Stranica 22 od 36 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    sanda1977 vidim da si krenula u zg ...u kojoj ste sad fazi, vidim da imate problema s nalazom sgrama...a to se može promjeniti....
    u kbo sam bila nedavno na uzv vidim da su neke cure ostale i dalje tamo (gube vrijeme), a ima i puno novih.....
    ej...evo sada ćekam m pa idem 3-5 dc vaditi hormone...da,sgram je katastrofa,a s obzirom na komentar dr A sa VV za osječki nalaz je poprilično sarkastičan...ma oni ti sve to drugačije rade....vidjet ćemo kad bude ponovio sgram kakav će biti...
    kako si ti!? bebica sigurno raste...neka,baš mi je drago...
    nisam više ni išla tamo u KBO....pa ne znam ništa....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

al eto sretno svima...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jučer vadila betu.... nalaz 0.100 i opet ništa...... ccccc

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Žao mi je.

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure sorry što upadam.. Gdje se u Osijeku može privatno izvaditi beta, kad i kako šalju nalaze? I cijena?
    hvala

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koliko znam samo u Suncu ali oni šalju u zg pa se čeka minimalno dan...
    u kbo je gotovo za par sati na uputnicu...možda se u kbo može platiti ali to ne znam...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

može i u kbo, plaća se, mislim oko 130 kuna da sam platila (prije godinu dana).
    u centralnom laboratoriju kbo

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    može i u kbo, plaća se, mislim oko 130 kuna da sam platila (prije godinu dana).
    u centralnom laboratoriju kbo
    samo da te pozdravim zlatta....dugo te nisam ćula...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E ovako... Molim objašnjenje od onih koji su više puta išli na postupak ... rekli su mi nakon prošlog neuspjelog puta da jedan ciklus odmorim i nakon toga ponovo počinjemo imam još 5 js. i sad... zanima me dali se naručuje na sljedeći ili se samo javim dr kad počne ciklus???? i dali se opet ide kod anesteziologa, vadi status hormonski i sve ostalo kao da je prvi put ili? sve u svemu zanima me cijela procedura... unaprijed hvala na odgovoru... pozzz
    Posljednje uređivanje od Marnel : 23.10.2012. at 00:31

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Marnel,
    je li imate zamrznute jajne stanice ili embrije?

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Marnel neznam kod kojeg si doktora, ali dr. P. skoro cijeli 11 mjesec neće biti, ja sam jučer zvala da se naručim i dobila termin 4.12.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel,
    je li imate zamrznute jajne stanice ili embrije?
    Iskreno nemam pojma ovi u Os. ništa ne govore, jučer sam zvala dr. P da provjerim šta i kako dalje, a on mi je odgovorio porukom i to na način da bi trebala u najmanju ruku biti biolog da shvatim šta je napisao. Danas mislim zvati bolnicu, pa nek mi sestra pojasni sve detalje, ma nemam pojma više nisu normalni...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel neznam kod kojeg si doktora, ali dr. P. skoro cijeli 11 mjesec neće biti, ja sam jučer zvala da se naručim i dobila termin 4.12.
    O svašta... a ja mu jučer lijepo kažem da ciklus počinje 12.11. i on meni ma samo se vi naručite .... pa vrištala bi najradije... uh....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Marnel prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno nemam pojma ovi u Os. ništa ne govore, jučer sam zvala dr. P da provjerim šta i kako dalje, a on mi je odgovorio porukom i to na način da bi trebala u najmanju ruku biti biolog da shvatim šta je napisao. Danas mislim zvati bolnicu, pa nek mi sestra pojasni sve detalje, ma nemam pojma više nisu normalni...
    Marnel, ako nije problem, napiši što ti je dr odgovorio pa ti možemo pomoći dešifrirati. ali kako je moguće da nisi dobila informaciju jesu li ti zamrznuti embriji ili js?! pa zar nisi dobila nešto napismeno?
    svaki put kad otvorim ovu temu, stresem se od muke - u Osijeku je vječno kaos
    toplo ti savjetujem da MPO put nastaviš u drugoj klinici...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel, ako nije problem, napiši što ti je dr odgovorio pa ti možemo pomoći dešifrirati. ali kako je moguće da nisi dobila informaciju jesu li ti zamrznuti embriji ili js?! pa zar nisi dobila nešto napismeno?
    svaki put kad otvorim ovu temu, stresem se od muke - u Osijeku je vječno kaos
    toplo ti savjetujem da MPO put nastaviš u drugoj klinici...
    Upravo mi Inesz pomaže dešifrirati... svakako hvala poslala sam joj poruku u pp. Napismeno sam samo dobila da je izvađeno 7 js i 2 vračene i ništa više... pa nek si ja mislim.... cccc

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnel, evo sad svi čekamo, na prethodnim stranicama se pisalo da nema baš puno pohvale za osječku embriologinju

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel, evo sad svi čekamo, na prethodnim stranicama se pisalo da nema baš puno pohvale za osječku embriologinju
    E sad mi je stvarno muka od njih... uspjela sam ih dobiti na tel. i zamisli ovo neće dati informacije što nisam ja poslje transfera pitala kaže ona.... ono wtf? bila je subota ležala sam, 2 sata dok mi čistačice nisu rekle da u bolnici više nema nikog oni se svi pokupili i otišli ( a ona preko tel tvrdi jer su joj subote neplačene ) od 7 js. kaže ona 4 su bile nezrele 1 degenerirana od 1 blastica napravilna a one 2 što su bile ok su vračene... sve u svemu nemam ih više niti jedne... ono wtf? nakon 33 inekcije u stomak????? ma daj ljudi rekoh zezate me... i fino me klasično otepe.... o pa živjeli.... ajme koja etika kod njih ono nemam riječi...... sad odoh na parking da se os muke izvrištim......

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pacijente se ne tiče kome su subote plaćene ili ne.....
    Marnel, odi u Zagreb, u Petrovu ili VV ili Vinogradsku

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

marnel, poslušaj mare41
    odi u zg
    doktori i biolozi u OS neće priznati sami sebi ni pacijentima da loše rade i da nemaju nikakve rezultate

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I da... sad mi kaže preko tel da kod mm nalaz loš nekakav oglio... nešto bla bla... prvi puta su tako šta rekli... ono mm je šokiran... a sve bilo ok... sad me zanima kakva je procedura u Zg???

i kojieg dr. mi preporučujete???? hvala unaprijed...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

draga marnel
    nema veze što ti muž ima oligospermiju, to znači manji broj spermija. to i dalje vjerojatno znači milijune i milijune spermija, a za ICSI biologu treba da među spermijima odabere onoliko spermija koliko ima jajnih stanica za oplodnju... a to uz nalaz oligospermije sigurno može bez problema...

odi u ZG u bilo koju kliniku, sve su bolje od KBO

ne znam koliko imaš godina, ali nemoj gubiti vrijeme u OS

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnel, prebaci se na pdf-ove navedenih bolnica, cure će ti objasnit proceduru, sv Duh nisam navela jer se tamo jako dugo čeka, oko godinu dana, u drugim bolnicama puno manje, par mjeseci

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ovako glasi poruka: Iza KOH bar 1 ciklus pauza ako još niste prvi slobodni termin za AIn rezervirati. 3x KOH godišnje između prirodni ciklus PC, mPC, klomifen CC-O ili prvenstveno Second ICSI ako imate pohranjene oocite u IVF Lab.

Druga je : naručiti se za AIN utorkom. Javite se kad krene mjesečnica ako imate pohranjene oocite ( provjeriti) treba dogovoriti jedan od sljedećih ciklusa Second ICSI

ODUSTAJEEEEEEEM od Osijeka .... DEFINITIVNO... od 7js nema više niti jedna... kad se zbrojim odoh u ZG. vama ostalima sretno.....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

koji second icsi iz postupka u listopadu...
    da li je biologica do 2009. kad je došla zabrana zamrzavanja embrija, ikad zamrzavala embrije? izgleda da je naučila zamrzavat jajne stanice, a do embrija još nije stigla

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jooooj, biologicu bolje ne komentirati, poznajem ju osobno.. Ni privatno nije bas.. Hm..
    Marnel ti si ne znam koja po redu da ili ima negativnu aspiraciju ili hrpu nezrelih stanica ili ne dodje do transfera.. To puno govori..
    Sjecam se da je i mari mar tako prosla da bi na kraju u zgb. odmah ostala trudna..
    Sretno i put pod noge, nemoj gubiti vrijeme u Osijeku..

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

u Osijeku samo krvne pretrage, briseve i betu vaditi tj. što je đabe preko hzzo...
    MPO postupci ipak zahtjevaju ozbiljnije doktore i labos...
    razmotri opcije i ne gubiti dragocijeno vrijeme i živce na KBO...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ovako glasi poruka: Iza KOH bar 1 ciklus pauza ako još niste prvi slobodni termin za AIn rezervirati. 3x KOH godišnje između prirodni ciklus PC, mPC, klomifen CC-O ili prvenstveno Second ICSI ako imate pohranjene oocite u IVF Lab.

Druga je : naručiti se za AIN utorkom. Javite se kad krene mjesečnica ako imate pohranjene oocite ( provjeriti) treba dogovoriti jedan od sljedećih ciklusa Second ICSI
    a i doktorica je ludo susretljiva, ono, baš se trudi pacijentu približiti materiju
    Prosvijetlite me, što je AIN?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

AIN je ambulanta kojoj pripada MPO, uvijek zaboravim tocan naziv

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

E sad mi je stvarno muka od njih... uspjela sam ih dobiti na tel. i zamisli ovo neće dati informacije što nisam ja poslje transfera pitala kaže ona.... ono wtf? bila je subota ležala sam, 2 sata dok mi čistačice nisu rekle da u bolnici više nema nikog oni se svi pokupili i otišli ( a ona preko tel tvrdi jer su joj subote neplačene ) od 7 js. kaže ona 4 su bile nezrele 1 degenerirana od 1 blastica napravilna a one 2 što su bile ok su vračene... sve u svemu nemam ih više niti jedne... ono wtf? nakon 33 inekcije u stomak????? ma daj ljudi rekoh zezate me... i fino me klasično otepe.... o pa živjeli.... ajme koja etika kod njih ono nemam riječi...... sad odoh na parking da se os muke izvrištim......
    e zato sam ja otišla u zg!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Jooooj, biologicu bolje ne komentirati, poznajem ju osobno.. Ni privatno nije bas.. Hm..
    Marnel ti si ne znam koja po redu da ili ima negativnu aspiraciju ili hrpu nezrelih stanica ili ne dodje do transfera.. To puno govori..
    Sjecam se da je i mari mar tako prosla da bi na kraju u zgb. odmah ostala trudna..
    Sretno i put pod noge, nemoj gubiti vrijeme u Osijeku..
    ja za svoje js nisam znala 4 dana...nisam znala da li je oplođeno ili ne....katastrofa! nju ne možrš uhvatiti i porazgovarati o ničemu! arogantna je i bezobrazba

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ova naša klinika, prestrašno...
    prije dvije godine nakon tri inseminacije kod dr. P (koji je želio učiiti još tri!!!) odustali od KBO

rezultat se vidi u potpisu

imali smo mogućnosti i izabrali smo privatnu polikliniku (hvala dr. R )

a što s onima koji si to ne mogu priuštiti? iili onima koji ne mogu u zagrebačke bolnice?

smiju li se ovdje tako odnositi prema pacijentima? zar informacije ne bi rebale biti dostupne pacijentima!?
    razgovori i dogovori putem šifriranih SMS-ova?
    Posljednje uređivanje od morskavila : 24.10.2012. at 15:05

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ni ovaj puta ništa. Imam probojno krvarenje koje se od jučer pojačava. Beta 29.10., ali mislim da neću do nje ni stići.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ni ovaj puta ništa. Imam probojno krvarenje koje se od jučer pojačava. Beta 29.10., ali mislim da neću do nje ni stići.
    Bea... žao mi je zbog tebe... drži se...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

iimali smo mogućnosti i izabrali smo privatnu polikliniku

a što s onima koji si to ne mogu priuštiti? iili onima koji ne mogu u zagrebačke bolnice?

smiju li se ovdje tako odnositi prema pacijentima? zar informacije ne bi rebale biti dostupne pacijentima!?
    razgovori i dogovori putem šifriranih SMS-ova?[/QUOTE]

Potpisujem u potpunosti!!

Kakvi su to uvijeti!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bea iskreno mi je žao.......

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Marlen prvotno napisa Vidi poruku
    iimali smo mogućnosti i izabrali smo privatnu polikliniku

razgovori i dogovori putem šifriranih SMS-ova?

Kakvi su to uvijeti![/QUOTE]

U kojoj privatnoj klinici si? i dali si zadovoljna sa uslugom??? i kolika je cijena ... hvala...
    Posljednje uređivanje od Marnel : 25.10.2012. at 12:36

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kakvi su to uvijeti!

U kojoj privatnoj klinici si? i dali si zadovoljna sa uslugom??? i kolika je cijena ... hvala... [/QUOTE]

Imaš temu Potpomognuta u privatnim klinikama pa prošvrljaj.. A i zasebne teme o bolnicama u Zgb.. Sve je bolje od ovoga..
    Sretno

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Marnel, piše u mom potpisu, poliklinika Vili, Bubimitka ti je napisala, pogledaj temu o privatnim klinikama

http://forum.roda.hr/threads/58128-P...tnim-klinikama

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da li je ovaj mjesec netko uopće imao pozitivnu betu u Osijeku????
    Dosta nas je bilo na punkcijama.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja Mislim da nema nitko nažalost...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

marnel, poslušaj mare41
    odi u zg
    doktori i biolozi u OS neće priznati sami sebi ni pacijentima da loše rade i da nemaju nikakve rezultate
    potpisujem

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Da li je ovaj mjesec netko uopće imao pozitivnu betu u Osijeku????
    Dosta nas je bilo na punkcijama.
    ja znam za jednu pozitivnu betu,ali je AIH

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    u Osijeku samo krvne pretrage, briseve i betu vaditi tj. što je đabe preko hzzo...
    MPO postupci ipak zahtjevaju ozbiljnije doktore i labos...
    razmotri opcije i ne gubiti dragocijeno vrijeme i živce na KBO...
    milivoj73 slažem se, možda pokušati i aih, a onda put pod noge.....

Marnel...Bea žao mi je što vam nije uspjelo u kbo, ali ako ikako imate mogućnosti odite u zg, ovdje nažalost već dugo nisam čula da je nekom uspjelo!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

nije mi jasno zašto Minstarstvo ne zatraži kakav izvještaj o uspješnosti mpo u KBO?
    budući da su tako neuspješni, očito je da mnogo stvari ne štima i zbilja je nepravedno da slavonci budu taoci tako lošeg rada.

neka se djelatnici mpo odjela educiraju i usavršavaju u stručnom dijelu, a vidim da i u dijelu odnosa prema pacijetima i općenito u medicinskoj etici trebaju dobru poduku i obnovu gradiva sa faksa.

ako u skoro vrijeme ne bude pomaka u smislu povećanju stopa trudnoća, odjel zatvoriti, drskom i nestručnom osoblju dati nogu, a svim pacijetima koji gravitiraju KBO u Zagrebu osigurati smještaj za vrijeme postupaka i platiti putne troškove.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mari mar slažem se ako je par kandidat za AIH ali malo je takvih a vani klinike polako i napuštaju inseminacije radi male uspješnosti...
    a što se stručnjaka u KBO tiče...mene je godinu dana urolog(ne androlog) koji ima nekakvu titulu voditelja odjela za muški sterilitet zavlačio sa kontrolama svaka 3 mjeseca i E vitaminom!!!
    hvala Bogu na našim Rodama pa smo skužili da smo mi za najmanje icsi koji se nije uopće radio u kbo i na vrijeme smo otišli za zg pa onda i dalje za Prag (radi Milinovića)...
    Inesz lijepo zboriš ali to je utopija...
    Posljednje uređivanje od milivoj73 : 27.10.2012. at 22:31

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nije mi jasno zašto Minstarstvo ne zatraži kakav izvještaj o uspješnosti mpo u KBO?
    budući da su tako neuspješni, očito je da mnogo stvari ne štima i zbilja je nepravedno da slavonci budu taoci tako lošeg rada.

neka se djelatnici mpo odjela educiraju i usavršavaju u stručnom dijelu, a vidim da i u dijelu odnosa prema pacijetima i općenito u medicinskoj etici trebaju dobru poduku i obnovu gradiva sa faksa.

ako u skoro vrijeme ne bude pomaka u smislu povećanju stopa trudnoća, odjel zatvoriti, drskom i nestručnom osoblju dati nogu, a svim pacijetima koji gravitiraju KBO u Zagrebu osigurati smještaj za vrijeme postupaka i platiti putne troškove.
    potpisujem

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja potpisujem Inesz..
    iako mislim da je problem kod nas u KBO prvenstveno taj što liječnici koji i rade to ne bave se samo tim , nego moraju između folikulometrija trčati raditi porode i ostale stvari..
    a samo četvrtkom rade u ambulanti za mpo.. ma sve je to jako potcijenjeno kod nas u bolnici prvenstveno zbog međuljuskih odnosa među samim liječnicima, svak je svakom zavidan i nitko ne misli na pacijente niti na struku ( čast izuzecima) nego svi gledaju samo svoju samopromociju ni čim netko napreduje u nekom polju počine zavist..
    osim toga biologinja treba adekvatniji labos , tamo gdje ona radi promenada živa , od čistačica do svakog ko naiđe prolazi .. to nisu uvjeti..iako ona se trudi i sve što je tamo i kupljeno i postignuto je na njeno inzistiranje i njen trud (cijeli odjel)
    nakon svega ovog ogromna stavka koja zapravo i je razlog nikakvim rezultatima je još mizerno znanje liječnika na tom polju..
    to vam kaže žena koja je skoro umrla od hipera u KBO i u tom stadiju su mi vratili tri mrve ( što nema veze sa zdravom pameću)
    .. jajnike mi sredili da se nisu oporavili 8 narednih mjeseci..

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da mislim da to ima samo u kbo da dr. rade cijelu ginekologiju, tj. da nisu samo za mpo...
    toliko o struci...pa ak niste kadri zatvorite odjel i pustite ljude da se liječe gdje je adekvatno...a ne glumiti nekakvu stručnost...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    da mislim da to ima samo u kbo da dr. rade cijelu ginekologiju, tj. da nisu samo za mpo...
    toliko o struci...pa ak niste kadri zatvorite odjel i pustite ljude da se liječe gdje je adekvatno...a ne glumiti nekakvu stručnost...
    bravo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •