Pozdrav sokica.. ja sam iz Vukovara i u Osijeku sam inače išla kod doktora Matkovića,jako dobar i brižan doktor ali kad sam se odlučila na inseminaciju obavila sam ju također kod dr. L., i sad čekam,prije 12 dana sam ju radila i ne znam jel prerano za test?
ne znam kakva je vaša dijagnoza i godine,ali ja imam 26 godina,sve ok sa oboje i ja sam odmah htjela ivf jer dvije godine je prošlo i ništa a u inseminaciju nemam baš neke vjere..ali dr L. me savjetavao bar dvije inseminacije pa onda ivf,a meniiii se tako ne ceka vise i kad vidim test na trudnoću povraća mi se jer mi se gadi sve već..bas sam postala malkice očajna![]()
Draga Ivancice86, ako nisi dobivala nikakve lijekove (osim Utrogestana), znaci injekcije nakon inseminacije, onda možeš pišnuti testić. Znam da ti je dosta testova, pa ako ne želiš možeš čekati betu. Kad je vadiš?
Ja sam 33 godine, kao i suprug i naš problem je oligoasteno, te je dr.L rekao da možemo pokušati s inseminacijom, čak da mogu i spontano ostati trudna, samo bi se trebalo jako puno toga poklopiti (što se nije desilo u 5 godina braka, a radi posla sam jako puno putovala), a osim toga nismo baš ni jako mladi.![]()
A što se tiče svega, ja imam veliko povjerenje u dr.L, a pošto je s vama sve ok (tj.nije otkriveno da nešto nije u redu koliko sam shvatila), vjeruj dr. mislim da zna sta radi.Ipak je to prirodnije nego IVF,