Stranica 33 od 54 PrviPrvi ... 23313233343543 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, Pinky .. sve mi se čini da ovo ljeto ništa od tvoje alke u Sinju, doći ću ja u tvoj grad pa ćemo napokon na kafe !
    meni očekivani datum poroda pada na vikend alke jesmo to nas 3 sinjana lipo uslikali (romac, poljak i ja)
    još da divni milinović nije zatvorio rodilište pa da rodim u sinju, grrrr

vedre, 8. stanična junačina će napraviti svoje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

je vas lipo čitati, konačno je ova tema živnula, sve pršti pozitivom i skorotrudnicama

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, bas bilo U SRIDU.....bogme u CITA sve alkari, zato dobro i ciljaju

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa Vidi poruku
    Imam i ja kući jednog alkara, ali neće u sridu pa neće !!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aleksandraj i Aurora, daj me malo informirajte zbog čega pijete DHEA?

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Veeeeliki potpis!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dr. P. - otvoren, konkretan, stručan - predivan!
    Dr. Š. - nježan, detaljan, jednako stručan - predivan!
    Biraj!

Samo imaj na umu da oni rade timski, i lako je moguće da ti na punkciji bude onaj drugi. Što se ljeta tiće, nije baš idealno vrijeme jer je uvijek netko na godišnjem, ali ništa zbog toga neće stati, za kojega se odlučiš, imat ćeš postupak taj mjesec kad je on tu, bilo sedmi ili osmi.

A Alku jedva čekam...
    Posljednje uređivanje od Denny : 09.02.2011. at 10:15

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Baš mi je žao što nisam mogla doći na kavicu, valjda će biti još kavica.

Mojca čestitam i hvala na CD-u baš je danas stigao.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo jučer je bio ET.od 3 vraćen mi je 1 embrij 8-st.ostali se nisu dobro razvili.zadovoljna.jedan ali vrijedan.brojimo dane

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vedre držimo ti fige za betu

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure, samo da javim, beta se više nego poduplala i iznosi 437,8.
    Ne znam što da mislim..

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što da mislim..
    daješ mi nadu

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, bravooo.
    Sildad, ja jos uvijek mozgam kada mi je najboplje krenuti...femara je kod mene i cekam ciklus. Pijem DHEA pa ga zelim sto vise popiti. Mislim da je Marnie rekla da se treba prije postupka piti oko 3 mjeseca. Ja sam pila u desetom mjesecu, ali onda sam pauzirala do sijecnja jer nisam mogla nabaviti tablete...sada ih ponovo pijem pa hocu prije postupka popiti barem 120 tableta (3 dnevno)..onda odma slijedeci ciklus uzimam femaru..po mom to je cetvrti mjesec, dakle vidimo se. I bravo za pozitivu cuj jedna ostvarena trudnoca daje puno vise sanse u slijedecem postupku
    Posljednje uređivanje od aleksandraj : 09.02.2011. at 14:07

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što da mislim..
    Bravo, bravo!!!!! mogli bi stvarno bit i Đuro i Matilda.......kako pjesma kaže: "opusti se i uživaj....."

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i ne moj mislit, budi sretna

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    i ne moj mislit, budi sretna
    Wenddy, ti ko da me cijeli život poznaješ! "Nemoj mislit!" Najbolji savjet za mene control freeka!
    Dat ću sve od sebe da ne mislim.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aleksandraj, meni je dr. P. rekao da moram uzimati Dhea 6 tjedana, 3 tablete dnevno. Upravo sam ga danas kupila i počela, taman će bit 6 tjedana do postupka. Inače, na njima piše da je baš zabranjeno uzimanje u trudnoći.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Aleksandraj, meni je dr. P. rekao da moram uzimati Dhea 6 tjedana, 3 tablete dnevno. Upravo sam ga danas kupila i počela, taman će bit 6 tjedana do postupka. Inače, na njima piše da je baš zabranjeno uzimanje u trudnoći.
    Vidjela sam to pa cu prestati nakon transfera, u PUPO fazi...ala ce nas biti starih koka u CITA, moramo im poboljsati statistiku
    Vedre, drzim palceve, cuvaj bebu i uzivaj~~~~~~~~~~~~~~~~~~1

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Maja_st, čekaš petak ili ćeš ipak malo ranije?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sildad, kopiram odgovor dr.R.sa "zdravlje i život" :

DHEA je dijetetski prirpravak koji nadomješta prirodni DHEA-S kojeg stvara nadbubrežna žlijezda. Točna funkcija tog hormona se ne zna, osim da sudjeluje u brojnim metaboličkim, ali i imunološkim reakcijama. S obzirom da s dobi hormon postupno opada, mnogi ga smatraju "hormonom mladosti".
    Zadnjih je godina hit uzimanja pripravaka, i koliko je poznato, nema nikakve štete od njega.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To sam i ja pročitala samo me zanima svrha uzimanja kod vas dvije. Valjda dr. P. smatra da meni ne treba malo tog hormona mladosti kad mi nije ništa spomenuo.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sildad, nije to nego ga ove godine nisi vidjela budući da (kako ti vidim iz potpisa) ti tek ove godine navršavaš 40 - preporučit će ti to ove godine - to je za žene od 40.na više

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nisam ni ja to pila. Sildad, valjda smo mi dovoljno mlađahne...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Denny, ne guraj se di ti nije (još) misto
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 09.02.2011. at 16:48

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

AB, a šta sam ja bidna znala šta je sad taj DHEA. Kud sva raja, tud i mali Mujo!

Matto draga, proljeće, novo gnijezdo... woow, možda te i iznenadi! A sad još i DHEA!
    A ako ne, ja te čekam u Virusa. Naši alkari će već nešto smisliti!
    Pusu veliku ti šaljemo ja i dvije lupalice!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

fala svim curama na vibrama.
    dobro je Pinky napisala da trenutno sve pršti pozitivomcure držite se

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure pozdravi, samo da se kratko ubacim na forum
    mi smo naime preseli u novo ljubavno gnijezdo
    pa nisam bila umrežena danima,

Meni je Rozalija rekla da ovu DHEA koriste bodybuilderi, pa mi je to doc. P. vjerojatno propisao jer je znao da ću preseljavati i nositi puno stvari za što će mi trebati mišice, ovo je bilo malo neozbiljno,
    a ozbiljno je da ta DHEA, što god da bila, stvarno djeluje
    kakva će biti kvaliteta jajnih stanica ne znam, ali se možda zbog preseljenja u novo gnijezdo, sunčanih dana, ili baš DHEA-e osjećam kao da sam tek na početku braka, ako me razumijete

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Matto, pa mozda i ne budes trebala Cito

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Matto, pa mozda i ne budes trebala Cito
    Potpisujem, možda novo ljubavno gnijezdo i ovo naše mostarsko sunce urodi jednim + iz kućne radinosti.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam naletjela na neki bodybuilderski forum kad sam proguglala o DHEA-S. Prije mjesec dana sam navršila 40, pa će valjda i meni to prepisati, mada se na tom forumu spominje da ga nema smisla uzimati prije 50-te. U svakom slučaju u postupku sam za mjesec dana pa je sad ionako kasno da ga počnem uzimati. U svakom slučaju pitat ću dr. P. čim ga vidim.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sildad, Hanumica Fata je dosta o tome pisala i tada sam prvi put cula za to....Sada mi je dr. P . rekao da uzimam 3x1 u cilju boljih js...mislim da je to za nas preko 40.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Na 39+ se već ranije pisao o DHEA, pa sam i ja bila u dvojbi da li da uzimam ili ne... ne budi lijena išla sam izvaditi DHEA-S i on mi je blizu gornje granice 6.14 (ref. vrijednosti 1.8-7.7). Pričala sam sa svojim hematologom (dragi iskusni primarij s puno godina starosti i iskustva ali umom otvorenim za "novotarije") i pitala ga za neutralani savijet što misli o uzimanju DHEA zbog MPO, pogledao je nalaz i rekao: ovo je ok, nema potrebe dodatno opterećivati jetru.
    Kad sam dr. Š. pitala za DHEA i pokazala nalaz, rekao je da nije obavezno, da ostavlja meni na izbor. Ja sam odlučila da ga ne uzimam, ali bi da mi je nalaz ispod srednje vrijednosti sigurno bi bila postupila drugačije.

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Mojca,čestitam!!!Veselite se i uživaj!
    Vedre,želim ti veliku betu!

Svima onima koji se misle za doktora;moje mišljenje je da ne mogu falit.Ja sam kod dr.Šparca i prezadovoljna sam.Dr.Poljak mi je bio na punkciji i isto tako je bio predivan.Izabrala sam tako što sam nazvala i pitala koji od njih dva ima prvi slobodni termin.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj žanet prvotno napisa Vidi poruku
    Svima onima koji se misle za doktora;moje mišljenje je da ne mogu falit.Ja sam kod dr.Šparca i prezadovoljna sam.Dr.Poljak mi je bio na punkciji i isto tako je bio predivan.Izabrala sam tako što sam nazvala i pitala koji od njih dva ima prvi slobodni termin.
    I ja sam na sličan način "izabrala" dr. Š., nazvala, tražila konzultacije, ponudili su mi konzultacije kod dr. Š. i to je bilo to... i prezadovoljna sam. U tih nekoliko puta što sam bila u Citu: kontultacije, folikulometrija, štoperica, punkcija i transfer, upoznala sam cijeli tim, svi redom su odlični i za svaku preporuku. Sestri Janji nikad neću zaboraviti kako me držala za ruku kad je vidjela da mi je frka na punkciji. Svaka čast. Zbilja mislim da su oni tim s dodanom vrijednošću.

Watson avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo i mene,punkcija prošla.Malo bolna zbog slijepljenog i zabačenog lijevog jajnika.Sve u svemu,prošlo je i ja zadovoljna.Dobili smo 10 stanica.Rekli su će forsirati da idemo na blastice,ali da će me sutra zvati.Punkciju je radio dr. Š. i stvarno sam zadovoljna pristupom.
    Upravo me zvao dr. Poljak da pita kako sam.Stvarno je zlatan(za one koje su u nedoumici).
    Sim curama želim sreću i da što prije dođete do malih smotuljaka.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Watson prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene,punkcija prošla.Malo bolna zbog slijepljenog i zabačenog lijevog jajnika.Sve u svemu,prošlo je i ja zadovoljna.Dobili smo 10 stanica.Rekli su će forsirati da idemo na blastice,ali da će me sutra zvati.Punkciju je radio dr. Š. i stvarno sam zadovoljna pristupom.
    Upravo me zvao dr. Poljak da pita kako sam.Stvarno je zlatan(za one koje su u nedoumici).
    Sim curama želim sreću i da što prije dođete do malih smotuljaka.
    Watson, sjećam te se sa VV-a i od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti je ovaj ST postupak dobitni

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje formašice

jutros je pao testić jer nisam izdržala do sutra iako sam sebi čvrsto obećala da hoću.....i nema ništa, - velik ko kuća.......mislim da neću ni ići vadit betu jer to nema baš smisla....

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke koliko dana treba proć nakon inseminacije da bi mogla betu vadit? di u splitu privatno mogu vadit betu i jel znate koja je cijena??

maja

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    curke koliko dana treba proć nakon inseminacije da bi mogla betu vadit? di u splitu privatno mogu vadit betu i jel znate koja je cijena??

maja
    Betu možeš vadit i laboratoriju kraj Cita, a cijena s vađenjem krvi je cca 143,00 kn. Po preporuci dr. 14 dana kasnije, ako izdržiš....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo ja sam jedna od onih koja je prošla i punkcije i transfere i vodila trudnoću kod njih, sad evo i prvi pregled nakon poroda JA IMAM SAMO RIJEČI HVALE ZA CIJELI TIM. Naime pacijentica sam dr. Š., punkciju su mi radili i jedan i drugi, transfere oba puta dr. Š, a biolog mi je uvijek bio dr. Romac, ali je učestvovala i dr. Baranović, u trudnoći sam jednom prilikom bila i na pregledu kod dr. Poljaka jer nisam osjećala bebu cijeli dan kada sam došla kod njega i rekla mu da sam paničar i da najvjerojatnije paničarim bezveze on je rekao da neka samo ja paničarim da mu je najgore kad mu žena dođe i kaže "evo dva dana nisam čula dite".... super je bio (iako priznajem da sam imala skroz drugačije mišljenje o njemu daaaavno prije mea culpa ), jednom sam bila kod njega i kad sam sitno krvarila, o dr. Šparcu mogu samo reći što i Denny Dr. Š. - nježan, detaljan, jednako stručan - predivan!

ma sve u svemu i doktori i sestre su genijalni u svom poslu i kao ljudi, a što je meni jako bitno odnose se prema tebi kao prema čovjeku!!! Cito je po meni za svaku preporuku koga kod izabrali!!!

pozz svima i Mojca čestitam od srca!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

watson ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i blastice!
    matto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dhea čudo u sunčanom ljubavnom gnijezdu

mojca, ako može na pp preporuka za hematologa ako je u st-u

~~~~~~~~~~~~~~~~ aurori i svim curama u bilo kojoj fazi dolaska do majčinstva

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pinky, hematolog je u Zagrebu, prim. Hodžić u poliklinici Simbex.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Blekonja, pusa Marijeti!

Ja sam u Cita preko četiri godine. Dr. Poljaka sam izabrala zato jer sam odmah u startu znala koliko je stručan (mislim da je porodio skoro sve žene u mojoj familiji, a neke je i liječio od neplodnosti). Meni je već na prvom pregledu "spasio glavu" jer su mi bili postavili skroz krivu dijagnozu, i od onda je jednostavno "kliknulo". Za njega znam da će mi reći sve, bilo dobro ili loše, alii i učiniti sve da ostvarimo svoj cilj.
    Dr. Šparca sam upoznala prije svoje operacije, i bilo mi je dovoljno samo pet minuta da shvatim da mu se mogu apsolutno prepustiti "pod nož". Štoviše, toliko me smirio da sam imala osjećaj da idem na kavu, a ne na operaciju. Da ne spominjem da su me svaki dan posjećivali i zvali kako sam.

Od tada smo prošli puno pregleda, razgovora, uzv-ova, držanja za ruku... Bilo je i smijeha, i šala, i suza i zagrljaja... Jednostavno, svi su predivni, svak na svoj način, i svak od njih je jednim dijelom zaslužan za ove srečice koje rastu u meni.
    Drago mi je što u našem gradu postoji takva klinika, i iskreno se nadam da će usrećiti još mnogo parova, kao što su usrećili i nas.
    Posljednje uređivanje od Denny : 09.02.2011. at 21:34

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure, samo da vam se javim i da se malo oprostim od vas.
    ne mogu više pratiti rodu i čitati o svim ovim spontanim oko mene.
    evo, upravo sam pročitala da je naša anabanana izgubila bebicu.

bila sam par dana smirena, sad sam opet izluđena.
    svima vam želim svu sreću ovog svijeta i što brži put do bebica.
    ako organizirate kakvu kavicu, a ja budem u blizini, dolazim, denny će mi javiti.

cmok!!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako netko ima staža u Cita onda sam to ja. Ja sam njihov pacijent već 9 godina. Tamo se već osjećam kao doma. Ja sam tip osobe koja voli direktan i otvoren pristup, jer smatram da nema dobrog načina da se nekome kaže loša vijest i zbog toga meni dr. Poljak kao tip čovjeka puno više odgovara. U jednoj fazi imala sam problema s njim, ali sad iz ove perspektive vidim da je to zbog toga šta sam ja bila tvrdoglava. Iskreno mi je drago jer vidim da su jako puno napredovali kao klinika i da imaju odlične rezultate.

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Watson, drago mi je da je sve dobro prošlo, sad samo miruj, odmaraj, i iščekuj poziv.....nadam se dobitni....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Majo, baš mi je žao. Nadam se da si za koji mjesec opet u postupku. Jel to bio stimulirani? Blastice?

Watson, od 10 stanica će se stvarno moći izabrati 3 extra super kvalitetne
    Pinky

Cure

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Majo, baš mi je žao. Nadam se da si za koji mjesec opet u postupku. Jel to bio stimulirani? Blastice?

Pinky
    Potpis!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Majo, baš mi je žao. Nadam se da si za koji mjesec opet u postupku. !
    Pinky
    A ovo potpisujem!

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

[QUOTE=AuroraBlu;1810749]Majo, baš mi je žao. Nadam se da si za koji mjesec opet u postupku. Jel to bio stimulirani? Blastice?

AuroraBlu......postupak je bio kao ovaj što tebe čeka u travnju..femara+menopuri....mislim da sam ja s postupcima gotova i da odsad vjerujem u čuda..... posvetit ću se sebi, mojoj zvjezdici i mužu......

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Majo, što Aurora Blu kaže, drugi put mora biti plus. Hug!

Watson, zvuči super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •