Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nikada neću shvatiti nećiju nepromišljenost kada kaže nekome da nikada neće imati djecu.Mojoj prijateljici je jedan studentski gin rekao da nikada djece ili ako da,jako teško,hormonski poremećaj,a ostala je trudna nakon 3 mjeseca braka i to blizanačka trudnoća.Ne treba se vezati za mišljenje jednog liječnika.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Nikada neću shvatiti nećiju nepromišljenost kada kaže nekome da nikada neće imati djecu.Mojoj prijateljici je jedan studentski gin rekao da nikada djece ili ako da,jako teško,hormonski poremećaj,a ostala je trudna nakon 3 mjeseca braka i to blizanačka trudnoća.Ne treba se vezati za mišljenje jednog liječnika.
    to i ja kažem....a dr p svašta govori...proplakala sam zbog njegovih dijagnoza par puta i ne želim više....ali me nije slomio...
    evo ja i moj muž smo se dogovorili da ću sada ovaj ciklus odmoriti pa negdje 21-22.3. krečemo za VV....
    moram ipak malo požuriti zbog AMH-a....
    a do tada čemo malo prirodno raditi...hehehe
    bila sam opet kod našeg dragog bioenergičara,osječam se odlično...i rekao mi je da malo odmorim od ivf-a i da ima nade za prirodno....osjetila sam cijelu njegovu energiju...bilo je fantastično....
    a tek njegova opuštenost....
    puna sam pozitivne energije...
    hvala vam,jer mislim da ste i vi ponekad na rodi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •