Ararita8 prvotno napisa
Sorry što tako dugo nisam odgovorila, trebalo mi vremena da malo nadođem.
Uglavnom, transfer je prošao super, bio je 4 dana nakon punkcije, 2 prekrasna embrija su mi vratili ali od toga ništa.
Ja sam raskrstila s KBO pošto mi neke stvari nikako nisu jasne...imala sam 6 jajnih stanica, sve su se oplodile, potpisali smo da želimo da se zamrznu preostale 4 i to su nas naknadno zvali da dođemo potpisati jer nam je netko zaboravio dati taj dokument nakon punkcije. Svi su bili super ljubazni, pogotovo biologica, čak nam je pokazala "cvijetiće" pod mikroskopom...no, nakon negativne bete priča je dobila potpuno drugačiji štih...
Naša 4. embrija nema, doktor me poslao da sama ispitujem da li je išta zaleđeno, on navodno ne zna ništa o tome, svi se prave mutavi, nakon 10 poziva sestra mi je rekla da ništa nije zaleđeno...nakon mog "ali kako, pa bilo ih je još 4" samo mi je oštro odgovorila da mogu doći osobno razgovarati s biologicom. I to je to, ne znam što se to najednom dogodilo s njima jer su još bili "živi" kad sam mala transfer, nisam više ispitivala, nisam imala ni volje ni snage.
Nasekirali su me strašno, doktor je postao odrješit, ograđuje se od svega i upućuje na biologicu a nju nisam uspjela dobiti ni na telefon, ne znam što da mislim ali idem dalje, dalje od Osijeka.
Par tjedana nakon mog iskustva javila mi se poznanica sa svojom pričom...ona je čekala 7 dana da joj jave kakvo je stanje s jajnim stanicama, tek kad je ona nazvala u labos rečeno joj je da se ni jedna nije oplodila i da su valjda sestre zaboravile nazvati...profesionalnost ravna nuli.