Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

i ja sam ivf trudnica iz kbo, dr. p. - 2010.g. 1 stimulirani ivf, samo jedna oplođena jajna stanica, transfer i trudnoća. nakon početnih mučnina savršena i lagani porod, isto odradio dr. p. sada se opet vraćam u te vode, curka prošla godinu dana i mi se odlučili za još jedno, imam samo jedan jajovod i taj najvjerojatnije neprohodan pa opet stimulirani ivf - upisala se za lijekove krajem 10 mj.2011.
    i cure ne odustajte, nama je uspjelo od prve, ali smo se isto načekali i naslušali svega. dr.p. je ponekad čudan ali zna svoj posao, trudi se i pokušava uvijek biti dostupan
    sretno svima

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj argonaut prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam ivf trudnica iz kbo, dr. p. - 2010.g. 1 stimulirani ivf, samo jedna oplođena jajna stanica, transfer i trudnoća. nakon početnih mučnina savršena i lagani porod, isto odradio dr. p. sada se opet vraćam u te vode, curka prošla godinu dana i mi se odlučili za još jedno, imam samo jedan jajovod i taj najvjerojatnije neprohodan pa opet stimulirani ivf - upisala se za lijekove krajem 10 mj.2011.
    i cure ne odustajte, nama je uspjelo od prve, ali smo se isto načekali i naslušali svega. dr.p. je ponekad čudan ali zna svoj posao, trudi se i pokušava uvijek biti dostupan
    sretno svima
    eto lijepo...vjerovatno ti je amh normalan...kod nas nije i treba nam stručnija osoba...
    ili čista sreća....nama je i rekao da bolje da idem dalje....ja sam bila samo na jednom transferu....
    najviše mislim da je problem biologinja....znam šta je nama rekao,tako da baš i nije ok da pišem u javnosti...
    nisu sve dijagnoze iste....nama sa niskim AMH-om ipak treba dr koji će se baš posvetiti tom problemu....
    a tako i biolog....
    puno cura je otišlo dalje koje su samnom čekale na uvz i sada su trudne...jave mi i kontaktu smo...
    žao im je što su gubile vrijeme i živce u kbo...to su njihove rijeći-ne moje,ja ne krivim nikoga od dr-a,jer znam u kakvim uvjetima rade...mogu birati i biram dalje...
    dakle prvi puta kada smo ušli kod njega u ambulantu je rekao da se upišemo i za dalje...a još nismo ni znali da mi je nizak AMH...Svako ima svoje iskustvo i drago mi je dte uspjeli od prve i nadam se da ćete i sada...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nikada vadila AMH - tako da ne znam koliki je, tražio je da ponovim briseve i hormone
    hvala na želji za ponovni uspjeh
    i tebi želim da na VV prvi bude dobitan

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj argonaut prvotno napisa Vidi poruku
    nikada vadila AMH - tako da ne znam koliki je, tražio je da ponovim briseve i hormone
    hvala na želji za ponovni uspjeh
    i tebi želim da na VV prvi bude dobitan
    hvala ti puno! i ja tebi želinm i ostalim curama poz rezultate

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav cure!
    Da li netko vadio AMH i inhibin b u klinici "Sestre milosdnice"? Ima li netkom iskustva s tom klinikom? znali netko cijenu tih pretraga?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Da li netko vadio AMH i inhibin b u klinici "Sestre milosdnice"? Ima li netkom iskustva s tom klinikom? znali netko cijenu tih pretraga?
    na vv ti se AMH radi sa uputnicom,a u vinogradskoj ti se plača oko 300 kn....za sestre milosrdnice ne znam....dakle na vv ti rade samo AMH,a unhibin b ne rade...a u vinogradskoj rade oboje,ali ti se plaća po 300 kn za svaki nalaz...dakle oko 600 kn zajedno...
    jel te dr p šalje?!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sam vadila amh tamo..ceka se 3 tjedna i cijena 257 kn

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

...da dr. mi je predložio amh, a moj gin. mi je rekao da napravim i taj inhibin b i rekao da to rade u toj klinici pa me zanima da li je netko od vas to radio u toj klinici!?
    Može se poslati i serum ako sam dobro skužila po vašim prijašnjim postovima..... Znači mora se samo nazvati i dogovoriti....ima li netko br.? Hvala.
    Tratincica, a jesi vadila samo amh?

Sanda, a šta je s tobom jesi krenula na VV?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •