Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hm a kak da se narucim kod suncice bez pregleda kod njega? Ne kuzim bas sad jer ja to nisam ni prvi put, samo sam dosla kod dr.p, odnjela suncici papire, uzela stopericu, odradili fm, dosli na aih i bok... nikakvo narucivaanje ni za sta osim na prvi prvi pregled kod dr.p
    Nemoguce da je on vec sad na godisnjem do 11.1.????

P.s. cula sam slucajeve gdje je dolazio radit i na vikende i slobodne dane i go... aih doduse...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Nakon dužeg vremena,čitanja vaših postova,odlučila sam da se i ja obratim.Prošle godine sam išla na inseminaciju koja je neuspjela(ništa novo).Imala sam ureoplazmu,izliječili smo ju,sada je nema,muž ima malčice smanjenu pokretljivost(neznam kako se piše),ali je doktor Popović rekao da to nije razlog da ne dođe do oplodnje.Vadila sam hormone,prolaktin mi je bio povišen prvi puta,drugi i treći put ok,tako da nisam dobila nikakvu terapiju.Da napomenem imala sam iscjedak iz dojke,i sada ga još uvijek imam.Kaže da iako mi je prolaktin ok,da cu imt iscjedak skroz dok jednom mlijeko ne dođe(ako se desi trudnoća).Koristila sam glupe trakice za Ovul,i pratila folikulometrijom,klomifen,štoperica i ništa..Ma najgore mi je što ja njemu morm po trakici javiti kakav je rezultat,a ona mi svaki dan rozni,i nekad se zeznem mislim sutra ce biti još jače rozno,a ono šipak,O prošla(ako me razumijete ))

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i ja imam sličan problem s tim trakicama, uvijek mi je crta roza, još niti jednom mi se nije dogodilo da mi je crvena. možda je problem u trakicama. ja uzimam one s ebaya. moji nalazi su ok, ali suprugovi su komastični.

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jasno mi je da je preko krvi, vadila sam ga ne znam koliko puta i uvek mi je bio previsok kad su mi vadili trenuto.
    Kad bi me bocnuli i ostavili 45 min da sacekam u hodniku pa prisli u miru i izvadili nalazi bi mi bili ok.
    U privatnoj laboratoriji odmah pitaju da li sam budna 3 h, to je jako bitno za Prolaktin.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Thisted prvotno napisa Vidi poruku
    Jasno mi je da je preko krvi, vadila sam ga ne znam koliko puta i uvek mi je bio previsok kad su mi vadili trenuto.
    Kad bi me bocnuli i ostavili 45 min da sacekam u hodniku pa prisli u miru i izvadili nalazi bi mi bili ok.
    U privatnoj laboratoriji odmah pitaju da li sam budna 3 h, to je jako bitno za Prolaktin.
    Heh,a ja kad sam vadila u poliklinici Sunce u Sl.Brodu došla sam odmah su mi izvadili krv,nisam ništa čekala,dok u Os sam pola sata ležala tamo,i tek onda su izvadili krv....rade tko kako hoće...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj lota.k prvotno napisa Vidi poruku
    i ja imam sličan problem s tim trakicama, uvijek mi je crta roza, još niti jednom mi se nije dogodilo da mi je crvena. možda je problem u trakicama. ja uzimam one s ebaya. moji nalazi su ok, ali suprugovi su komastični.
    meni ne bude uvijek roza,nego postepeno rozi,ali me zezne danas rozna,mislim sutra ce biti još roznija,a ono već prošla 0... ma katastrofa

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Misica prvotno napisa Vidi poruku
    meni ne bude uvijek roza,nego postepeno rozi,ali me zezne danas rozna,mislim sutra ce biti još roznija,a ono već prošla 0... ma katastrofa
    probaj onda piskat i ujutro i navecer u tim danima ako ti tako promakne...

ali ja zbilja jako dugo vec pratim lh trakicama ciluse i nikad mi se nije tako sta dogadjalo jer ako je pozitivna onda ti kroz 24h pokazuje tamniju testnu, i polagano blijedi kroz par dana (kao kad pocinje i tamnit) nikad se ne dogodi da je vec sutra nema. ili da je odmah danas ima. postepeno vidis kroz plodne dane, skok je na dan O ali ako redovno piskis 1 dnevno u otprilike isto vrijeme moras ga uhvatit... meni je dr.p. savjtovao ujutro u 11h, drugom mokracom uvijek i eto uhvatila sam ju sva 3 puta ove godine kad je bila a 1 je dovoljan da bude uspjesan

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

I eto sada neznam šta da radim,da idem opet kod Pop,il šta...Luda sam

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ja sam bila u 9 mj kod dr p, pa mi je rekao da se odem naručiti kod sunčice, ne znam kada odlazi na GO, ali mi je rekao da se vraća 11.1.2015. mislim da si rekla da ideš 25.11. na pregled... držim figice da te ubaci u 1mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •