to je tako kad se noću budim 5 puta
marnel, sretno!
to je tako kad se noću budim 5 puta
marnel, sretno!
Marnel...
u inat ovom "kaos postupku" ima da ostaneš trudna![]()
Marnel za dobar završetak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo 16 dan ankon ET spoting, tako da ništa ni ovaj put. Test za trudnoću neg. ,betu nisam išla vaditi, jer nemam snage.
Svima u postupcima sretno.![]()
bea zao mi je! drzi se!
odmori malo i u nove pobjede![]()
Hvala Vam svima.... danas mi uveli Menopur... ima 11 j.s. u ponedjeljak je vađenje .... za sada sve ok.... Bea, žao mi jedrži se... sad se dobro odmori i kako kaže Sanda u nove pobjede...
Marnel sretno i samo jedna mala opaska imaš 11 folikula a za j.s. češ znati tek nakon punkcije, ponekad ta računica zna prevariti tj. broj folikula nije jednak broju stanica
marnel sretno!
dobro kaze Mala Mimi,ali neka sve budu pune js!
posto ne mngu na temu mpo trudnoca,ne znam sta se bas desava ali sam cula da je malama rodila,pa joj cestitam od srca!
a ostalima zelim PUNO srece i uspjesne postupke!
mal mimi kako posteljica? da li se podigla? moja je. sprijeda je.
bas mi zao sto ne mogu otvoriti zadnju stranu teme mpo trudnoca. ne znam koji je vrag.
ej trebam te nesto pitati,a ne znam kako preko móba póslati poruku. javi mi se na pp. hvala
o svasta,nesto sam smrdala. sorry. post je namjenjen za bubili
Evo da se i ja napokon javim... malo sam u gužvi zadnjih dana... dakle ovako... izvađeno je 7 j.s. jutros su me zvali da mi jave da se 4 oplodilo i da dođem na transfer u petak... stoga držite mi fige....![]()
marnel sretno! neka bude dobitan ovaj postupak!
bubili ajd mi molim te preporuci dobrog/dobru dr-a na ginekologiji. koji radi u trudnickoj ambulanti. mozes i na pp. hvala![]()
Hvala Vam svima....![]()
Od 4 oplođene samo 2 su se razvile kako treba.... obje su jutros vraćene.... sad čekamo do 28.06. i vadim betu.... jedino što nema zaliha ali nada umire zadnja ....![]()
marnel evo saljem ti malo trudnicke prasine. nek se lijepo prime za mamicu i da nam popravis prosijek u KBO-u
Hvala od![]()
Posljednje uređivanje od Marnel : 15.06.2013. at 01:09
znate li kad je dr P na godišnjem...hoće ovaj tj biti tamo?
ja pojma nemam... bio je na godišnjem od kraja 5 mj do 11. 06 i rekao je da će opet ići... ali ne znam kada... možda ti druge mogu pomoći...
Marnel, Bea, naravno i ostale cure, ako već niste, ajte se upišite ovdje:
da i ovdje dignem, please cure ako se još niste upisali, molim Vas da upišete svoje stimulacije, broj dobivenih jajnih stanica, embrija, smrzlića i to na ovom linku:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241
HVALA!
Upisala....ali nisam dobro upisala prvi puta pa od mene ima 2 posta....
Zar se u KBO ništa ne dešava? Otkako sam se ja premjestila na drugu temu ovdje sve utihnulo... beta je za 2 dana.. al ne očekujem ništa.... 2 testa su negativna... više ništa ne očekujem i službeno sam završila s KBo zauvijek.... svima Vama ostalima sretno...
Marnel drzim fige da ipak beta bude pozitivna. pusti testove.
Trenutno se ne desava, vreme je godisnjih odmora .
A ima nas puno koji ne pisemo svoja iskustva.
A zašto ne pišete o svojim iskustvima.... ovdje smo svi pod nickom.... i svi smo tu baš iz tih razloga, da podijelimo iskustva i pomognemo jedni drugima, stoga ne vidim potrebu za takvom tajnovitošću...
Nije u pitanju nikakva tajnovitost !!!
Ne pisem o svojim iskustvima zato sto se razlikuju od vasih.
I ne bih zelela nikog da uvredim svojim komentarima.
Bez obzira na moj neuspesni IVF prezadovoljna sam sa bilogom i svojim doktorom.
Pa baš iz tog razloga što imaš ( kako ti kažeš ) drugačija iskustva, trebala bi ih podijeliti to s ostalima... možda iz toga netko nešto nauči... a ovaj dio ( uvrijedim s komentarima ) ne razumijem... zaista... zašto bi se netko uvrijedio... Ja sam isto jako zadovoljna sa svojim doktorom... biologinjica je uvijek bila korektna prema meni... iako sam o njoj čula svašta... no tko sam ja da o njima sudim... nekome valjaju, nekom ne... pa nismo svi isti...
Uostalom svi kažu kako treba bježati iz KBO ja ću ti osobno reći da sam tamo upoznala parove koji su pobjegli iz VV i došli u KBO ... nekome negdje valja...
treba pisati o iskustvima,pa za to i je ovaj forum. ja osobno nisam zadovoljna bila u kbo-u i otisla na vv. i od prve mi je uspjelo. danas sam bila na ctg-u i dosao je jedan hitan slucaj,zena i sestra je trazila i molila dr da dodje neko zenu pregledati. od 8 dr ni jedan se nijja e udostojio sici dolje i raditi svoj posao. dok sestra nije pukla i napravila reda.
generalno u kbo treba cvrsta ruka. ja sam danas trebala biti pregledana,ali nisam. pocela sam se otvarati i imam kontrakcije. svaka dva dana sam isla na kontrolu. napisala tam nesto kao da me pregledala i otisla na pauzu. nije mi se dalo raspravljati,nego otisla kuci. ma cast izuzecima,ali tamo neki dr nisu ni za k! da ne imenujem.
jos jednom cu ovdje napisati, Osijek i medju kolegama biolozima i lijecnicma - humanim reproduktivcima - prati jako los glas i navodno imaju najnizu stopu uspjesnosti u cijeloj Hrvatskoj.
E sad, meni bi to bio dovoljan razlog da odem iz KBO (naravno ukoliko si mozemo organizirati postupke u gradovima koji su nekoliko stotina km udaljeni), drugima nije dovoljan razlog za otici ....................
No ako sto imate pisati o postupcima u Osijeku, pisite..... bitno je!
Mislim da većina ostaje u KBO iz finacijskih razloga, ali i mnogima poslodavci nemaju razumijevanja za izostanke s posla. Osobno mislim da su to glavni razlozi, jer tko bi bio lud i nepoželio si bolnice i privatne klinike s boljim uspjehom, bez čekanja.
zna li netko da li se trenutno moze radit spermogram u kbo?
tko je išao na hsg u osijeku. molim iskustva?
Nova21 ja sam bila još prije par god. Radio mi je dr. šJovanovic. Mislim da ti je to bolje napraviti u bolnici nego kod matkovića. Zato što matković ti može samo napraviti pretragu odnosno pustiti onu tekućinu da se vidi prohodnost jajovoda, a ako su oni npr. Zacepljrni on ti tu nemože pomoći. U bolnici ti to ide laparoskopski i pod općom anestezijom i odmah ti pregledaju sve..
Sorry pišem s moba pa ako ima koja greška..
Evo da vam javim da se hsg ne radi u bolnici osijek niti u našicama, najbliža bolnica koja radi hsg je u vinkovcima a matković traži 1200 kn. Ako netkome bude trebalo da zna.