Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    martineza avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

drage moje prijateljice, molila bih vas za malu pomoc. imam prijateljicu iz novog sada koja bi kod nas krenula privatno na umjetnu....bilo gdje u hrvatskoj....ako mi mozete dati neke preporuke s brojevima telefona i naravno cijenom...... puno hvala.....pozzzz

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj martineza prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje prijateljice, molila bih vas za malu pomoc. imam prijateljicu iz novog sada koja bi kod nas krenula privatno na umjetnu....bilo gdje u hrvatskoj....ako mi mozete dati neke preporuke s brojevima telefona i naravno cijenom...... puno hvala.....pozzzz
    http://forum.roda.hr/threads/58128-P...tnim-klinikama

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj martineza prvotno napisa Vidi poruku
    martineza, nije umjetna nego potpomognuta (dajte da se bar mi pacijenti usuglasimo oko toga jer je nevjerovatno koliko se snažne predrasude vežu uz MPO upravo zbog tog naziva, a u samoj MPO nema ničeg umjetnog). mari mar ti je ostavila link na privatne poliklinike, a prijateljici svakako svjetuj da pričeka da novi zakon stupi na snagu jer je toliki novac za oplodnju samo 3 js zbilja šteta dati...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    martineza, nije umjetna nego potpomognuta (dajte da se bar mi pacijenti usuglasimo oko toga jer je nevjerovatno koliko se snažne predrasude vežu uz MPO upravo zbog tog naziva, a u samoj MPO nema ničeg umjetnog). mari mar ti je ostavila link na privatne poliklinike, a prijateljici svakako svjetuj da pričeka da novi zakon stupi na snagu jer je toliki novac za oplodnju samo 3 js zbilja šteta dati...
    ovo potpisujem da nije ništa umjetno,nego jasno i glasno potpomognuto!
    ma ne vračaju nam plastične embrije i ne oploduju js sa silikonskim sperm.!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •