Stranica 23 od 36 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    bravo!
    juuuhu? ima li šta u osijeku? dešava li se šta?
    osim što dr Š. govori svojim pacijentima da im ne može obećati da ih može pratiti?
    sramota!
    ćemu onda MPO u osijeku kada dr ih ne želi pratiti!
    hladni ih je otpilio!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ništa se ne dešava ovdje....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

možda su parovi pametno odlučili ne gubiti svoje dragocjeno vrijeme i tratiti snage na postupke u OS.
    možda su ili će potražiti pomoć u Zg, jer su šanse za bebu u OS minimalne.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    možda su parovi pametno odlučili ne gubiti svoje dragocjeno vrijeme i tratiti snage na postupke u OS.
    možda su ili će potražiti pomoć u Zg, jer su šanse za bebu u OS minimalne.
    potpisujem u potpunosti

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Lijepo pozdrav, dame!!!!
    Iz osijeka sam i ovo mi je prvi post na ovom forumu. Čitam ga već duže vrijeme. Zanima me koliko je potrebno čekati u KBO insemenacija? Bila sam prije nekih 1.5 mjesec kod Dr. P i on fino odmah preporučio klomifen bez da je preporučio barem hsg jer već skoro 2 godine ne ostajem trudna. Prije godinu dana bila sam kod svoje ginekologinje, obavila sve pretrage i ja i partner i sve ok. Nema nikakvih velikih problema osim kod mene malo povečanog testosterona. Dr.P me brzo sprašio van, rekao da ih piejm i ništa više. Nisam pila jer sam prvo išla obaviti hsg i prohodni su jajovodi. Možete li mi preći kakva je procedura da se sada tamo pokušam prijaviti na insemenaciju. Kakva je procedura? Ičl moramčekati beskonačnoooo kao i sve ostalo u Osijeku.
    Hvala Vam!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Krtica koje ste sve pretrage napravili? Koliko imaš godina?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo pozdrav, dame!!!!
    Iz osijeka sam i ovo mi je prvi post na ovom forumu. Čitam ga već duže vrijeme. Zanima me koliko je potrebno čekati u KBO insemenacija? Bila sam prije nekih 1.5 mjesec kod Dr. P i on fino odmah preporučio klomifen bez da je preporučio barem hsg jer već skoro 2 godine ne ostajem trudna. Prije godinu dana bila sam kod svoje ginekologinje, obavila sve pretrage i ja i partner i sve ok. Nema nikakvih velikih problema osim kod mene malo povečanog testosterona. Dr.P me brzo sprašio van, rekao da ih piejm i ništa više. Nisam pila jer sam prvo išla obaviti hsg i prohodni su jajovodi. Možete li mi preći kakva je procedura da se sada tamo pokušam prijaviti na insemenaciju. Kakva je procedura? Ičl moramčekati beskonačnoooo kao i sve ostalo u Osijeku.
    Hvala Vam!!!!!
    toplo ti preporučujem da uopće ne pokušavaš u osijeku....vjeruj mi!
    kako te i prije isprašio van,tako će te i sada....
    kakav je to dr kada daje terapiju,a nije ti pretrage napravio???
    ja sam imala sve od prije i znala sam da mi jajovodi ne valjaju.....

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

P0 tuđim iskustvima sam skužila da u KBC0 m0že jedin0 inseminacija biti uspješna (ili se ne javljaju žene k0je su uspjele s Ivf )...ja bih pr0bala sa inseminacij0m u KBC,p0g0t0v0 jer su,kak0 kažeš,svi nalazi 0k.
    Eventualn0,ak0 bi se p0kazala p0treba za Ivf,0tišla bih u ZG.
    Ja sam se naručila k0d pr0f.Š. u ambulantu,d0g0v0rili se 0dmah za idući mjesec da krenem sa kl0mifen0m i t0 je t0.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Krtica koje ste sve pretrage napravili? Koliko imaš godina?
    Imam 31 godinu. Bit će uskoro 2 godine kako pokušavamo ostati trudni. Sve hormonalne pretrage, glukozu, štitnjaču, postkoitalni test gdje sam prije dobila injekciju decapeptyla (test i nije bio baš najbolji, malo pokretnih ostalo u mojoj cervikalnoj sluzi, koja je jako oskudna), briseve... sve u redu osim malo povišenog testosterona, što kažu nije problematično. Spermiogramgram od dečka odličan. Bial na hsg-u prije 8 dana i sada mi nudi dr. klomifen 1 tabletu dnevno.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

toplo ti preporučujem da uopće ne pokušavaš u osijeku....vjeruj mi!
    kako te i prije isprašio van,tako će te i sada....
    kakav je to dr kada daje terapiju,a nije ti pretrage napravio???
    ja sam imala sve od prije i znala sam da mi jajovodi ne valjaju.....
    Ni ne razmišlajm o Osijeku kao opciji za IVF, eventualno za inseminaciju. Pa me zanimalo kako i do koga doći u bolnici da to obavim a ne čekam dugo na red.
    Dr. P dao terapiju s klomifenom na osnovu nekoliko pretraga koje sam napravila. Vrlo površan razgovor smo obavili, ostala silno razočarana....
    Hsg mi je preporučila moja ginekologinja prije bilo kakve terapije. Jedan privatnik koji je radio hsg smatra da pokšam sada priprodno nakon propuhivanja, al ja više nemam strpljenja.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj tamara1981 prvotno napisa Vidi poruku
    P0 tuđim iskustvima sam skužila da u KBC0 m0že jedin0 inseminacija biti uspješna (ili se ne javljaju žene k0je su uspjele s Ivf )...ja bih pr0bala sa inseminacij0m u KBC,p0g0t0v0 jer su,kak0 kažeš,svi nalazi 0k.
    Eventualn0,ak0 bi se p0kazala p0treba za Ivf,0tišla bih u ZG.
    Ja sam se naručila k0d pr0f.Š. u ambulantu,d0g0v0rili se 0dmah za idući mjesec da krenem sa kl0mifen0m i t0 je t0.
    Tamara nisam te shvatila, inseminaciju si odradila u Os il negdje dalje? I odmah sljedeći mjesec dobila termin. Dr. Š ne znam tko je.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nazoveš ambulantu ili dr P. pošalješ mu poruku,ako imaš br moba i najaviš tvoj 1 dc...kada dobiješ...ja sam tako....ako se naručim u ambulantu onda dugo čekam,ako mu popaljem poruku da sam dobila m,onda ti on kaže kada trebaš doći na uvz.,,,to su mi8 bili trikovi da izbjegnem čekanje u ambulanti,ako ti treba br moba javi se na pp

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

da javim novosti iz KBC Osijek. Sada se upisuje za lijekove na II. katu gine. kod glavne sestre od 10-11 sati. Ako malo uranite to će Vam prigovoriti zato nastojte doći u tom vremenu. Rečeno mi je da lijekove dižem prije postupka i tamo se dogovara o načinu davanja injekcija sam, oni ili netko treći. Također mi je dr. P natuknuo da će nas najvjerovatnije od 15.12. naši ginekolozi narčivati kod njih.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    da javim novosti iz KBC Osijek. Sada se upisuje za lijekove na II. katu gine. kod glavne sestre od 10-11 sati. Ako malo uranite to će Vam prigovoriti zato nastojte doći u tom vremenu. Rečeno mi je da lijekove dižem prije postupka i tamo se dogovara o načinu davanja injekcija sam, oni ili netko treći. Također mi je dr. P natuknuo da će nas najvjerovatnije od 15.12. naši ginekolozi narčivati kod njih.
    o bože....kako su susretljivi....a dr P. nije natuknuo da će nabaviti adekvatne embriologe?

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

spmenuo je da dr. Srb ima još nekih novih obaveza, pa zato lijekove dižemo na II. katu gine.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

nazoveš ambulantu ili dr P. pošalješ mu poruku,ako imaš br moba i najaviš tvoj 1 dc...kada dobiješ...ja sam tako....ako se naručim u ambulantu onda dugo čekam,ako mu popaljem poruku da sam dobila m,onda ti on kaže kada trebaš doći na uvz.,,,to su mi8 bili trikovi da izbjegnem čekanje u ambulanti,ako ti treba br moba javi se na pp
    Ne znam ti poslati pp. Et tulava sam. Ne snalazim se na ovom forumu. Ja sam kod dr. P bila početkom 10 mjeseca i ne nije mi spominjao inseminaciju. Samo mu trebam javiti tko sam i što onda. Da krenem s piti taj kolmifen od 3dc. Malo mi ovo sa slanjem poruka nije jasno. Sorry sto gnjavim. Zar svatko tako šalje poruke i on odgovara na njih.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

...ajme što ga kompliciraju u kbo!! strašno!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

spmenuo je da dr. Srb ima još nekih novih obaveza, pa zato lijekove dižemo na II. katu gine.
    nisam si ni mislila da ima vremena za naša jaja kako je jednom rekla...

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

da li e u kbo išta dešava?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

da li e u kbo išta dešava?
    draga,danas sam prošla kroz bolnicu...nitko ne ćeka na uzv...bila na prvom katu....nema žive duše.....dakle...ništa.....
    ako je drugačijue neka me netko ispravi?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Slažem se s Sandom i ja sam prošli tjedan bila tamo i ujutro i oko 12 i nema žive duše....
    osim dvije trudnice, ali one su iz neke druge priče...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

pozdrav,nova sam ovdje! dobila sam uputnicu da idem u bolnicu na pregled,odlucila sam se za dr popovica. zanima me da li se moram naruciti?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj jelena.. prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav,nova sam ovdje! dobila sam uputnicu da idem u bolnicu na pregled,odlucila sam se za dr popovica. zanima me da li se moram naruciti?
    bok,..dobro došla nam...i što prije u trudnice nam otišla.....da,moraš se naručiti,samo napomeni da si kod popovića...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

bok,..dobro došla nam...i što prije u trudnice nam otišla.....da,moraš se naručiti,samo napomeni da si kod popovića...
    hvala..nadam se da hocu.. moram kod njega na pregled i po njegovo misljenje.. moja je rekla da misli da bi uspjeli jednom inseminacijom,jer su svi nalazi uredu osim malo losijeg spermiograma.. narucuje se na ovaj br 512-307?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj jelena.. prvotno napisa Vidi poruku
    hvala..nadam se da hocu.. moram kod njega na pregled i po njegovo misljenje.. moja je rekla da misli da bi uspjeli jednom inseminacijom,jer su svi nalazi uredu osim malo losijeg spermiograma.. narucuje se na ovaj br 512-307?
    da na taj broj....sretno

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

hvala..narucila se,19.2 idem na pregled

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo nam je dan poceo sa placem(
    molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo koliko znaci....

Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!

http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

dosla prije sat vremena,isla vadit one hormone sta se rade 3.dan...i nisam bila sama zbog toga..znaci,ipak se nesto desava.idem preko soc.raditi sve osim hsg,to sam dogovorila za petak privatno kod dr.m u osijeku.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sretno.......ima žena li brzo odu dalje.....ili ne pišu o tome ili nisu na forumu.....tako da.....ja još uvijek mislim da je biologinja problem tamo....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

sanda 1977 čestitam !!!! tek sada sam vidjela da je uspjelo.
    držim fige.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sanda 1977 čestitam !!!! tek sada sam vidjela da je uspjelo.
    držim fige.
    hvala ti....uspjelo mi je od prve u zg-u.....sada samo da sve bude u redu....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozivam vas da nam se pridruzite na odbrojavanju

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke da li je koja u postupku i da li je dizala po novom lijekove na II. katu gine.?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Za početak sve vas pozdravljam, nova sam ovdje

Sanda1977 čestitam ti od srca pošto sam pročešljala sve forume pa sam "upoznata" s tvojim slučajem.

Dakle, ja sam trenutno u postupku, digla sam lijekove na 2. Katu kod sestre Andree prije cca. 2. Mjeseca pošto je bilo mjesta da se upišem a i lijekova da podignem. Danas mi je bila punkcija, imam 6 jajnih stanica za oplodnju, koliko ih je bilo ukupno zaista ne znam jer nitko ništa ne govori a nikoga osim sestre nisam ni vidjela nakon punkcije, pitala sam ju da li je to ukupan broj ili su to samo stanice dovoljne kvalitete za oplodnju - rekla je da nije sigurna ali da su to vjerojatno probrane....sada trtarim hoće li se oploditi.

Ovo mi je prvi postupak pa sam odlučila pokušati u kbo, ali ako ne uspije definitivno idem dalje, doktoru P. svaka čast, izuzetno ga cijenim ali sve ovo, od prvog razgovora obavljenog kod njega do danas je agonija

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Treba li netko ovulacijske trakice? poklanjam

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ararita8 prvotno napisa Vidi poruku
    Za početak sve vas pozdravljam, nova sam ovdje

Sanda1977 čestitam ti od srca pošto sam pročešljala sve forume pa sam "upoznata" s tvojim slučajem.

Dakle, ja sam trenutno u postupku, digla sam lijekove na 2. Katu kod sestre Andree prije cca. 2. Mjeseca pošto je bilo mjesta da se upišem a i lijekova da podignem. Danas mi je bila punkcija, imam 6 jajnih stanica za oplodnju, koliko ih je bilo ukupno zaista ne znam jer nitko ništa ne govori a nikoga osim sestre nisam ni vidjela nakon punkcije, pitala sam ju da li je to ukupan broj ili su to samo stanice dovoljne kvalitete za oplodnju - rekla je da nije sigurna ali da su to vjerojatno probrane....sada trtarim hoće li se oploditi.

Ovo mi je prvi postupak pa sam odlučila pokušati u kbo, ali ako ne uspije definitivno idem dalje, doktoru P. svaka čast, izuzetno ga cijenim ali sve ovo, od prvog razgovora obavljenog kod njega do danas je agonija
    hvala ti na čestitkama... <3
    želim i tebi da brzo uspiješ i da bude sve ok

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

jel tko imao problema s tim da mu non stop cista nastaje i što onda...???

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj simar prvotno napisa Vidi poruku
    jel tko imao problema s tim da mu non stop cista nastaje i što onda...???
    ja sam imala stalno...dosadne i samo odgađaju postupke...a ništa čekaš da pukne..ja sam ih riješila sa duphastonom....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ararita8
    kako je bilo? koliko se je js oplodilo? kad je bio transfer?

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, kakva je sada procedura za postupak i lijekove? Trebala sam ići u ožujku, ali moram odgoditi za travanj.
    Kada dižem injekcije i da li se moram naručiti za UVZ 2 dan ciklusa?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cure, kakva je sada procedura za postupak i lijekove? Trebala sam ići u ožujku, ali moram odgoditi za travanj.
    Kada dižem injekcije i da li se moram naručiti za UVZ 2 dan ciklusa?
    javiš se svom liječniku ne znam kod kojeg si pa će ti reći kada da dođeš,a lijekovi se sada podižu na prvom katu,kad ti liječnik kaže da odeš po njih tj kad ti prepiše stimulaciju...nema više čekanja lijekova

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke javljam da sutra 05.04.2013. dr. P. nema u ambulanti. sada sam zvala bolnicu i mole da ako neko nekoga zna javi da dr. P nema da žene nedolaze bez veze.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Curke javljam da sutra 05.04.2013. dr. P. nema u ambulanti. sada sam zvala bolnicu i mole da ako neko nekoga zna javi da dr. P nema da žene nedolaze bez veze.
    da nema ga danas meni rekao da sutra dođem na punkciju..to mi je prva....šta me čeka? kako se pripremiti ? što ponjeti?

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Obavezno dođi na tašte (znači ništa jesti i piti ujutro i kasno navečer), ponijeti spavaćicu, papuče. Kada se dođe javiti se gore na 1. kat gine da te smjeste u sobu. Uzorak od supruga donijeti ili će ga dati tamo (biologinja voli više da se donese od kuće, znači uzeti posudcu). Kada te smjeste čekati da te odvedu u salu i tamo te doc. pregleda da stanice su tu, dođe anesteziolog da te uspava. Poslije punkcije se odleži cca. 2 sata na odjelu i dobiju upute za dalje.
    Sredno i držim fige da sve bude ok.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala puno nadam se da će svo dobro proći !

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bea i simar, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim fige za postupak i da vam ovaj i uspije.

No osvrnula bih se Bea na to što pišeš, super je da se lijekovi kak-ti ne čekaju, lista čekanja je bila do nedavno po ovome što su cure pisale na ovom forumu i godina dana, sad Bea veliš da uopće nema čekanja? Dakle da se sad prijavim za postupak u Osijeku mogla bi doći na red već u svibnju ili lipnju 2013?

I još nešto, Osijek nažalost ima jako, jako lošu reputaciju, cure pišu uglavnom loša iskustva a i osječke kolege jako loše kotiraju među svojim kolegama liječnicima/biolozima, da imaju najnižu stopu uspješnosti u Hrvatskoj, daleko ispod drugih državnih i privatnih klinika.

Stoga mene i ne čudi da žene ne dolaze...... mnoge Slavonke i Slavonci "bježe" u Zagreb na liječenje.

Stoga jedva čekamo vaše izvještaje s postupaka! i naravno, kao uvodo što sam napisala, držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da, za lijekove se nečeka samo što sada doktora nema. Ima puno slobodnih dana, jer neplaćaju rad vikendom i prekovremene tako da naše cikluse i njegove slobodne dane uskladiti je malo teže. Evo ja ga već danima lovima da dobijem terapiju, jer za koji dan trebam dobiti ciklus, a zasada mi to neuspijeva.
    Malo sam se bacila i na homeopatiiju pa ćemo vidjeti što će biti.
    kaduna hvala.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ja sam u subotu imala punkciju i moram pohvaliti sestre, anesteziologa, čak i dr .P bili su super raspoloženi, i sve je prošlo u najboljem redu...danas su mi jeavili da se od dvije izvađene j.stanice jedna oplodila tako da u srijedu u 8 imam transfer.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj simar prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u subotu imala punkciju i moram pohvaliti sestre, anesteziologa, čak i dr .P bili su super raspoloženi, i sve je prošlo u najboljem redu...danas su mi jeavili da se od dvije izvađene j.stanice jedna oplodila tako da u srijedu u 8 imam transfer.
    sretno draga i da se primi za mamicu......

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

simar sretno. jučer sam bila kod dr. P bila je ludnica kako ga nije bilo svi smo došli tako da je bilo napeto. Dr. P. nema dva tijedna u 4. mjesecu, pa ga neće biti ni dio u 5. mjesecu. totalna ludnica. nisam znala da sada opet dobjemo kompletne lijekove. To mi je malo čudno, s obzirom na frku prije par mjeseci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •