Stranica 30 od 36 PrviPrvi ... 202829303132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

majcalily ja sam isla u zg. na VV. priznaju ti sve nalaze osim spermiograma i hormona to moras napraviti tamo. Hormone vadis 3-5 dc.
    Bellaswon nema veze dali ides u postupak privatno ili u drzavnu kliniku imas pravo na bolovanje!
    sretno od srca svima

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

cure eto jos jedna neuspjela u osijeku, idemo dalje

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ivana
    idi u zg. Nemoj gubiti vrijeme to ri je moj topli savjet. Meni ispjelo iz prve na VV.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

"Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje danas objavljuje rang-ljestvicu 28 bolnica prema kojoj će se raspoređivati novac za 2015. godinu.

Podaci se odnose na prvih devet mjeseci ove godine, a rangiranje je provedeno na temelju više kriterija, uključujući pokazatelje učinkovitosti (prosječan broj pacijenata po krevetu i ukupan broj pregleda po liječniku) te pokazatelji kvalitete (opća stopa smrtnosti, postotak liječenja u dnevnoj bolnici kao i postotak slučajeva jednodnevne kirugije kod operacije sive mrene.

Top lista najboljih hrvatskih bolnica puna je iznenađenja. Premda se očekivalo da će na vrhu liste biti neki od kliničkih bolničkih centara koji slove kao krovne zdravstvene ustanove, pobjednik je ipak županijska OB Požega, a slijedi zagrebački KB Sveti Duh, bolnice u Slavonskom Brodu i Čakovcu, KBC Split, bolnica u Koprivnici, Šibeniku, Varaždinu i Zadru te KBC Sestre milosrdnice.

Osječki KBC našao se na samom dnu ljestvice, odnosno na 23. mjestu od 28 bolnica što je sigurno neugodno iznenađenje i za pacijente i za zaposlenike te ustanove."

totalno iznenadjenje....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Daaaaa, jako sam iznenađena. U Osijeku je stvarno veeeliiiikiiii kaos. Jedni govore jedno, drugi drugo... Bila sam danas tamo i samo se naživcirala.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Btw, ni meni nije uspjela inseminacija. Sad sve ispočetka.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

samo hrabro

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

napokon ugodno iznenađena, dr. P prvi puta da je bio ČOVJEK, pokazao je da mu je zaista stalo. dobila metamorfin, lindynette... u prvom mjesecu krećem s injekcijama, početak drugog mj icsi , a u međuvremenu

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala ivana.sky.
    lota.k - sretno!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj lota.k prvotno napisa Vidi poruku
    napokon ugodno iznenađena, dr. P prvi puta da je bio ČOVJEK, pokazao je da mu je zaista stalo. dobila metamorfin, lindynette... u prvom mjesecu krećem s injekcijama, početak drugog mj icsi , a u međuvremenu
    jeeej dobre vijesti i kod nas u kbc! nadam se da ce sve dobro proci i javi se svakako

ja cekam 25.11. ko ozeblo sunce za slijedece dogovore... nadam se samo da mi nece rec da cekam 1,2mj zbog bozica i praznika i godisnjih jer cu izludit nacisto!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ivana, bojim se da ćeš tek u 1 mj, jer dr. p ne radi do 11.01.2015. na GO je. i ja sam se ponadala da ću krenuti u 12 mj, ali ništa. ma nema veze, mjesec, vam, tam. sva sreća da sam se još u 9 mj išla naručiti kod sestre sunčice, pa sam dobila 1mj, bila curka sa mnom na pregledu, ona dobila tek 3mj. poprilično se čeka. ugl moji nalazi sve 5, suprug loš spermiogram + bakterija u ejakulatu, tako da mora odraditi terapiju do kraja, pa ponoviti nalaze. kupili smo profertil, vitamine, napravili neki melem za bolji spermiogram(našla na netu) nije loše. iii sada čekamo 1mj

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hm a kak da se narucim kod suncice bez pregleda kod njega? Ne kuzim bas sad jer ja to nisam ni prvi put, samo sam dosla kod dr.p, odnjela suncici papire, uzela stopericu, odradili fm, dosli na aih i bok... nikakvo narucivaanje ni za sta osim na prvi prvi pregled kod dr.p
    Nemoguce da je on vec sad na godisnjem do 11.1.????

P.s. cula sam slucajeve gdje je dolazio radit i na vikende i slobodne dane i go... aih doduse...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Nakon dužeg vremena,čitanja vaših postova,odlučila sam da se i ja obratim.Prošle godine sam išla na inseminaciju koja je neuspjela(ništa novo).Imala sam ureoplazmu,izliječili smo ju,sada je nema,muž ima malčice smanjenu pokretljivost(neznam kako se piše),ali je doktor Popović rekao da to nije razlog da ne dođe do oplodnje.Vadila sam hormone,prolaktin mi je bio povišen prvi puta,drugi i treći put ok,tako da nisam dobila nikakvu terapiju.Da napomenem imala sam iscjedak iz dojke,i sada ga još uvijek imam.Kaže da iako mi je prolaktin ok,da cu imt iscjedak skroz dok jednom mlijeko ne dođe(ako se desi trudnoća).Koristila sam glupe trakice za Ovul,i pratila folikulometrijom,klomifen,štoperica i ništa..Ma najgore mi je što ja njemu morm po trakici javiti kakav je rezultat,a ona mi svaki dan rozni,i nekad se zeznem mislim sutra ce biti još jače rozno,a ono šipak,O prošla(ako me razumijete ))

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

I eto sada neznam šta da radim,da idem opet kod Pop,il šta...Luda sam

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dr Vlahovic je i meni dolazio vikendom na folikulometrije, nisam sigurna da li jos uvek radi?
    Kako i gde vadite Prolaktin?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

vlahovic radi, ali ne ambulantu, mislim da je sad voditelj odjela (ili nesto)

misica, ja mu isto u postupku javljam po lh trakici, ali uspijem svaki mjesec pratit, pa tako i kad njemu javljam... jedino da ides kod sijanovica, ako neces popovica...? mozes se ti narucit kod koga hoces. nije bas da imas izbor al eto njih dvojicu imas probaj... nemas sta izgubit, samo nemoj odustajat i cekat
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 23.11.2014. at 09:59

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Thisted prvotno napisa Vidi poruku
    Dr Vlahovic je i meni dolazio vikendom na folikulometrije, nisam sigurna da li jos uvek radi?
    Kako i gde vadite Prolaktin?
    Preko krvi,to je hormon,na nuklearnoj u kbc...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

iVANA.SKY-Čula sam da je Popović najbolji što se toga tiče u kbc-u,poznam sestru koja je radila s njim prije,tako da onda ne planiram mjenjati ga,zasada....A ako bude potrebe mjenjanja,ma idem u ZG...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ja sam bila u 9 mj kod dr p, pa mi je rekao da se odem naručiti kod sunčice, ne znam kada odlazi na GO, ali mi je rekao da se vraća 11.1.2015. mislim da si rekla da ideš 25.11. na pregled... držim figice da te ubaci u 1mj.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i ja imam sličan problem s tim trakicama, uvijek mi je crta roza, još niti jednom mi se nije dogodilo da mi je crvena. možda je problem u trakicama. ja uzimam one s ebaya. moji nalazi su ok, ali suprugovi su komastični.

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jasno mi je da je preko krvi, vadila sam ga ne znam koliko puta i uvek mi je bio previsok kad su mi vadili trenuto.
    Kad bi me bocnuli i ostavili 45 min da sacekam u hodniku pa prisli u miru i izvadili nalazi bi mi bili ok.
    U privatnoj laboratoriji odmah pitaju da li sam budna 3 h, to je jako bitno za Prolaktin.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Thisted prvotno napisa Vidi poruku
    Jasno mi je da je preko krvi, vadila sam ga ne znam koliko puta i uvek mi je bio previsok kad su mi vadili trenuto.
    Kad bi me bocnuli i ostavili 45 min da sacekam u hodniku pa prisli u miru i izvadili nalazi bi mi bili ok.
    U privatnoj laboratoriji odmah pitaju da li sam budna 3 h, to je jako bitno za Prolaktin.
    Heh,a ja kad sam vadila u poliklinici Sunce u Sl.Brodu došla sam odmah su mi izvadili krv,nisam ništa čekala,dok u Os sam pola sata ležala tamo,i tek onda su izvadili krv....rade tko kako hoće...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

i ja imam sličan problem s tim trakicama, uvijek mi je crta roza, još niti jednom mi se nije dogodilo da mi je crvena. možda je problem u trakicama. ja uzimam one s ebaya. moji nalazi su ok, ali suprugovi su komastični.
    meni ne bude uvijek roza,nego postepeno rozi,ali me zezne danas rozna,mislim sutra ce biti još roznija,a ono već prošla 0... ma katastrofa

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja sam kod dr. Š. Nije mi rekao ništa o trakicama i da pratim O preko trakica. zapravo, on rijetko što kaže.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Pozz svima

Dugo već pratim vaše postove.
    Mogu reći da sam i ja jedan od slučajeva potpomognute na KBCO.
    I imam pitanje za sve dali ste se morale naručivati za kontrolni pregled ili je dovoljno samo doći sa uputnicom.
    Kod dr.Š sam i na papiru mi je napisao kontrola za 14 dana.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ivana.sky, ništa se ne javljaš, kako je prošao pregled?
    cedevita, ja idem kod dr. p. ugl, uvijek se moram naručiti za kontrolu, jedino za uzv mu pošaljem poruku na mob.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj cedevita prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz svima

I imam pitanje za sve dali ste se morale naručivati za kontrolni pregled ili je dovoljno samo doći sa uputnicom.
    ja sam kod dr.P morala narucit se... odmah kad bi izasla iz ambulante i osla na salter rekla bi pise na papiru kontrola za 14 dana i onda me sestra naruci za 14 dana

ivana.sky, ništa se ne javljaš, kako je prošao pregled?
    ja popiskila pozitivan testic na trudnocu taman prije pregleda, tako da sam dosla kod njega, provjerio mi betu (taman sam 1h prije njega vadila), cestitao mi, rekao za terapiju sta i kako dalje i to je to, uputio me da me dalje prati moja ginekologinja...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Misica prvotno napisa Vidi poruku
    meni ne bude uvijek roza,nego postepeno rozi,ali me zezne danas rozna,mislim sutra ce biti još roznija,a ono već prošla 0... ma katastrofa
    probaj onda piskat i ujutro i navecer u tim danima ako ti tako promakne...

ali ja zbilja jako dugo vec pratim lh trakicama ciluse i nikad mi se nije tako sta dogadjalo jer ako je pozitivna onda ti kroz 24h pokazuje tamniju testnu, i polagano blijedi kroz par dana (kao kad pocinje i tamnit) nikad se ne dogodi da je vec sutra nema. ili da je odmah danas ima. postepeno vidis kroz plodne dane, skok je na dan O ali ako redovno piskis 1 dnevno u otprilike isto vrijeme moras ga uhvatit... meni je dr.p. savjtovao ujutro u 11h, drugom mokracom uvijek i eto uhvatila sam ju sva 3 puta ove godine kad je bila a 1 je dovoljan da bude uspjesan

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ajme veselja!!!! ČESTITAM!!!! znači, bebač na putu!! mislim da bolju vijest pred božić nisi očekivala!!! još jednom čestitam!!! posjeti nas koji put na forumu, čist da vidimo kako napreduješ!!!

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Čestitke od srca.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

naravno da hocu!!! hvala vam svima!
    mislim na vas i drzim vam najvece moguce fige da i vi ugledate svoje + sto prije!! nemojte odustajat i gubit nadu, jer cudo uvijek ceka negdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da hocu!!! hvala vam svima!
    mislim na vas i drzim vam najvece moguce fige da i vi ugledate svoje + sto prije!! nemojte odustajat i gubit nadu, jer cudo uvijek ceka negdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj cedevita prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz svima

Ja sam isto kod dr. Š. Nikad nisam bila na kontroli jer sam uvijek dobila m nakon inseminacije. A sestra na šalteru me nije htjela naručiti za 14 dana jer je sve bilo puno pa se onda nisam ni trudila. Samo sam dolazila 10 dan na folikulometriju i eventualno izvadila betu 14. dan. I to je sve.
    Ja sam u 11 mj. bila zapisana za IVF, a sestre su mi rekle da ne mogu doći do njega ove godine jer je sve puno i da nazovem krajem godine da se naručim za 1. mj. Uzalud sam mahala papirima...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Betu sam vadila u hitnom laboratoriju pa su mi rekli da više ne dolazim jer uputnica za hitni laboratorij ne može biti stara 14 dana; doktor mi taj dan kad treba vaditi betu, treba izdati uputnicu.
    Nakon svih hodanja i maltretiranja u KBO-u, završit ću ovako pa onda ovako
    Posljednje uređivanje od BellaSwan : 08.12.2014. at 08:40

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

pozzzz
    gdje ste curke, ništa ne pišete, u kojoj ste fazi??? od 29.12. ganjam termin za dr popovića, tek jučer uspjela dobiti vezu... komastično...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ja isto zvala, nece me narucit bez uputnice, a uputnicu cu dobit tek u petak... primit ce me ono za uskrs kontam....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nisam znala da se na pregled treba doći i nakon što ostaneš trudna.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ma ne, nije gužva, samo se ne javljaju... vjerojatno još uvijek ima termina u siječnju.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

rekli mi da dodjem u utorak bez narudzbe posto je T u pitanju...

moras dolazit jer ti mpo dr. korigira terapije i radi neke uzv i testove... zapravo on o vecini toga odlucuje, ginekologinja vodi trudnocu i prati odluke mpo dr.
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 16.01.2015. at 22:31

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja se više uopće ne naručujem kod dok P. i to od kad sam bila naručena pa mi nitko nije javio da dr P ipak nema taj dan a ja bzvz dolazila iz DJ u OS, tako da sada kad nešto trebam nazovem dan prije između 14:00 i 15:00 sati i pitam da li je dr sutra tamo i samo se pojavim. Svaki put me primio. Malo mi se čini da se sve ubrzalo u KBO, u 12 mj sam se samo pojavila sa uputnicom kod dr.P i pošto je na UZV sve bilo u redu odma smo krenuli sa terapijom za IVF, nažalost stimulacijom mi je rasla i nekakva "čudna cista" pa smo morali prekinuti, tako da znam da je dr P bio tamo tih dana oko Božića, jer ja sam svaki dan bila na UZV. Neki dan sam opet bila kod njega, cista je nestala, tako da u 2 mj krećemo opet , ako sve bude u redu

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

da, meni uvijek govore nazovite dan ranije da vidite jel radi...

ma bit ce sve u redu sigurno! super za cistu i drzim ti fige da bude uspjesno ~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja sam jedva dobila termin kod Š. za ovaj mjesec. Prvo sam zvala kao sumanuta, nitko se nije javljao, onda kad sam ih napokon dobila, saznala sam da moram imati uputnicu i gledati u nju dok se naručujem. 9.1. sam zvala s uputnicom u rukama i dobila termin 28.1. Komaaaa!!! Sad je već sigurno i veljača puna. Tako mi se to sve odužilo da sam već na rubu živčanog sloma.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ivana.sky, je li kod tebe sve OK?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

sutra krećem s terapijom.. nabrijana do kraja... srce lupa.. sve mi novo, puno informacija u malo vremena. sve me strah da mi neće nedostajati koji nalaz, koja pogrešna uputnica.. jedva čekam da sve krene. od muke sam dobila žgaravicu. malo prije sam skužila da mi je suprugova liječnica dala pogrešnu uputnicu za spermiogram za dan punkcije. napisala medicinska biokemija, a ne ivf laboratorij ginekologije osijek. jučer nije bilo sr.bronzović, nisam imala kome predati nalaze. sutra novi pokušaj. svaki savjet je dobrodošao. ugl sredinom veljače icsi ..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

joj i ja sam se napatila za termin kod dr p. na kraju sam zvala ujutro da vidim u čemu je problem zašto se ne može dobiti veza, rekli su mi da nazovem malo prije 14h pa će mi se javiti. i jesu.. da ne povjeruješ..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

lota kako ide s terapijom?

bella sta su rekli??

ja sam vam skroz ok stalno mislim na vas sve i kako sam cesto i sama kod dr.p. uvijek si mislim jel ova pored mene sad netko tko je na forumu iza nekog nicka (za one koje ne znam)

nemojte odustajat cure nikako! tesko je i vjerzjem da ste umorne od svega, al ne dajte se! ja vjerujem da cemo se sve setat s busama po hodnicima ove godine!!!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

rekli su mi da nazovem malo prije 14h pa će mi se javiti. i jesu.. da ne povjeruješ..
    ja uvijek zovem izmedju 14-15h i to NIKAD na njihov broj nego na 511-511 i trazim da me prespoje da se narucim na humanu, ili ginekologiju, i onda ih uvijek dobijem

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas druga folikulometrija,cekam dr.p u sali je. Terapiju podnosim dobro,nije mi problem bockati se. Najvise me zivcira ovo cekanje. Ujutro vadim krv,pa uzv. Suprugovi nalazi nista bolji nakon 2mj profertila. Citam da se tek nakon 3mj vide rezultati.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

javi kako napreduju folikule i sta kaze dr.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imamo ih 11,10,9,9,8,8,8,8, za sada sve ok. Petak ponovo uzv. Ima jako puno zena z cekaonici,zausta mi je zao sto ne sudjeluju aktivno ovdje, vjerujem da neke samo promatraju. Dok sam cekala prosli put na uzv,razgovarala sam s jednom zenom, zaista ima lijepo iskustvo s dr. P. Inseminacija od prve,sve super! I to sa 38 godina!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •