Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: osip po trbuščiću

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno osip po trbuščiću

Moj maleni je jučer dobio nekoliko piknica po trbuščiću,a danas se već malo proširio po cijeloj bušici.Osip je samo na dijelu trbuha iznad pelene do vratića,nema niti po leđima,licu ili bilo gdje drugdje.Ne znam,da se javim doktoru ili još malo pričekam?Da li netko ima slično iskustvo,je li moguće da se osip pojavio od robice,moguće da sam u zadnjem pranju stavila malo više praška i da mašina nije dobro isprala obzirom da perem na pola pranja zbog male količine robice

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ela je to imala više puta i nikad nismo otkrili zašto (prvi put smo išli dr. poslije ne). prije tog osipa imala je jedan jači po licu za koji je naša pedijatrica preporučila avene sprej (to je u stvari termalna voda) kojim smo špricali i neku kremicu s kortikostroidima koja stoji još uvijek neotvorena. tako da sam ja s tim sprejem sprejala trbuščić i prsa više puta na dan i mazala s kremicom s kojom inače mažem suhu kožu na nogicama (neki dječiji loccitene (nisam sigurna da li sam dobro napisala)) i prošlo bi za tjedan dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •