Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

POzdrav mojim slavonkama (i ostalima naravno)....iz Pž idem u Zg na postupak, Os mi nikada nije pao na pamet jer su mi prijateljicu sa 25 g "izmasakrirali" sa biopsijama, punkcijama, laparo, histero i ostali nebulozama te ju oštetili kpl ginekološki.
    Zanima me da li u KBOsijek rade ICSI , jer idemo u VG na ICSI, a moj mi ginić ne da putne troškove za Zg naravno, nego samo za Os....
    hvala vam unaprijed na odgovoru, držim palce svima u KBO

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    POzdrav mojim slavonkama (i ostalima naravno)....iz Pž idem u Zg na postupak, Os mi nikada nije pao na pamet jer su mi prijateljicu sa 25 g "izmasakrirali" sa biopsijama, punkcijama, laparo, histero i ostali nebulozama te ju oštetili kpl ginekološki.
    Zanima me da li u KBOsijek rade ICSI , jer idemo u VG na ICSI, a moj mi ginić ne da putne troškove za Zg naravno, nego samo za Os....
    hvala vam unaprijed na odgovoru, držim palce svima u KBO
    U Osijeku rade ICSI ... Ja sam ušla u postupak i to kod dr. P ... nisu me masakrirali... živa sam i zdrava i sve teče glatko... Laparoskopiju i histeroskopiju rade kad imaš polipe ili miom stoga smatram da je tvoja kolegica ipak imala problema pa su joj to radili... tako da mislim da ti to nebi trebalo biti mjerili za KBO ... pozzz sve najbolje... gdje god išla...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •