Stranica 24 od 36 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Ararita8
    kako je bilo? koliko se je js oplodilo? kad je bio transfer?
    Sorry što tako dugo nisam odgovorila, trebalo mi vremena da malo nadođem.
    Uglavnom, transfer je prošao super, bio je 4 dana nakon punkcije, 2 prekrasna embrija su mi vratili ali od toga ništa.

Ja sam raskrstila s KBO pošto mi neke stvari nikako nisu jasne...imala sam 6 jajnih stanica, sve su se oplodile, potpisali smo da želimo da se zamrznu preostale 4 i to su nas naknadno zvali da dođemo potpisati jer nam je netko zaboravio dati taj dokument nakon punkcije. Svi su bili super ljubazni, pogotovo biologica, čak nam je pokazala "cvijetiće" pod mikroskopom...no, nakon negativne bete priča je dobila potpuno drugačiji štih...

Naša 4. embrija nema, doktor me poslao da sama ispitujem da li je išta zaleđeno, on navodno ne zna ništa o tome, svi se prave mutavi, nakon 10 poziva sestra mi je rekla da ništa nije zaleđeno...nakon mog "ali kako, pa bilo ih je još 4" samo mi je oštro odgovorila da mogu doći osobno razgovarati s biologicom. I to je to, ne znam što se to najednom dogodilo s njima jer su još bili "živi" kad sam mala transfer, nisam više ispitivala, nisam imala ni volje ni snage.

Nasekirali su me strašno, doktor je postao odrješit, ograđuje se od svega i upućuje na biologicu a nju nisam uspjela dobiti ni na telefon, ne znam što da mislim ali idem dalje, dalje od Osijeka.

Par tjedana nakon mog iskustva javila mi se poznanica sa svojom pričom...ona je čekala 7 dana da joj jave kakvo je stanje s jajnim stanicama, tek kad je ona nazvala u labos rečeno joj je da se ni jedna nije oplodila i da su valjda sestre zaboravile nazvati...profesionalnost ravna nuli.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ararita8 prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, transfer je prošao super, bio je 4 dana nakon punkcije, 2 prekrasna embrija su mi vratili ali od toga ništa.

Ja sam raskrstila s KBO pošto mi neke stvari nikako nisu jasne...imala sam 6 jajnih stanica, sve su se oplodile, potpisali smo da želimo da se zamrznu preostale 4 i to su nas naknadno zvali da dođemo potpisati jer nam je netko zaboravio dati taj dokument nakon punkcije. Svi su bili super ljubazni, pogotovo biologica, čak nam je pokazala "cvijetiće" pod mikroskopom...no, nakon negativne bete priča je dobila potpuno drugačiji štih...

Naša 4. embrija nema, doktor me poslao da sama ispitujem da li je išta zaleđeno, on navodno ne zna ništa o tome, svi se prave mutavi, nakon 10 poziva sestra mi je rekla da ništa nije zaleđeno...nakon mog "ali kako, pa bilo ih je još 4" samo mi je oštro odgovorila da mogu doći osobno razgovarati s biologicom. I to je to, ne znam što se to najednom dogodilo s njima jer su još bili "živi" kad sam mala transfer, nisam više ispitivala, nisam imala ni volje ni snage.

Nasekirali su me strašno, doktor je postao odrješit, ograđuje se od svega i upućuje na biologicu a nju nisam uspjela dobiti ni na telefon, ne znam što da mislim ali idem dalje, dalje od Osijeka.

Par tjedana nakon mog iskustva javila mi se poznanica sa svojom pričom...ona je čekala 7 dana da joj jave kakvo je stanje s jajnim stanicama, tek kad je ona nazvala u labos rečeno joj je da se ni jedna nije oplodila i da su valjda sestre zaboravile nazvati...profesionalnost ravna nuli.
    užasno mi je žao što ti se dogodilo....BIOLOGINJA je katastrofa,ja to od početka znam i govorim.....zato sam ja otišla iz osijeka.....ja sam isto čekala 4-5 dana da mi jave da li se oplodilo ili ne....ja da sam na tvom mjestu bi prijavila jer očito da se tamo nešto mulja.....nešto nije kako treba...nije istina da nikad nema js,da nikad nisu oplođene(u mom slučaju),i da nikada nisu kvalitetne!
    odi do biologinje i probaj tražiti od nje cijelu papirologiju o svojim embrijima,ako ti neda kaži da ćeš dati u novine ili tako nešto....ovo je prestrašno

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Prestrašno. Ovo treba prijaviti, tamo tek kada digneš frku ostvariš svoja prava. Ja sam se prošli put svađala za injekcije i na kraju dobila bitku.
    Ararita8 neodustaj i izbori se da saznaš istinu.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajoj, ajoj. ali kad kažete "saznati istinu", što slutite, što želite reći? Da se aljkavo radi? da su se izgubile embriji?

Jer iskreno, ako se i od 6 j.s. oplodi svih šest, ne znači da će sve one doživjeti 5. dan i biti ok za zamrzavanje, posebno sad kad sve bolnice uglavnom izbjegavaju zamrzavanje embrija , čemu zamrzavati embrije koji su se npr. prestali dijeliti i nikada neće završiti u trudnoći? Ali da u svemu tome treba postojati transparentnost...... treba.... i ovo kako si ti to doživjela - jednostavno nije ok i za svaku je osudu. Kako to da ne možeš doći do biologice? to je nedopustivo!!!

Ararita, možeš se obratiti Ministarstvu zdravlja:
    rajko.ostojic@miz.hr

i ispričaj im svoje iskustvo iz Osijeka...... takva praksa se jednostavno ne smije tolerirati!

Ne znam koje su ti godine, koja vam je dijagnoza, ali je iskreno vrlo moguće da od 6 jajnih stanica nemaš niti jedan embrij za zamrzavanje i ne mora nužno značiti da je u labosu nešto pošlo po zlu. U prosjeku tek možda 2-3 embrija od 12 j.s. dođe do faze blastociste 5. dan. Ostale se j.s. ne oplode, ili odmah nisu uopće dovoljno zrele za oplodnju ili se i oplode ali se ne dijele, stanu u razvoju u nekoj fazi, itd.......

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nova sam ovdje, pa molim ako mi netko može reći kakav je dr. Ivan Vlahović iz KBO Osijek. Pročitala sam čitav forum, piše se o dr. Petroviću, a njega nitko nije ni spomenuo ?!
    Unaprijed zahvalna!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj zgamela prvotno napisa Vidi poruku
    Nova sam ovdje, pa molim ako mi netko može reći kakav je dr. Ivan Vlahović iz KBO Osijek. Pročitala sam čitav forum, piše se o dr. Petroviću, a njega nitko nije ni spomenuo ?!
    Unaprijed zahvalna!
    dobro došla
    nije dr Petrović nego dr Popović...hehehe
    a Vlahović ja ne znam šta on tamo prestavlja...ja njega nikada nisam vidjela da ima folikulimetrije i da ima punkcije i transfere....tako da o njemu ništa ne znam....možda ti se javi netko tko bolje zna
    ja što znam da MPO rade Šijanović i Popović

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

za ova "nestala" embrija se onda mora nazvati i reći paru da ipak neće biti zamrzavanja....
    mi koji smo išli u KBO znamo da se do biologinje nikako ne može doći....a kamoli s njom nešto porazgovarati u 85% je neraspoložena,pa tek onda ništa od razgovora....
    jednostavno se treba poslati neka kontrola ili poslati normalne biologe da rade svoj posao ili nažalost zatvoriti...
    zamislite da vam zaborave 7 dana javiti da li se oplodilo ili ne,hehehe! pa zar to nije aljkavost?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jedino mi je žao što šte se na ovoj temi piše o ovakvim stvarima,a ne o postupcima i betama i transferima i o normalnim iskustvima...
    žalosno

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

moj kratak odgovor i inače sam djelatnik KBCO-borim se s neplodnošću 15 godina
    ---------------bježi iz osijeka-----------------
    da ne pričam dalje

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

moj kratak odgovor i inače sam djelatnik KBCO-borim se s neplodnošću 15 godina
    ---------------bježi iz osijeka-----------------
    da ne pričam dalje

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zgamela prvotno napisa Vidi poruku
    Unaprijed zahvalna!
    dr. vlahović ne radi MPO samo šijanović i popović,ali nisu oni upitni,bježite od dr,seb ako imate ikakve mogučnosti

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bubili prvotno napisa Vidi poruku
    dr. vlahović ne radi MPO samo šijanović i popović,ali nisu oni upitni,bježite od dr,seb ako imate ikakve mogučnosti
    ispravak dr.srb

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ovo potpisujem!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ispravak dr.srb
    Jako sam se iznenadila koliko su svi bili ljubazni i srdačni, pogotovo spomenuta doktorica do određenog trenutka, s obzirom na iskustva vezana uz nju koja se protežu po forumima.

Razumijem da i oni svašta čuju i vide i da je i njima pun kufer ali ako nemaju sredstava ni kadrova ne bi uopće trebali imati dozvolu za ivf postupke. Ja nikome ne mogu objasniti koju bol nam je uzrokovala njihova ignorancija. 3 tjedna živiš u uvjerenju da imaš embrije na ledu, to je bila utjeha za negativnu betu a na kraju šok.

Kako je moguće da nigdje u mojoj dokumentaciji nije navedeno koliko jajnih stanica se oplodilo i što se dalje događalo s njima i nadasve, kako nitko osim biologice nema pristup dokumentaciji koja postoji? Doktor me razočarao što je hladno odgovorio na moj sms u kojem sam pitala što dalje, da dođem na kontrolu i dogovor za second embrio transfer a kada sam došla tvrdio je da on nema pojma da li je uopće išta zaleđeno kao i to da oni ne lede embrije jer još nemaju dopisi te da sama pronađem biologicu i provjerim kakvo je stanje (inače, biologica se smijala kad sam par tjedana ranije njoj rekla da doc. tvrdi da ne lede embrije i rekla je da je to glupost). Svi se izmotavaju i upiru prstom u nekog drugog.

P.S - Ja (navodno) nemam nekih posebnih problema, dijagnoza su neprohodni jajovodi što je potvrđeno laparoskopijom prije cca. 3 godine, dragi ima nešto lošiji spermiogram ali ništa strašno. Vidjeti ćemo što će dalje biti :/

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jako sam se iznenadila koliko su svi bili ljubazni i srdačni, pogotovo spomenuta doktorica do određenog trenutka, s obzirom na iskustva vezana uz nju koja se protežu po forumima.

Razumijem da i oni svašta čuju i vide i da je i njima pun kufer ali ako nemaju sredstava ni kadrova ne bi uopće trebali imati dozvolu za ivf postupke. Ja nikome ne mogu objasniti koju bol nam je uzrokovala njihova ignorancija. 3 tjedna živiš u uvjerenju da imaš embrije na ledu, to je bila utjeha za negativnu betu a na kraju šok.

Kako je moguće da nigdje u mojoj dokumentaciji nije navedeno koliko jajnih stanica se oplodilo i što se dalje događalo s njima i nadasve, kako nitko osim biologice nema pristup dokumentaciji koja postoji? Doktor me razočarao što je hladno odgovorio na moj sms u kojem sam pitala što dalje, da dođem na kontrolu i dogovor za second embrio transfer a kada sam došla tvrdio je da on nema pojma da li je uopće išta zaleđeno kao i to da oni ne lede embrije jer još nemaju dopisi te da sama pronađem biologicu i provjerim kakvo je stanje (inače, biologica se smijala kad sam par tjedana ranije njoj rekla da doc. tvrdi da ne lede embrije i rekla je da je to glupost). Svi se izmotavaju i upiru prstom u nekog drugog.

P.S - Ja (navodno) nemam nekih posebnih problema, dijagnoza su neprohodni jajovodi što je potvrđeno laparoskopijom prije cca. 3 godine, dragi ima nešto lošiji spermiogram ali ništa strašno. Vidjeti ćemo što će dalje biti :/
    potpuno te razumijem i žao mi je što se tak završilo,ja ti preporučujem da pošalješ mail ministru koji ti je Kadauna dala...pa da vidimo odgovor....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Potpisujem Sandu!! Na ovo treba reagirati odmah, ovo se nigdje dalje ne dogadja!! Iskoristi Kadaunin savjet i napiši par rečenica na navedeni mail.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajoj, neki odjeli bolje da se zatvore nego da rade na taj način, ja imam osjećaj da su KBC OSijek i Split osmislili samo da HZZO ne mora financirati put za lječenje u ZG a kako se tamo radi nikog ne interesira...
    Jel ima koja trudnoća u zadnjih godinu dana s KBC-a Osijek?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne pamtim ivf trudnoću (bilo je par iz inseminacija) na ili izvan foruma u KBC OS od 2007. (Superman)...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Prijateljica koja nije na forumu je rodila nakon inseminacije prošlo proljeće, ali odmah nakon laparaskopije i njen dragi ima normo, tak da mislim da bi im uspjelo i ovako i onako..

A ovo što kaže mali mimi možda i je istina, iako ne vidim logiku.. Više bi im se isplatilo plaćati putne troškove za Zgb. nego silne uzalud potrošene lijekove ovdje, nažalost... Tko zna tko tu ima kakve koristi od svega ovoga.. Ma nemam riječi, digne mi se želudac svaki put kad provirim na ovu temu i žao mi je cura koje se ovdje "liječe", a nemaju pojma o svemu ovome...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Stvarno ih treba dati u novine pa nek si misle...

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    ne pamtim ivf trudnoću (bilo je par iz inseminacija) na ili izvan foruma u KBC OS od 2007. (Superman)...
    Hihihi....osjećam se zaista ovdje ko nekakav endem! Moj dobitni IVF bio je 2008. Ali evo petica za praćenje...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da nije žalosno bilo bi smiješno(mislim na tako malu uspješnost). Bubimitka a tko zna dali to itko prati, dođu li ti podaci onakvi kakvi zaista jesu do ministra ili nekog tko o takvim stvarima odlučuje, ja se bojim da ne jer bi se taj odjel već odavno zatvorio. Ljudi kad skuže da tamo nemaju što tražiti odu dalje o vlastitom trošku.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mimi nadam se da ne znaju, jer ako znaju i to dopuštaju onda je to prestrašno. A s druge strane, ne vjerujem da ne znaju, jer i u tom slučaju je čisti nemar u pitanju.. kako god bilo, ne mogu prihvatiti ovo kao nešto što prolazi...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

molim ako mi netko može odgovoriti, da li je praksa u KBO Osijek da se HSG radi laparoskopski i mora li se ponavljati nakon izvjesnog vremena, ima li tko iskustvo s tom pretragom u KBO Osijek,
    hvala!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Da nije žalosno bilo bi smiješno(mislim na tako malu uspješnost). Bubimitka a tko zna dali to itko prati, dođu li ti podaci onakvi kakvi zaista jesu do ministra ili nekog tko o takvim stvarima odlučuje, ja se bojim da ne jer bi se taj odjel već odavno zatvorio. Ljudi kad skuže da tamo nemaju što tražiti odu dalje o vlastitom trošku.
    žalosno....meni je sam dr P rekao da bolje idemo dalje....pogotovo kad je vidio nalaz AMH....
    Superman ti si jedina izgleda naša osječka Ivf trudnica......ja sam tamo sjedila s brdo žena i niti jedna ne zna za ni jednu ivf t....
    ma tako mi je drago što sam otišla na vrijeme da ću se sada počastiti jednom masnom šniclom

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

oni/KBO su se lani busali s 25% uspjeha u IVF-u/ICSI-u..... e sad s takvim rezultatima neće nikoga zatvoriti, no dok god nema državnog registra i stroge kontrole, mogu ja voditi svoju tekicu i obavještavati Ministarstvo o uspješnosti od 33% po transferu......... I tako cure redom sve bolnice, ja uopće ne vjerujem nikakvim statistikama!

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ne znam što b na ovo normalan čovijek rekao osim da treba nekud krenut dal do ministra il nekim tužbama,ja sam se jako razočarala i eto napokon maknula iz osijeka

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    oni/KBO su se lani busali s 25% uspjeha u IVF-u/ICSI-u..... e sad s takvim rezultatima neće nikoga zatvoriti, no dok god nema državnog registra i stroge kontrole, mogu ja voditi svoju tekicu i obavještavati Ministarstvo o uspješnosti od 33% po transferu......... I tako cure redom sve bolnice, ja uopće ne vjerujem nikakvim statistikama!
    potpisujem,i koliko sam informrana u zadnje 3 godine osim i AIHa drugih trudnoća nije bilo tako da ne vjerujem ovim statistikama

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoj, neki odjeli bolje da se zatvore nego da rade na taj način, ja imam osjećaj da su KBC OSijek i Split osmislili samo da HZZO ne mora financirati put za lječenje u ZG a kako se tamo radi nikog ne interesira...
    Jel ima koja trudnoća u zadnjih godinu dana s KBC-a Osijek?
    mislim da u ovom slučaju nisu krivi odjeli pa čak niti doc,neko gospođa koja sebe smatra nekakvim embriologom,a završila je gimnaziju i navodno ima nekakvu licencu biologa,sve u svemu samo da je nju maknuti i dovesti pravog embriologa mislim da ne bi bilo problema

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

na ovo još jedna moja reakcija,kao što već jednom spomenuh djelatnik sam KBCO i znam situaciju bez obzira na moj problem,kod nas je još uvijek ono :drži me tetak,strina i da ne nabrajam,a u suštini od nauke ništa
    biologica tamo radi samo eto tako a da zna svoj posao ja u to čisto sumnjam,ona je već toliko puta mijenjala radna mjesta dok joj ne dojadi,da se uopće pitam kako ju maknuti od tamo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

radit ce dok god neko ne ulozi zalbu, dok se ne zatrazi inspekcija i analiza rada, i dokaz 25% uspjesnosti, pisite ministarstvu, hzzo-u, drustvu klinickih embriologa, nema neke koristi da se godinama ovdje zalimo jedni drugima

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    radit ce dok god neko ne ulozi zalbu, dok se ne zatrazi inspekcija i analiza rada, i dokaz 25% uspjesnosti, pisite ministarstvu, hzzo-u, drustvu klinickih embriologa, nema neke koristi da se godinama ovdje zalimo jedni drugima
    veliki x na ovo

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    veliki x

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ne gubite vrijeme i živce u kbo!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ne gubite vrijeme i živce u kbo!!!!
    X

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dragi svi ja vas sve skupa još jednom pozivam da nam se pridružite ovu subotu u našoj šetnji po centru Zagreba. Znam da ste daleko, ali, možda netko ide put Zagreba, a možda se možete i dogovoriti za izlet!
    Evo, imamo otvoren i facebook event gdje možete vidjeti par fotki od prošle godine, čisto za inspiraciju i motivaciju!
    https://www.facebook.com/#!/events/526745720701549/
    Vidim da se i ovdje javljaju Slavonke koje pokušavaju organizirati i dogovoriti dolazak - hajde, neka im se još netko pridruži!
    Vidimo se!

A popisati se i eventualno dogovoriti za društvo možete i ovdje:
    http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

meni danas 14dnt beta 0.5

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Oživio ovaj forum... Eh da je bar oživio mpo u KBC Os. Čitam i nevjerujem kako se u toj bolnici gospoda doktori igraju sa ljudima, parovima, oplođenim mrvicama..... Nemam riječi. Jednom sam bila kod Popovića, bilo je dosta.
    Čekam aih u zGrebačkoj privatnoj poliklinici, za postupak me priprema privatni spec.humane reprodukcije tu u Os. Hvala Bogu uspjela sam uštedjeti, a za sljedeći ciklus ak ne bude sreće podvit ću rep i pokušati u kbc os zatražiti aih jer već dvijema ženskama aih je bio dobitan
    Molim Vas kako doći do aih-a? Zvati i naručiti se i tražiti isključivo aih na konzultacijama?
    Hvala! Sretno svima!! Gdje god odete po svoje mrvice.

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

simar
    krtica moraš se naručiti u ambulantu za humanu reprodukciju na broj 512-307. dalje se dogovaraš s liječnikom.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Simar jako mi je žao. Teško je kad se nadaš.... Al glavu gore, tvoja bebica će biti kod tebe... Samo hrabro.
    Bea hvala na info. Tako sam se i prvi put naručila al ne znam jel se u bolnici drže nekog protokola da te prvo stimuliraju pa ciljani odnosi... Meni ih je već dosta pa se nadam da ću moći na aih u brzo vrijeme bez natezanja.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Krtice,meni je dr na konzultacijama dao da biram što želim..ciljane il AIH..nije mi se dalo gubiti vrijeme na ciljane i izabrala sam aih pošto mi nije blizu baš ni za putovati..

moja mrvica je rođena lani...iz inseminacije...

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

danas 2dc i pikalica sam.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da se i ja napokon javim nakon 100 godina... Bea... sretno.... nakon dugotrajnog odmora od svega i ja sam odlučila KBC- u Osijek i dr. P dati još jednu priliku... terapiju sam podigla... moram se javiti 1.d.c. i onda krećem sa pikanjem .... ako ne bude ovaj put uspješno definitivno se mičem iz Osijeka ... stoga sretno nam...

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

marnel sretno, isto razmišljamo.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav,11.6. sam narucena kod dr p sa novim nalazima hormona za dogovor za inseminaciju. vecina mi je jos nepoznato,malo sam citala na netu i zanima me hsg..nitko mi nije preporucio da idem pa sam pitala svoju gin i ona mi je rekla da to u os mogu samo privatno napravit kod dr matkovica. da li ima negdje da pokriva hzzo?

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Napravljena punkcija, dobivene tri j.s. čeka se transfer.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Napravljena punkcija, dobivene tri j.s. čeka se transfer.

Sretno Bea.... ja čekam 1 d.c. da se počnem bockati.....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala. vraćena 1 j.s.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. vraćena 1 j.s.
    draga Bea, vraćen ti je 1 zametak
    Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se nakon više godina prvoj trudnoći iz IVF-a s ovog topica, iz ove klinike!

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tako je. Nadam se i ja da će napokon krenuti i o KBC Osijek trudnoće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •