-
-
Ja svojoj curi kupujem Pumice, jer mi imaju prekrasne modele, mekane su i savitljive.
Ima i jedne starke koje obožava.
Imala je dosad dva para Nike teniska, oba su bila poprilično tvrda, s tim da se drugima i jako sklizao đon.
Za dečka nemam pojma što ćemo kupovati. Tata za njega želi Adidas, vidjet ćemo... valjda će i ovdje biti koji savjet 
Zašto su cipele bolje za djecu do 3 godine?
Prvi put to čujem.
-
Ja svojima isto kupujem Pumice.....
-
Mi smo također prezadovoljni Pumicama, dosad je imala njih i Reebokice koje su bile pre, pretvrde.
-
Meni su pak najbolje adidas, pa tako i njima kupujem, iako sam slučajno surki kupila Nike (zbog nedostatka br),
ali neće ih nositi baš tj. uopće.
Adidas su mi onak dovoljno mekane, dosta duboke i ne pre krute za nositi i najudobnije.
Dok su mi Pume nekak plitke, ali ok, možda ovisi i od modela do modela.
-
Ja sam svome kupila Ciciban - maslinaste - nosi ih i kao tenisice i kao cipele (prošlih godina je imao Geox).
Inače - moja djeca su imala/imaju jedan par cipela po sezoni - tenisice/cipele ili sandale za ljeto.
Moja preporuka je Geox na sniženju, pgotovo ako mu se noga znoji ...
Cura je jedne godine dobila Puma tenisice - katastrofa. Pretanko za dječju nožicu, da ne kažem da bijele moraš stalno prati i još se vrh izderao tako da su nakon dva mjeseca izgledale katastrofa. Za moj ukus i potrebe pumice su tenisice samo za šminku ...
-
Mi prvo koristili Nike, nisam bila zadovoljna, nogica joj se jako znojila u njima. Prebacili se na New balance i super su, nogica se više ne znoji a ona ih baš voli. Jedina zamjerka mi je što, bar kod nas u zd, nema baš nekog izbora modela
-
Cipele do 3 godine...tako sam čula.
Zbog toga jer tenisice najčešće nisu koža unutra, jer nisu tako savitljive, đon im nije anatomski, itd.
Danas gledala pumice na sniženju (239 kn) koža izvana a unutra materijal...najbolja ocjena od svih (njemu su najbolje legle na nogicu).
Geox-preeeeskupe (u cc one nisu na sniženju)
Nike- prekrute
Reebok- ok ali nismo našli muški model
Ciciban- na sniženju 300 kn
Užaš...kad znam da je to samo par mjeseci, a na 2 sandala unatrag mjesec dana smo potrošli 300 kn
-
Osoblje foruma
A ja sam citala da je najbolje da su bosi, bez anatomskih ulozaka ili bilo cega.
Sad ti budi pametan.
Nasemu se u svemu znoji noga.
-
Osoblje foruma
Mi smo do sad kupovali Preschoolians (preko neta), za ljeto imamo crocse do mora i za setnje mckinley sandalice.
Ni jedne nemaju anatomski ulozak, koliko se sjecam.
-
Geox su bile na sniženju 50 % u CC1 u Stiefelkonigu (početkom/sredinom 7 mjeseca)
-
mi smo dosad imali bambi tenisice - jako zadovoljni. iznutra koža i curka ih je obožavala. a sad imamo nike i D. ih obožava, al iznutra su materijal.
za dečka smo imali adidas i nike tenisice -jako zadovoljni, pumerice - činio mi se pretanak đon. sad ima geox i super su.
-
Kupili geoxice na sniženju u peku za 280 kn
. Sve druge modele sam proučavala i skoro sve marke tenisica imaju unutarnji đon od materijala (umjetnog) i čini mi se da bi se u tome nogica dosta znojila. Meni osobno su najljepši pumini modeli, ali ove geoxice su zadovoljile moj osnovni kriterij (lagane, prozračne), a kako će biti sa prvom kišom....
Imate u pitarellu super sniženja (50 % na sve modele).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma