Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Samo da javim, da dr. P ne radi ambulantu do kraja 10. mjeseca. Takvu informaciju sam dobila od cure koja ima lijekve treba krenuti u postupak, kontaktirala ga je, a on joj je odgovorio da će raditi ambulantu prijepodne tek na kraju 10. meseca. Šta reći. Zatvoriti odjel za humanu reprodukciju u Osijeku, olaškali bi nam svima.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim, da dr. P ne radi ambulantu do kraja 10. mjeseca. Takvu informaciju sam dobila od cure koja ima lijekve treba krenuti u postupak, kontaktirala ga je, a on joj je odgovorio da će raditi ambulantu prijepodne tek na kraju 10. meseca. Šta reći. Zatvoriti odjel za humanu reprodukciju u Osijeku, olaškali bi nam svima.
    Bea, baš mi je žao, ali ovo što si napisala - zatvoriti MPO odjel u Osijeku, ne samo zbog ne-rada nego i ono što rade navodno rade jako loše i navodno im je najslabija karika biologica!
    I dalje se ponavljam Bea, odi čim prije iz OS a mogla bi svoja iskustva s OS i poslati na Ministarstvo, vjerujem iskreno da njima nije u interesu da se tako slabo radi u OS.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •