stvarno nije pravedno.. želim ti svu sreću da nam budeš Osječka mpo trudnica! jesi kod dr.P ili dr Š.?
stvarno nije pravedno.. želim ti svu sreću da nam budeš Osječka mpo trudnica! jesi kod dr.P ili dr Š.?
strašno.....kod mene su bile 2-3 mj jer sam imala ciste,a ostalo sam poklonila...oko 3 gonala...
ja sam pisala injekcije negdje u 2...početkom 3 mj...znaći da bi mi mogle stići negdje u 7-8 mj...?!
ma i meni je to glupo, pa čuj oni nazovu da dođeš po lijekove, ako ne dođeš u nekom roku trebali bi pomaknuti ljestvicu i dati ih nekom drugom.. ma sigurna sam da su sad to sredili.
ma neka su sredili to sa ljekovima...sigurno će tako i biti bolje...![]()
Ide li tk0 na p0stupak u KBC?
Ja sam jučer 0dradila sv0j prvi Aih...ne nadam se previše
ma zašto , nada nek uvijek bude u srcu.. ja znam curu koja je uspjela od prvog AIh a u Osijeku..
želim ti sreću!
ja nisam u Kbo više..ja sam privatno otišla u Zg.
Nadam se ali ne previše...imam sam0 jedan jaj0v0d,dr.mi ga je pr0čisti0 kad sam bila na 0p.pr0šle g0dine.Strah me n0ve vanmaterične(lijevi su mi 0dstranili zb0g vm)
Ma,valjda će sve biti 0k
P.S.ne radi mi sl0v0 0 na lapt0pu pa 0tud sve te silne nule u p0stu![]()
A ne,nisam negativna....sam0 se ne želim pretjeran0 nadati,tak0 da se ne raz0čaram ak0 bude neg.
Sreća mi je št0 imam već jedn0 dijete pa mi 0n skreće misli sa p0stupka...vjerujem da će mi kraj njega brz0 pr0ći 0va dva tjedna
da li se može ovaj mjesec ići u kbo na prirodnjake......zna li netko možda?!
.meni oba AIH-a od prve uspjela...vidiš u potpisu....
Postupak mi je propao zbog niskog E2. Tako da sam se pikala uzalud. Sada moram čekati da se vrate sa simpozija iz Zadra koji je ovaj vikend da vidimo šta dalje. Mislim da će biti odlazak iz Os.
i kasni mi menga 4 dana.....nisam bila u postupcima 3-4 ciklusa....test još nisam radila...sačekat ću još par dana,pa ako ne dobijem-napravit ću ga....čisto sumnjam da sam trudna,nemam simptome....malo me leđa dolje probadaju....jedino to...(pripisujem poslu)
strah me i praviti test....najviše zbog vanmaternične....uh
Sanda ne misliti crno odmah.. ko zna možda se baš uhvatila mala bebica kad se najmanje nadaš!
javi nam..
ne mislim crno....mislim realno...jer kao što vidiš u potpisu kakav mi je jajovod,a drugi ni nemam....
e sad razgovarala sam sa dr i rekao mi je pričekam 35 dc,tj,ako ne dobijem do 35 dc da napravim test....ako je negativan moram na pregled....
a nadan se ja uvijek nekom cudu....
javim sve
i meni nešto kasni ovaj mjesec, a čekam je ko ozeblo sunce da krenem u postupak!
Sanda sretno!![]()
eto mene opet.... stalno vas pratim.... ali ne komentiram jer nemam ništa pametno za reći.... u čekanju lijekova....![]()
Ej draga Sanda da ti ovdje odgovorim, kasnila mi je 2dana ali jako puno cura se žali da im kasni ovaj mjesec valjda zbog ovih vremenskih promjena..nadam se da nije vm kod tebe!
sanda,nemoj se sekirati ako si sigurna da nije trudnoća pojavit će se sigurno,nemoj misliti crno....i meni je kasnila čak sam 42 dan dobila ...možda je stvarno od ovog ludog vremena.....
pozdrav svim curama
hvala vam što me tješite....dr P. mi je rekao da dođem na pregled,ako ne dobijem do 35 dc...i da ponovim test....kod mene nikada ne kasni....kada sam pod stresom UVIJEK dobijem malo ranije....a da je od postupaka-nije jer nisam ni bila 4 mj na postupcima....ne znam vidjet ćemo
uh...![]()
Sanda javi kako je prošao pregled...držim ti fige da sve bude ok... sretno !!!!