Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dolazio joj je pokazivat ICSI, a ja sam imala punkciju bez jajnih stanica-tu se ne radi utješni AIH, a imala sam i AIH kad je u prirodnjaku folikul puknuo pola sata prije punkcije-tada ima smisla radit AIH...
    cure koje ste za IVF imate 2 opcije: ili tražiti revizije postupaka preko njihove udruge (link imate) ili idite u ZG (sve drugo osim inseminacija u Osijeku izgleda da ne štima, imam možda malo opravdanje-male kuće s malo postupaka imaju i manju financijsku podršku, to uključuje i slabije edukacije, uz manje iskustva)

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    idite u ZG (sve drugo osim inseminacija u Osijeku izgleda da ne štima, imam možda malo opravdanje-male kuće s malo postupaka imaju i manju financijsku podršku, to uključuje i slabije edukacije, uz manje iskustva)
    potpisujem mare a to smo davno i napravili...zahvaljujući savjetima forumašica nismo ni gubili vrijeme i živce već otišli u zg...
    godišnja statistika mislim 2008 ili 2009 , uglavnom predmilinovićevski zakon, je bila 29 trudnoća...a tu su ubrojane bile i aih i ivf...u to doba vv je imao tjedno toliko
    nema ovdje iskustva i to je to...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem mare a to smo davno i napravili...zahvaljujući savjetima forumašica nismo ni gubili vrijeme i živce već otišli u zg...
    godišnja statistika mislim 2008 ili 2009 , uglavnom predmilinovićevski zakon, je bila 29 trudnoća...a tu su ubrojane bile i aih i ivf...u to doba vv je imao tjedno toliko
    nema ovdje iskustva i to je to...
    potpisujem....i ja ću morati dalje...a i sam dr P mi je nedavno to i preporućio...mari mar šta joj vrijede te titule kad ona jednostavno ne daje sebe u to....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    dolazio joj je pokazivat ICSI, a ja sam imala punkciju bez jajnih stanica-tu se ne radi utješni AIH, a imala sam i AIH kad je u prirodnjaku folikul puknuo pola sata prije punkcije-tada ima smisla radit AIH...
    cure koje ste za IVF imate 2 opcije: ili tražiti revizije postupaka preko njihove udruge (link imate) ili idite u ZG (sve drugo osim inseminacija u Osijeku izgleda da ne štima, imam možda malo opravdanje-male kuće s malo postupaka imaju i manju financijsku podršku, to uključuje i slabije edukacije, uz manje iskustva)
    kako se traži revizija....misliš li na postupke?!
    koje udruge....ako znaš pojasni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •