Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Nora208 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel , Bae sretnooooo da se mrvice uhvate za svoje mamice!!! Evo ja jos nisam dobila gaduru,sutra bih trebala pa i ja kreceeem samo ne kuzim ako dobijem dok sam na poslu(od8-17h) sta onda-a bocku nemam kod sebe jer nisam dobila za kuci vec su mi rekli da dodjem taj dan kad dobijem-ufffff ,zovnit ću ja ujutro na odjel- ko će ga znat!al sam zbunjika! Ajmo curke,moramo popraviti stanje uspjesnosti u KBO !!!!!))))
    popravit će se stanje kada dođu stručniji biolozi...poslije punkcije ni ne vidiš,a da ne govorim poslije transfera...katastrofa!
    to mogu govoriti jer sam krenula u zg i vidim da se drugačije radi!
    da li je netko obavio sa dotičnom bioliginjom neki razgovor o kvaliteti js ili sgrama....ili prije transfera?!

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sretan rođendan prvotno napisa Vidi poruku
    popravit će se stanje kada dođu stručniji biolozi...poslije punkcije ni ne vidiš,a da ne govorim poslije transfera...katastrofa!
    to mogu govoriti jer sam krenula u zg i vidim da se drugačije radi!
    da li je netko obavio sa dotičnom bioliginjom neki razgovor o kvaliteti js ili sgrama....ili prije transfera?!
    sanda1977 vidim da si krenula u zg ...u kojoj ste sad fazi, vidim da imate problema s nalazom sgrama...a to se može promjeniti....
    u kbo sam bila nedavno na uzv vidim da su neke cure ostale i dalje tamo (gube vrijeme), a ima i puno novih.....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    sanda1977 vidim da si krenula u zg ...u kojoj ste sad fazi, vidim da imate problema s nalazom sgrama...a to se može promjeniti....
    u kbo sam bila nedavno na uzv vidim da su neke cure ostale i dalje tamo (gube vrijeme), a ima i puno novih.....
    ej...evo sada ćekam m pa idem 3-5 dc vaditi hormone...da,sgram je katastrofa,a s obzirom na komentar dr A sa VV za osječki nalaz je poprilično sarkastičan...ma oni ti sve to drugačije rade....vidjet ćemo kad bude ponovio sgram kakav će biti...
    kako si ti!? bebica sigurno raste...neka,baš mi je drago...
    nisam više ni išla tamo u KBO....pa ne znam ništa....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

al eto sretno svima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •