Citiraj Vela prvotno napisa Vidi poruku
Malo da popravim prosjek osječke bolnice Trudna 22+5 (mislim da će biti mala curka) Nakon 5 postupaka, od toga su 3 bila klomifenska, drugi stimulirani je bio dobitni. U klomifenskim je bilo svašta.. te nema js, pa se onda ne oplode ..., ali budući da se injekcije tako dugo čekaju mislila sam da vrijedi probati. Sada da me netko pita ne bih se više sa njima gnjavila. Dr. Popović "odradio" sve postupke..Sretno!
ajde hvala Bogu...drago mi je ...sada se i ja mogu pohvaliti da znam jednu trudnicu sa KBO-a....
ivf trudnicu...
napokon da dolazi još jedan biolog...
mene dr p više neće ni upisati za lijekove...a tebe šijanović hoče,a isto nam je loš AMH-a....
i draga vikice da li si znala da si mogla dobiti odmah injekcije,jer je kod tebe HITNO zbog AMH-a? to je izjavila sestra Huis prije tjedan dana kada sam ja bila nešto tamo....samo ti dr treba napisati u ambulatnom listu da ti se da odmah injekcije,jer imaju u zalihama...
najviše mi se zgadilo to što se više pridodaje pažnja poznanicima i vezama kod doktora,onda se sve može,a kod nas jadnika koji nemamo veze mi čekamo satima,mjesecima i tada se dižu ruke od nas...
nagledala sam se svega i neda mi se više biti nezadovoljna,jadna i razočarana...
vikice davor rudić ti je fantastična osoba i odi kod njega nečeš požaliti!
javi se na pp,pa ću ti sve objasniti i dati br telefona da se naručiš...
ja sam danas dobila m i poslije tretmana kod rudića se toliko čistim....smeđe je boje....inadam se da će sve očistit...kako je i rekao....jako sam pozitivnija i bila sam 2 puta i ići ću još ako bude trebalo...