Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pogriješe li pedijatri?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Pogriješe li pedijatri?

U rodilištu sam bila 2 dana i moja beba je primila dva cjepiva a treće koje se prima zadnji dan nije. Zato su nam rekli da dođemo za par dana da primi i to cjepivo. Tako smo i napravili. U knjižici imunizacije ima samo 2 pečata od cjepiva, da li možda jedan pečat podrazumijeva 2 cjepiva ili je tu netko zaboravio udarit pečat za ono treće cjepivo?

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi smo na prvom pregledu sa mjesec dana također primili cjepivo koje nije upisano u imunizacijsku knjižicu. Na idućoj kontroli sam pitala kako to, pa je sestra upisala jer je ranije bila zaboravila.
    Nažalost često griješe, i pri gorim situacijama.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Na drugoj kontroli naišli smo na pedijatricu na zamjeni jer je naš bio na godišnjem.. Samo smo se vagali, mjerili težinu i dužinu i opseg glavice. Opseg je mjerila 2 puta jer joj je bilo čudno kako je opseg od mjesec dana isti kao i opseg od dva mjeseca-39 cm. Ja poludila jer znam da je dr. na prvoj kontroli reka da je 37, znam sto posto i ja i MM. To smo i rekli doktorici a ona je rekla da vidimo s doktorom kad se vrati s godišnjeg.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Naravno da pogriješe, kao i svi.
    Moj maleni je bio kratko dojen, a u knjižici se ispunjava način prehrane i onda kad nam se s 9 mjeseci promijenio dr. taj je napisao da se hrani prirodno (dojenje), a znao je da je na AD - u.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da pogriješe, kao i svi.
    Moj maleni je bio kratko dojen, a u knjižici se ispunjava način prehrane i onda kad nam se s 9 mjeseci promijenio dr. taj je napisao da se hrani prirodno (dojenje), a znao je da je na AD - u.
    E to je već žalosno...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    E to je već žalosno...
    Je, žalosno je, bilo je tu i više drugačijih primjera, ali nam je to jedini dr. za djecu kojeg imamo u okolici. Inače je ok, ali o dojenju i prehrani djece nije onda znao ništa. (Ne znam kako je sad).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •