Draga moja Pinky
U ovom našem dobitnom pokušaju moji simptomi pred betu su bili identični simptomima koje sam imala pred mengu. Inače za moj pms su karateristični neki lagani grčići u stomaku, isto kao da mi nešto lagano kurla po stomaku. Kada se to počne događati pred mengu, uvijek bi znala da stiže gospođa. Tako je bilo i ovaj put. Kada sam 7-8 dana nakon transfera počela osijećati te grčeve, cijeli dan sam proplakala, govorila mužu da nema ništa ni ovaj put od bebe, ma užasna sam bila. Bila sam uvijerena da menga stiže, svoji snovi su se raspršili, govorila neću raditi betu, svako jutro kada bih ustala prvo trčala u wc da vidim ima li krvi na vešu. A onda 12dpt uradila test i + se pokazao. Ajme koja je to radost bila.
Koliko sam vjerovala u svoju trudnoću to jutro pred testić, zvala sam sve centre za socijalni rad gdje smo predali molbe za posvajanje, da vidim ima li koje malo biće za nas, da nas usreći.

Zato draga ništa ti simptomi PMS ne trebaju značiti a ja imam tako pozitivan filing za tebe, ma ti si nama trudnica 100%. Joj koliko samo navijam za tebe, trudnoća tvoja i matto bi tako razveselila. Draga mislim na tebe i čekam tvoju lijepu brojku bete.

Ogrpmnu pusicu ti šaljem.