Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Lijep pozdrav svima, nova sam u svemu i molim vas za pomoć. Doktorica me uputila na vađenje svega i svačega, koliko sam skužila guglajući, spolnih hormona, zaliha jajnika... E sad, na uputnici mi piše medicinska biokemija, a ne znam gdje je to? Glavni laboratorij ispod interne, ili možda lab negdje ispod ginekologije?
    Koga god pitam, ne zna. Unaprijed hvala na odgovoru

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Kamarila prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav svima, nova sam u svemu i molim vas za pomoć. Doktorica me uputila na vađenje svega i svačega, koliko sam skužila guglajući, spolnih hormona, zaliha jajnika... E sad, na uputnici mi piše medicinska biokemija, a ne znam gdje je to? Glavni laboratorij ispod interne, ili možda lab negdje ispod ginekologije?
    Koga god pitam, ne zna. Unaprijed hvala na odgovoru
    Da,mislim da je interna iznad.. Bude ti ajme guzva! Najbolje ti doci i uzeti broj na redomatu oko 9:15 (brojevi se uzimaju do 9:30) i tako ces najmanje cekati. Nemoj raditi gresku kao ja, ustajala sam se u 5:00 da bi u Os bila u 6:00 i uzela broj. A onda svejedno ispred budu trudnice i invalidi pa budes gotova cca pola 9!

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Hvala puno, nikako da odgovorim.
    U biti to je onaj glavni lab za vađenje krvi, u podrumu interne. I da, uvijek je užasna gužva, kad god dođeš čekaš 1.5-2h. Zbunio me naziv med.biokemija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •