a kada si ti radila, ja moram sutra nazvat da dogovorim ttermin i nenam na koji način će radit hsg. naravnno da ću preko uputnice, nisam luda da dam 1200 kn, zato ću i ići u vinkovce pošto bliže niko ne radi
Nova 21 ako budeš išla u vk. Mislim da imaš pravo na putni trošak.. Raspitati se. Sretno![]()
nakon odmora, moram se naručiti kod dr. P u KBO. Šta se dešava i šta ima novoga?
ja sam naručena za 03.09. u 8 ujutro...nakon 4 i pol mjeseci odmora sve iz početka...grrr![]()
Simar.... Sretnodržim fige
simar šta je bilo? šta će se događati s obzirom na najavu štrajka?
bila sam naručena 03.09 ali doktora P nije bilo, a nitko mi se to nije udostoio javiti tako da sam bzvz dolazila...a baš iz toga razloga sam se naručila jer sam ga tražila 2-3 puta i nije ga bilo i onda zamolim da me naruče kad će biti tamo...čekam 4 mj na pregled i njega nema...ljuta sam uffff
ff
Razumijem te istu stvar prošla prije par mjeseci, nisam iz Osijeka i nitko se nije udostojio javiti.
Ja zvala prošli tjedan da se naručim, kažu deveti mjesec popunjen, a za deseti nemaju raspored. Idem kod dr. Šijanovića. Pitam ja njih kada da zovem, a sestra mi kaže krajem mjeseca.....difnoJa sam tek krenula o ove vode i još sam uvijek puna optimizma, za sada......
![]()
tako sam i ja krenila puna optimizma i ushićenja i živciralo me što ništa dobro nikada nisam čula ni pročitala o KBO, a onda sam i sama svašta doživjela, tako da savjetujem ti da se naoružaš strpljenjem i pustiš da sve polako teče...pa onda vidiš kako i šta dalje
Moje iskustvo govori da bježite iz Osijeka. Čim se sjetim kako sam gubila vrijeme naživciram se. Dobijem terapiju klomifenom, trebam na uzv.... 7dc i na kraju me nitko ne pogleda jer dr je na godišnjem, drugi zazuet... ma grrrrrrrr. Što bi bilo da se pripremam za ivf..... Nemam riječi.
Ne mogu a da se ne nasmijem, jer sam se ja iz Zagreba preselila u Baranju, a kako vidim opet ću morati put pod noge i u rodni grad......
Samo da javim, da dr. P ne radi ambulantu do kraja 10. mjeseca. Takvu informaciju sam dobila od cure koja ima lijekve treba krenuti u postupak, kontaktirala ga je, a on joj je odgovorio da će raditi ambulantu prijepodne tek na kraju 10. meseca. Šta reći. Zatvoriti odjel za humanu reprodukciju u Osijeku, olaškali bi nam svima.
Bea, baš mi je žao, ali ovo što si napisala - zatvoriti MPO odjel u Osijeku, ne samo zbog ne-rada nego i ono što rade navodno rade jako loše i navodno im je najslabija karika biologica!
I dalje se ponavljam Bea, odi čim prije iz OS a mogla bi svoja iskustva s OS i poslati na Ministarstvo, vjerujem iskreno da njima nije u interesu da se tako slabo radi u OS.
Kaduna, pisala sam ministarstvu, ali ništa od toga. Ministar vidi statistiku opet ništa. Moj slučaj s lijekovima također sam bila prijavila opet ništa. Iskreno izgubila sam nadu i vjeru u sustav kojem si samo broj, a ponekad ni to.
zna li tko radi li doktor popović...šta se događa? nepada mi napamet naručivat se u ambulantu jer su me već par puta zeznili, tako da sam ga mislila ovak uhvatit...ako tko zna kada kada je tamo??
simar, probaj putem mob. dogovoriti se s njim. koliko znam on nema pojma kada radi, jer tek kada dođe kažu mu šta radi taj dan, a ponekad ga pošalju kući. Mislim da se nešto treba poduzeti, ili neka zatvore taj odjel humane reprodukcije kada se ništa neradi i nas prestanu zavlačiti. Ljuta sam kao i ti na cjelokupnu situaciju u KBC Osijek.![]()
Cure, sve je ovo u Vašim rukama, pišite na institucije, nešto se u OS mora poduzeti!
javila sam se doktoru u petak popodne...kaže da je kaos kod njih, da nema uopće rasporeda i da gotovo nikad nezna kad radi... rekao mi je da dođem u sri ili čet u 7 i 15 pa pretpostavljam da je tad noćna pa će me pregledati i da vidimo što dalje. Eto ako ga još tko treba da zna
Cure bježite dalje od tzv. odjela "humane reprodukcije" u Os . To sto se tamo radi odnosno ne radi je žalosno,neprofesionalno i nadasve mučno za prolaziti. Imate izbora,a Os to sigurno nije ni zbog uspješnosti ni zbog humanosti -počevši od sestre iza stakla gdje predajete uputnice,preko hodnika, prvog kata i nadasve neprofesionalno nesposobne biologinje...pa sve do doktora koji tobože ne znaju raspored kad rade i tako...prestrasnotoliko tužnih priča a godinama koliko postoji odjel tek pokoja uspješna inseminacija...
cure, pišite inspekciji ministarstva zdravstva.
utorkom radi ambulantu..... ja i ostale s foruma kao da smo isle kod dva različita dr popovica. uvijek je bio prisutan za sve što je trebao odraditi... čekam betu 5.11. i super sam zadovoljna s ponasenjem svih. iznenadila sam se kako su bili pazljivi kod punkcije , transfera......
Cure, sretno!
Možete li nam još nešto napisati o lijepim iskustvima u KB Osijek?
U mpo-svijetu, najljepše je iskustvo trudnoća i sretan porod. Ima li mpo trudnoća u KB Osijek?
Posljednje uređivanje od Inesz : 28.10.2013. at 10:55
cure, džaba vam pažljivost i nježnost ili što već kada rezultata nema. činjenica je da Osijek ima daleko najslabije rezultate u Hrvatskoj i svima koji trebaju više od inseminacije bilo bi pametno bježati.
Potpisujem frku!
Marija ~~~~~~~~~~~~~ za betu molim te javi rezultat.
Sretno
meni je dr P baš ok....i danas sam u kontaktu s njim ako trebam nešto pitati...čuli smo se i kad sam rodila (u drugoj bolnici)
i sad sam planirala skupit nove nalaze i u 9 mj krenuti opet kod njega...al sam ostala trudna prirodno....
Tina, čestitam!
Sretno dalje.
~~~~~
Prva trudnoća je bila nakon AIH?
Da, o tome pričamo, u KB Osijek dogodi se pokoja trudnoća iz AIH-a. Ne znam je li se zabilježila koja trudnoća nakon IVF/ICSI u KB Osijek.
Cure iduci ciklus idem prvi put na AIH, trebam predat dokumentaciju.. znate li mozda jel vjencani list moze biti stariji od 6 mjeseci?
Živim kraj KBO 400m i žalosno je što moram voziti prema 280km udaljenom Zagrebu više puta tjedno kako bi osjetila ljudskost i humanost
..ja idem kod dr.Popovica i super sam zadovoljna !!!:![]()
hej...i ja sam takoder zadovoljna sa svima..ja cekam beru 21.11..![]()
[QUOTE=tina2005;2514931]hej...i ja sam takoder zadovoljna sa svima..ja ceka![]()
...ja sam imala prvi ISCI 6.11. i sada sam u cekanju.........
sretno!!!!!!!!!!!!!
cure,ima li koja da je trenutno kod dr.Popovica??
pozz cure!! ima li koja od vas s područja Osijeka da je bila ili se sprema u Prag...imama nekoliko pitanja???