hm sta reci na ovu temu a da mi se oci ne natope suzama.....tesko je to....mi nismo nikom rekli osim mojoj mami i svekrvi.....vise nitko ne zna....ja bi i rekla ali mm nije za to da se zna..misle da bi ga gledali kao neplodnog muskarca ( mada ima asthenozoo).
.zivis u malom gradu svi te znaju, ne zelimo da budemo tema po kavama..a to tako nazalost ide,ljudu se bave tuđim stvarima i nesrecama.....ja bi rado popricala s nekim o tome ali cemu kad to ljudi ne kuze, ne znaju sta je stimulacija, sta je gonal a sta menopur, ne znaju sta je beta i kako je tesko da se sve poklopi pa da ostanes trudan...ne razumiju te stvari misle odes na ivf i to je to.......kako bi ja sad mogla nekom na njihovo pitanje jesam li trudna ili kad cu vise? reci : mi imamo problem mi idemo na potpomognutu ....ljudi su tako neupuceni i sve to , gledali bi nas kao da smo bolesni i jadni....a ne zelim da me netko zali...to ne zelim....prije sam govorila da zelimo uzivati prvo pa onda beba....kad je proslo neko vrijeme ni to nije palilo jer sam dobivala odgovore tipa " bioloski sat ti otkucava, jer znas ti da je sto si starija teze ostat trudna " omg a ja u mpo vodama u 16.....kao da ne znam....svi se prave pametni i svi guraju nos u tuđi zivot.....eto sta reci....voljela bi reci kad bi se mm slozio s tim, ali voljela bi onda da se na to gleda nekako normalno a ne sa sokiranjem, kao eto nezaposlena sam tesko mi je naci posao..ali zivi se, bit ce bolje.....a oni da to tako shvate , da cemo se i mi jednog dana zaposliti ...dat ce Bog nekog posla, nece uvijek ovako biti.......