bravo kinki
mozda je to najjednostavnije...
sign ako se ipak odlcis za cito, oni su jako ljubazni i sremni pomoci, bez obzira sto su privatno, nista ne kosta pitat!
U svakom slucaju, sigurno je da ces rijesit![]()
Pozdrav curke, evo malo i mas!
Prvo VEEELIKA pusa maloj slatkici Marijeti, svim našim trudnicama, a posebno vama koje tek krećete po svoje mrvice!
sign ja sam sigurna da će ti u Cita pokazati kako davati inekcije, slobodno nazovi. Sretno!
I svima ostalima u niskom startu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
Mi smo dobro, evo točno na pola trudnoće.Isuse kako to vrijeme leti, a kao da smo jučer proslavili poz. betu! Uglavnom, ja i dalje bez simptoma, bebice lijepo rastu i igraju se u stomaku, tako ih je lipo vidit... Naravno da još ne mogu vjerovat da sam trudna i da su to moje bebe, iako stomačić već poprilično raste iz dana u dan, a točno na Božić me nešto počelo nježno škakljati iznutra... Nisam ni znala da su to mrvice.
![]()
![]()
Želim vam svima ubrzo takvu čestitku, i s nestrpljenjem čekamo nove trudnice! SRETNO CURE!![]()
tally mislim da je nekako praksa potrošiti sve zaleđene js, ne samo da se potroše nego i da se tijelo odmori od stimulacije i hormona. Svakako misli pozitivno, i ako dođete do transfera ne vidim razlog zašto baš ovaj put ne bi uspjelo. Sretno!![]()
Hvala ti, draga,na ohrabrenju, al nekako i iskustva (sve na mjestu,hormoni super,mrvice se super razvijaju, pohvale od biologice... beta 0) i okoline, ne cini mi se bas...ali nikad se ne zna!!! A zadnju sam stimulaciju imala u 4.mj. 2010. tako da nije prerano!Znas ti onu; "Zamisli nesto, mozda se cudo dosađuje..."
hahaaha!
Uzivaj u tom najlipsem periodu, mazi i pazi svoje mrvice...pozdrav![]()
Posljednje uređivanje od tally : 10.01.2011. at 12:19
Drage Splićanke, evo javljam da sam u niskom startu za postupak u Citu. Čekam m. i krećem sa stimulacijom... računam da sam sljedeći tjedan u Splitu, ako sve bude ok. Veselim se postupku i boravku Splitu, gradu u kojem sam odrasala. Za sad mi u trbuhu leptirići... a nadam se da će se uskoro unutra smjestiti i netko drugi.naravno... ne samo meni!
Dobro nam doslaMojca i otisla sto prije s trbuscicem
Posljednje uređivanje od aleksandraj : 10.01.2011. at 14:40
samo da pozdravim sve curke i zazelim puno srece u postupcima...
Denny kako vrijeme leti![]()
joj koliko novih cura!!!
svima želim uspjeh što prije!!!!!!!
zna li netko gdje nam je naša matto? pratile smo se svo ovo vrijeme, jedva je čekam vidjet trbušastu
bila sam danas na 2. uzv-u i zaljubila se u moje 2 junačine od 4.2 i 4.6 cm![]()
neopisiv osjećaj, TEK SAD kužim da sam trudna.za sada je sve super, nadam se da će i dalje biti.
želim vam svima da ovo što prije osjetite!
Pinky![]()
za junačine!
Bila je danas i Kinki na uzv, jesi li je srela? Ništa nije javila, ali vjerujem da je sve ok!
Svim curama drzim fige da budu trbusaste s svojim mrvama
Pinky,Denny super novosti i nek tako lipo nastavi
Mi bili 4.01 na uzv i sve je super ....osim sta sam ja sutradan zafibrala s kasljem i do kraja tjedna zavrsila na antibioticima
Sad cim prizdravim moram otic na uzv da vidim jel sve ok s bebacem !!
zlatice drzim fige za transfer
Luuda sam od brige ali eto to je bio kraj 4 mj pa se tjesim da je junak to sve izgurao![]()
Pinky, Denny, Gargamelica - drago mi je da je kod vas sve super![]()
Kod nas za sada isto - u petak smo vidili jedno malokoje mami upravo stvara nevjerojatnu žgaravicu
Novim i "starim" curkama ~~~~~~~~~~~~ za uspjeh po krakom postupku
E da prijavim da danas idem po blastice!
I molim puuuuuuuuno trudničke prašinejer vas ima već uhuhu....
Sign slobodno mi se javi na privatnu poruku pa ću ti objasnit kako se daju injekcije, a nekoliko prvih puta mogu ti i ja dati, dok ne uđeš u štos. Ja sam ti već veteranka u tome. Dužna ćeš mi biti samo jednu kavu.
Denny, Pinky, Gargamelice i ostale trudnice želim vam i dalje ugodnu trudnoću.
Mojca, sretno za postupak u Splitu.
Drage, cure svima pozdravi, Denny, Kinki, Crvenkapice, Zlatice,
a vašim bebačimakako je lijepo čitati vas,
Pynki sretna sam zbog tebe, do neba, neka mi ostale cure ne zamjere, ali me tvoja trudnoća posebno veseli, jer kako kažeš, pratile smo se a nadam se da će se tako i nastaviti
,
Novim curama želim dobrodošlicu i dok ih čitam ne mogu a da se ne sjetim one Balaševićeve „neki novi klnici, neki novi klinci“, tako mi se čini da su i na našem dijelu foruma, neki novi klinci… No, jutros razmišljam koliko je trudnica sa Cita pa kad se organizira kava s bebicama pred Virusom zauzet ćemo cijelu terasu,ovo ćemo namjerno ostavljam i ne pišem "ćete". Ne gubim nadu iako pomalo sličim na onaj lik iz crtića Dora koja spomene po stotinu puta Nikad ne odustaj Nikad ne odustaj, iako ne samo da me poznaje osoblje Cita, nego vjerujem i stanovnici okolnih zgrada će me početi pozdravljati. None kada krenu po spizu razgovarat će sa mnom o vremenu, cijenama, a ja ću računati koliko za kilo škampa mogu kupiti menopura, i samo jednu cetrotidu![]()
Naime spremam se za postupak krajem veljače ili početkom ožujka trebam se čuti s doc. P. prije bilo kakve odluke. Do tada ću vjerujem riješiti ove poslove s nekretninama tipa- prodaj kupi-, i preseliti u novi stan, novi početak, ne razmišljam o padovima, ma koliko teški bili jer još imam snage ustati….
Kako mi se sviđaju ovi potpisi kod nasih trudnica...puni cita i splita!Šire nam optimizam...
Zlatice, sretno, sretno!!!
Bravo Cito!!! Sretno cure!!!
matto, ljubavi moja, 5. će ti biti uspješan, isto ko meni. pa nismo se džabe prozvale blizankama sa suprotnih strana neretve
zlatice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!
Cure, hvala na lijepim željama.![]()
Jedno pitanje imam vezano za punkciju... rade li ju pod lokalnom ili? Malo me trta... Toliko da sam to zaboravila pitati doktora.![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.01.2011. at 15:48
zaltice, mojca, matto~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~matto ti i ja moramo skupa, vidis da smo stalno umrezene (daj boze da skupa gladimo i trbuscice).
A trudnicama - pinky, denny, gargamelice, kinki i ostalima, veliki pozz.....jedva cekam tu kavicu na terasi, mi sjedimo, a parovi blizanaca u kolicima oko nas![]()
pinky bravo za dvaodlicno napreduju
matto sretno~~~~~~~~~~~~~~
mojca no sikiriki za punkciju...jesi kad vidjela da netko pise ovdje da je bilo bolno na punkciji? zato ne brini, ne osjetis
zlatice bravo !!! sretno !!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostalim curama velika pusa...
crvenkapice, sorry tebe zaboravih nabrojati gore nabrojati
Mojca, punkciju nisam nikada ni osjetila, dr je super
hvala cure, nadam se da ću i ja imati slično iskustvo... ali ipak, rado bi čula čime su vas spasili od boli.
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.01.2011. at 21:10
Ja od srca navijam za našu matto da ima isti scenarij kao naša pinky, da joj dr Poljak i ekipa sa CITA pomognu da dva malaprokucaju ispod njenog.
Svim curama sa potpomognute u splitu želim da im nova 2011. godina donese male bebice u naručje.
Pinky, Dennyza vaše bebice.
Mojca, ne brini, bit će sve O.K. sa punkcijom. Bude gotovo za nekoliko sekundi.
Cure, da li je koja imala situaciju i da li to dr. dozvoljava, da obavljam folikulometrije u svom gradu (da nije Split, npr. kao ja u Rijeci), a punkciju i trasfer u Cita?
trigrical, mislim da se i na folikumatrije ide isključivo u Cito,
za inseminaciju to nije ključno pa folikumatrija može i u tvom gradu,
no za IVF mislim da moraš u Cito,
možeš razgovarati s doc. to ti je najpametnije
za sve cure koje je strah punkcije mogu samo reći da sam ih ja imala cetiri
i nijedna nije bila bolna
meni samo boli beta nula ili minus na testu,
fizička bol ne postoji
za Jelenu, Rozaliju vidimo se uskoro, cure vi meni uvijek vratite dobro raspoloženje, za sestru blizanku rijekom šaljem pregršt zagraljaja pomazi za mene trbuščić
Joj matto, čekam te u Virusa, pa makar iz rodilišta doteturala do tamo. Baš si mi nedostajala!
Pusa i Jedva čekam tvoju petu sreću!
Mojca prvotno napisa hvala cure, nadam se da ću i ja imati slično iskustvo... ali ipak, rado bi čula čime su vas spasili od boli
Mislim da je u pitanju koktel apaurina i voltarena.
Da, Dormicum za omamljivanje + voltaren protiv boli. Savršeno!![]()
Denny, za tebe i tvoje srećice,
organizirat ćemo mi kavu u Virusa uskoro ako ne u veljači onda u ožujku,
kad god tebi odgovaralo jer vjerojatno ću tada ponovno putovati svim prejevoznim sredstvima do Splita, pardon Cita,
i ostalim curama ugodan danželim
jedva čekam kavu! nadam se da ću i ja na nju uspit doć.
tigrical, ne vidim razlog zašto nebi mogla ići na folik. u svom mjestu a finale u cita. normalno, trebalo bi ići u mpo liječnika od povjerenja, zbog doziranja stimulacije.
ja sam 2. ivf bila planirala ići u reša, bila na dogovoru u ljubljani i dogovorila se da ću ići na f. u cita a punk,/tran. u postojnu. i cito i reš pristali.
najbolje je da nazoveš i pitaš.
sretno!
ajmo kolko trudnjača u Cita kod Splita bravo
zlatta, matto, mojca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja od 2 mg Apaurina spavam 24 sata... gotova sam!Što će tek bit nakon ovog Dormicuma? Ime mu zvuči sjajno! Spavat ću sve do transfera, ako ga bude... a ako ga ne bude ću doći po još jednu dozu!
![]()
Da vas malo pozdravim trudnice drage(i naravno one koje će to tek biti)
Matto lipo da si se vratila poovno u borbu i nek ti bude ova zadnja!
Mojca sretno ~~~~~~~~
Ja brojim 3.dpt...uf...sami znate kako idu ovi dani od transfera spoooooro
Eeeee Kinki di si,kako si nam ti?
13 Januara u 8:48 ujutro stigla je nasa LenaTeska 3316 i duga 49 cm, zbog manjih komplikacija dosla je carskim rezom al sve je uredu, mama i Lena danas stigle kuci pa samo da javim na brzinu... najsretnija Mama na svijetu..i Tata
![]()
Diana cestitam mami i tatii sretno vam u novom zivotu s malom Lenom
![]()
Joooj, kako je ovo predivno!Prvo smo počeli sa objavama postupaka, pa objavama trudnoća, i sad na kraju stižu nam bebice, sve jedna po jedna (dobro, nekima i dvi po dvi!) i nek su nam živi i zdravi, baš me vesele ovakve vijesti!
Lena, dobro nam došla!
Zlatice, mislim na tebe i držim fige!![]()
Ugodan sunčani dan svima,
Diana, čestitke, kao da je jučer bilo kad si javila betu,
sada će Cito beba biti po cijelom svijetu....
Zlatice idu dani, nadam se da ćeš podići na noge ovaj uspavani dio foruma,
ovih dana tragam za DHEA, i naručila sam ga u par ljekarni te preko interneta, pošto nigdje nemaju trenutačno, ako sad dođe u sve te ljekarne koje sam zvala imat ću više bočica nego u cijeloj državi. Drage trudnice Pinky, Denny, gargamelica, Kinki prošetajte svoje stomačiće na suncu i uživajte.
U dvorištu svako večer čujem mačke koje najavljuju veljaču, a
što znači da idemo ponovno u akciju, ali bez jedne mace koja negdje nizvodno
ponosno šeće svoj trbušić, pa je pozdravljamo s jednim mjauuuu i želimo joj ugodnu trudnoću,
diana cestitam na princezi
(sta si za 3 dana vec bila doma poslije carskog ?)
diana čestitam!!!
ja se oprezno i kratko šetuckam jer ne mogu odoliti suncu a i tjedan dana sam ležala jer sam nakon uzv-a malo prokrvarila, ne puno ko kinki, ali isto sam se prepala.
obje smo dobile eritromicin, a ona i preporuku da miruje jer se kod nje radi o hematomu, dok je kod mene vjerojatno bila riječ o puknutim kapilarama.
tako da mislim da kinki samo gleda ovo sunce vani, ali važno je da bebica raste.
šaljem joj puuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kao i svaku večer prije spavanja
svima vama želim bebice što prije!
mattojedva čekam tvoj stomačić!
Diana, cestitam,
svima ostalim pozzz i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sto kome treba