Stranica 21 od 36 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nedaj se tako lako isprepadati.... tako su i mene, pa sam bila izbezumljena, nikada nije kasno, a sve boljke se mogu riješiti.. sretnoooo ...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

samo treba u zagreb ići,nemojte gubiti vrijeme u os....vjerujte mi....

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bacaju me od ginica do ginica,sutra ce me treci u mj. dana primiti kad budem isla po nalaze briseva.ovaj na godisnjem,onaj doso pa me ubio,ova sutra ne znam sta ce uboko izjaviti.jbt,ko da smo mi znali da cemo imati problema oko djece.sta njega briga sta sma se udala sa 35 i sto sam htjela djecu sa 36,a ne ranije..ma necu ni zvat sutra osijek,necu.to je moja odluka.kad cujem sta ce se ova treca ginicka porsrat,ako mi se ne svidi,odo ja privatno,**** novce ako nemas stalnog lijecnika,a ne ovako...sve je pod zurno,a nikad da se potrefi da makar 2x idem kod istog..da li je neka od vas imala ili ima miom..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imala 2 mioma i bila na operaciji prošle godine u 5 mj. operirao je dr. Torlaković pokojni... sad imam polip zato nisu sigurni dali ću moći u postupak.. razvoj situacije očekujem 18.09. pa budemo vidjeli šta dalje...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

a ovaj me guro da sto prije se narucim u kbo da udjem u postupak...kazem ja njemu,preporucili su mi zgb zbog dijagnoze mm.i on mene lijepo pita,a imate nekog tamo da vas progura?covjece,pa kako da idem u kbo kad ne rade ni punkciju ni biopsiju ni nista..da cekam 2 mj. na red da mi kazu idi u zgb,pa da tamo cekam 2 mj. red za obicne konzultacije...i eto,prodje 6mj. u trenu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    a ovaj me guro da sto prije se narucim u kbo da udjem u postupak...kazem ja njemu,preporucili su mi zgb zbog dijagnoze mm.i on mene lijepo pita,a imate nekog tamo da vas progura?covjece,pa kako da idem u kbo kad ne rade ni punkciju ni biopsiju ni nista..da cekam 2 mj. na red da mi kazu idi u zgb,pa da tamo cekam 2 mj. red za obicne konzultacije...i eto,prodje 6mj. u trenu
    bože,pa kod kojeg si ti to k.... ginića?!
    ma mijenjaj ginekologa,ovaj nema pojma o ničemu očito....

moon@ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

cure, može preporuka za dobrog privatnog ginekologa i Os?

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

cure ima šta novoga u KBO? Ja bila u prošli utorak...nalazi od mm katastrofalni...teža oligo asthenozoospermia,mora ponoviti spermiogram, jesu oni počeli raditi i jel još od pon do srijede samo? a ja moram 21 dan ciklusa učiniti prog. , hoće biti problem ako odem to obavit dan prije ili poslije 21? nezgodno mi zbog posla? ???

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj moon@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ti ga ne mogu preporučiti nisam iz Os .. al nadam se da će ti već netko javiti...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj simar prvotno napisa Vidi poruku
    cure ima šta novoga u KBO? Ja bila u prošli utorak...nalazi od mm katastrofalni...teža oligo asthenozoospermia,mora ponoviti spermiogram, jesu oni počeli raditi i jel još od pon do srijede samo? a ja moram 21 dan ciklusa učiniti prog. , hoće biti problem ako odem to obavit dan prije ili poslije 21? nezgodno mi zbog posla? ???
    Počeli su s radom .... a najbolje ti je da nazoveš i pitaš možeš li fulati 21 pa se sve dogovori s njima... svakako sretno...

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj moon@ prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moon@,
    dr. Laušin, divna žena...
    isto tako dr Matković, inače jedan od prvih koji se bavio MPO u Osijeku

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene da se pohvalim... cista pukla sama od sebe, danas krenila s inekcijama decapep. ujutro i 3 gonala posljepodne.... biti će nešto od mene....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sokica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moon@,
    dr. Laušin, divna žena...
    isto tako dr Matković, inače jedan od prvih koji se bavio MPO u Osijeku
    gdje si bila na IVF-u? vidim da ti je uspjelo...gdje?

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    gdje si bila na IVF-u? vidim da ti je uspjelo...gdje?
    Kod dr L., IVF centar. Bogu hvala uspjelo iz prve, nisam u Os ni pokusavala

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i koliko te to koštalo ako nije tajna???

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Marnel prvotno napisa Vidi poruku
    i koliko te to koštalo ako nije tajna???
    Ma nije tajna, negdje oko 15000 Kn postupak (puna stimulacija), lijekovi, putovanje (izbjegavala autocestu, isli podravskom izadje upola manje novaca po odlasku do zg)

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

.....i meni je kod dr. Lučingera uspjelo iz prve!!
    najbolji dr.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nije tajna, negdje oko 15000 Kn postupak (puna stimulacija), lijekovi, putovanje (izbjegavala autocestu, isli podravskom izadje upola manje novaca po odlasku do zg)
    A lijepo ... znači i uspjelo od prve... baš lijepo...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

POzdrav mojim slavonkama (i ostalima naravno)....iz Pž idem u Zg na postupak, Os mi nikada nije pao na pamet jer su mi prijateljicu sa 25 g "izmasakrirali" sa biopsijama, punkcijama, laparo, histero i ostali nebulozama te ju oštetili kpl ginekološki.
    Zanima me da li u KBOsijek rade ICSI , jer idemo u VG na ICSI, a moj mi ginić ne da putne troškove za Zg naravno, nego samo za Os....
    hvala vam unaprijed na odgovoru, držim palce svima u KBO

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    POzdrav mojim slavonkama (i ostalima naravno)....iz Pž idem u Zg na postupak, Os mi nikada nije pao na pamet jer su mi prijateljicu sa 25 g "izmasakrirali" sa biopsijama, punkcijama, laparo, histero i ostali nebulozama te ju oštetili kpl ginekološki.
    Zanima me da li u KBOsijek rade ICSI , jer idemo u VG na ICSI, a moj mi ginić ne da putne troškove za Zg naravno, nego samo za Os....
    hvala vam unaprijed na odgovoru, držim palce svima u KBO
    U Osijeku rade ICSI ... Ja sam ušla u postupak i to kod dr. P ... nisu me masakrirali... živa sam i zdrava i sve teče glatko... Laparoskopiju i histeroskopiju rade kad imaš polipe ili miom stoga smatram da je tvoja kolegica ipak imala problema pa su joj to radili... tako da mislim da ti to nebi trebalo biti mjerili za KBO ... pozzz sve najbolje... gdje god išla...

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

drage jeste bili kako kod doktora P. utorkom ali da niste naručene...već samo da ovako dođete...ja bi htjela otiči sutra jer mi treba samo najnovije nalaze uvesti u karton....ali bojim se da me neće primiti, pa da ne putujem bzvz iz DJ za OS, i kad je najbolje doći onda tamo??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam bila jučer... doduše bila sam i prošli utorak i primio me bez naručivanja... Najbolje ti je doći što ranije svakako on počne primati tek oko 8 ali jučer je imao carskih 4 ... ja došla u 7 a primio me tek oko pola 10 a bila sam prva... uzeo je i drugu i opet otišao, ostale su morale čekati do pola 1 ... tako da ti je bolje da si što ranije.... pozzzz

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

pa dali je on svaki dan tamo u ambulanti?? ili ga moram tražiti?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj simar prvotno napisa Vidi poruku
    pa dali je on svaki dan tamo u ambulanti?? ili ga moram tražiti?
    Kad se javiš na šalter i kažeš kojeg dr. trebaš i oni ga zovnu dolje, ako je u bolnici, a ako je dolje upute te, nigdje ga ne moraš tražiti...

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

aha... ok onda...valjda ću ga naći...tnx

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bok cure,trebala bi skoro u postupak,a čujem po novom da se mora dolaziti svaki dan ujutro i popodne u bolnicu na inekcije,,nema više da si sam možeš davati,pa me zanima kako
    s bolovanjem,,znači otvaram od prvog dana stimulacije,,pa do recimo bete,,pa to je skoro oko mjesec dana,zar ne? na koju šifru da otvorim da prvo krenem sa Z31,,na 7 dana,,pa se prebacim na N98-21 dan,,ili? ne znam ako otvorim odmah na N98 hoće li mi to biti dovoljno?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ovisi sve odakle si... ako si iz Os. onda moraš dolaziti svaki dan ... nama koji smo dalje daju točnu količinu od UZV do UZV.

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo mene ponovno u akciji. Danas bila na UVZ 2 dan ciklusa i ušla u postupak. Ovaj puta ćemo ići s menopurom, pa ćemo vidjeti šta će biti.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

onda smo se srele jučer...ali neznamo se...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A ja sam danas išla na vađenje js ima ih 7 kom.... u isčekivanju lijepih vijesti....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Marnel držim fige da uspije. simar onda se vidimo i u petak jer sam tada na UVZ.

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Marnel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Marnel za uspješan tulum u labu!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam svima.... evo zvali me jučer, da u subotu dođem na transfer.... juhuuuuuu puj puj... da se ne ureknem ....

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

pomoć cure...uskoro bi trebala u prvi postupak i dr.P mi je rekao da javim kad krene M, to se jučer dogodilo iposlao mi je ovakav sms: Lindynette 20 od 05.10.12. Obrada. Vidimo se 22-25.10 s nalazima.

e sad šta je mislio pod ovim obrada??? tnx

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ja ne znam zašto se vi svi ustručavate pitati ga ako ne razumijete poruku?????

ja sam ga uvijek pitala i odgovorio mi je....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eh,mi krenuli na VV....problem....u osijeku sgram je dobar,normalan,a u vv nije...samo ˛20 posto pokretnih???????
    katastrofa....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

simar mislim da doktor očekuje nalaze spermiograma, briseve, hormonsku situaciju tako da zna šta dalje, ali za sve nejasnoće slobodno ga pitaj.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da se i ja javim.... u subotu 06.10. obavljen transfer.... 18.10. idem vaditi betu.... jedva čekam.....
    Posljednje uređivanje od Marnel : 11.10.2012. at 12:18

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala Bea...da skužila sam...skupljamo sve pa iza 20-tog kod doktora P....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Danas bila punkcija, četiri jajne stanice. Čekamo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bea sretno.....

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lijep pozdrav ženice! Nova sam ovdje i ako me prihvaćate želimvam se pridružiti.
    Moja priča je da 2 godine pokušavamo i ne uspijevamo zatrudniti te kroz par dana krećem na bocke i ivf u KBO, o cijelompostupku ne znam ništa...pa se sad raspitujem, čitam iskustva, molim Boga da uspijemo,to je moj prvi IVF..
    idem sad čitati vaša iskustva...zbunjena sam,uplašena, a u isto vrijeme jedva cekam,jer smo se napokon omaknuli s mjesta..

ljubim vas sve )

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pozdrav sokica.. ja sam iz Vukovara i u Osijeku sam inače išla kod doktora Matkovića,jako dobar i brižan doktor ali kad sam se odlučila na inseminaciju obavila sam ju također kod dr. L., i sad čekam,prije 12 dana sam ju radila i ne znam jel prerano za test?
    ne znam kakva je vaša dijagnoza i godine,ali ja imam 26 godina,sve ok sa oboje i ja sam odmah htjela ivf jer dvije godine je prošlo i ništa a u inseminaciju nemam baš neke vjere..ali dr L. me savjetavao bar dvije inseminacije pa onda ivf,a meniiii se tako ne ceka vise i kad vidim test na trudnoću povraća mi se jer mi se gadi sve već..bas sam postala malkice očajna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Nora208 prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav ženice! Nova sam ovdje i ako me prihvaćate želimvam se pridružiti.
    Moja priča je da 2 godine pokušavamo i ne uspijevamo zatrudniti te kroz par dana krećem na bocke i ivf u KBO, o cijelompostupku ne znam ništa...pa se sad raspitujem, čitam iskustva, molim Boga da uspijemo,to je moj prvi IVF..
    idem sad čitati vaša iskustva...zbunjena sam,uplašena, a u isto vrijeme jedva cekam,jer smo se napokon omaknuli s mjesta..

ljubim vas sve )

Nora dobrodošla.... svakako puno sreće ... od <3 i nemoj biti uplašena, pitaj šta god te zanima.... veliki pozzz

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ivanica86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav sokica.. ja sam iz Vukovara i u Osijeku sam inače išla kod doktora Matkovića,jako dobar i brižan doktor ali kad sam se odlučila na inseminaciju obavila sam ju također kod dr. L., i sad čekam,prije 12 dana sam ju radila i ne znam jel prerano za test?
    ne znam kakva je vaša dijagnoza i godine,ali ja imam 26 godina,sve ok sa oboje i ja sam odmah htjela ivf jer dvije godine je prošlo i ništa a u inseminaciju nemam baš neke vjere..ali dr L. me savjetavao bar dvije inseminacije pa onda ivf,a meniiii se tako ne ceka vise i kad vidim test na trudnoću povraća mi se jer mi se gadi sve već..bas sam postala malkice očajna
    Draga Ivancice86, ako nisi dobivala nikakve lijekove (osim Utrogestana), znaci injekcije nakon inseminacije, onda možeš pišnuti testić. Znam da ti je dosta testova, pa ako ne želiš možeš čekati betu. Kad je vadiš?
    Ja sam 33 godine, kao i suprug i naš problem je oligoasteno, te je dr.L rekao da možemo pokušati s inseminacijom, čak da mogu i spontano ostati trudna, samo bi se trebalo jako puno toga poklopiti (što se nije desilo u 5 godina braka, a radi posla sam jako puno putovala), a osim toga nismo baš ni jako mladi.
    A što se tiče svega, ja imam veliko povjerenje u dr.L, a pošto je s vama sve ok (tj.nije otkriveno da nešto nije u redu koliko sam shvatila), vjeruj dr. mislim da zna sta radi.Ipak je to prirodnije nego IVF,

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

danas je bio transfer, vraćena samo jedna. sada treba izdržati čekati do 29.10.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Marnel , Bae sretnooooo da se mrvice uhvate za svoje mamice!!! Evo ja jos nisam dobila gaduru,sutra bih trebala pa i ja kreceeem samo ne kuzim ako dobijem dok sam na poslu(od8-17h) sta onda-a bocku nemam kod sebe jer nisam dobila za kuci vec su mi rekli da dodjem taj dan kad dobijem-ufffff ,zovnit ću ja ujutro na odjel- ko će ga znat!al sam zbunjika! Ajmo curke,moramo popraviti stanje uspjesnosti u KBO !!!!!))))

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Nora208 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel , Bae sretnooooo da se mrvice uhvate za svoje mamice!!! Evo ja jos nisam dobila gaduru,sutra bih trebala pa i ja kreceeem samo ne kuzim ako dobijem dok sam na poslu(od8-17h) sta onda-a bocku nemam kod sebe jer nisam dobila za kuci vec su mi rekli da dodjem taj dan kad dobijem-ufffff ,zovnit ću ja ujutro na odjel- ko će ga znat!al sam zbunjika! Ajmo curke,moramo popraviti stanje uspjesnosti u KBO !!!!!))))
    popravit će se stanje kada dođu stručniji biolozi...poslije punkcije ni ne vidiš,a da ne govorim poslije transfera...katastrofa!
    to mogu govoriti jer sam krenula u zg i vidim da se drugačije radi!
    da li je netko obavio sa dotičnom bioliginjom neki razgovor o kvaliteti js ili sgrama....ili prije transfera?!

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sretan rođendan prvotno napisa Vidi poruku
    popravit će se stanje kada dođu stručniji biolozi...poslije punkcije ni ne vidiš,a da ne govorim poslije transfera...katastrofa!
    to mogu govoriti jer sam krenula u zg i vidim da se drugačije radi!
    da li je netko obavio sa dotičnom bioliginjom neki razgovor o kvaliteti js ili sgrama....ili prije transfera?!
    sanda1977 vidim da si krenula u zg ...u kojoj ste sad fazi, vidim da imate problema s nalazom sgrama...a to se može promjeniti....
    u kbo sam bila nedavno na uzv vidim da su neke cure ostale i dalje tamo (gube vrijeme), a ima i puno novih.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •