Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kućna radinost ok,ali porazgovarajte još jednom,pa u nekoliko godina pisalo je nešto prije u koliko točno,4.5,6 g Osijek ima 29 trudnica iz potpomognutih postupaka.Više od toga imaju Zg bolnice i privatnici mjesečno.
    Nova si,trebate znati da se put MPO može razvuči i 5-6 g,svaki mjesec ti je bitan,svaki postupak ti se broji,skup je,a ako ih potrošiš ovdje gdje su vam šanse male,možeš se suočiti s plaćanjem,koje te s putom i injekcijama košta oko 20 000kn.
    Jako dobro razmislite.
    Sretno!Možda ipak nazvati VV,možda stigneš uletjeti u postupak prije donošenja novog Zakona ,a to ti je u slučaju neuspjeha postupak više,od onoga što će biti odobreno po novom Zakonu jer ti se neće uračunavati.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Kućna radinost ok,ali porazgovarajte još jednom,pa u nekoliko godina pisalo je nešto prije u koliko točno,4.5,6 g Osijek ima 29 trudnica iz potpomognutih postupaka.Više od toga imaju Zg bolnice i privatnici mjesečno.
    Nova si,trebate znati da se put MPO može razvuči i 5-6 g,svaki mjesec ti je bitan,svaki postupak ti se broji,skup je,a ako ih potrošiš ovdje gdje su vam šanse male,možeš se suočiti s plaćanjem,koje te s putom i injekcijama košta oko 20 000kn.
    Jako dobro razmislite.
    Sretno!Možda ipak nazvati VV,možda stigneš uletjeti u postupak prije donošenja novog Zakona ,a to ti je u slučaju neuspjeha postupak više,od onoga što će biti odobreno po novom Zakonu jer ti se neće uračunavati.
    potpuno ovo potpisujem....trba se boriti,a ne da ti to teško pada....svima nam je tako....
    i mene je moj m zeznio-kao čekat ćemo lijekove,pa probaj u kbo....a na kraju sam samo izgubila cikluse i živce....
    draga marnel kaži sm da to nisu akcije-već borba za cilj....
    idi dalje,a vv ti je sada najbolja opcija....meni osobno se ne sviđa ni s.duh ni vinogradska...isto se čekaju lijekovi,a na vv-u se ne čeka....kada dr odluči da si za stimulirani odmah dobiješ lijekove....
    i ja ću na vv....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •