Evo i mene,punkcija prošla.Malo bolna zbog slijepljenog i zabačenog lijevog jajnika.Sve u svemu,prošlo je i ja zadovoljna.Dobili smo 10 stanica.Rekli su će forsirati da idemo na blastice,ali da će me sutra zvati.Punkciju je radio dr. Š. i stvarno sam zadovoljna pristupom.
Upravo me zvao dr. Poljak da pita kako sam.Stvarno je zlatan(za one koje su u nedoumici).
Sim curama želim sreću i da što prije dođete do malih smotuljaka.![]()

), jednom sam bila kod njega i kad sam sitno krvarila, o dr. Šparcu mogu samo reći što i Denny Dr. Š. - nježan, detaljan, jednako stručan - predivan!

pa sam svega bila svjesna i sve osjetila.... Sama punkcija je bila totalno bezbolna, ali jedno pola sata nakon toga sam mislila da će mi jajnici eksplodirati, a leđa otpasti i digla se na noge pa tražila mužića da me vodi kući. Pustili su me, naravno! Punkciju mi je radio dr Š., a uz njega je bila dr. Baranović koja mi je na odlasku došla reći da imamo 9 JS i mnoštvo plivača 
svima!

iskreno mi je zao zbog tvoje mrvice
pa sam se tim vođena i odlučila za doc. P. čak su mi i postavljali pitanja kako mi je pošlo za rukom vjerujući da za to treba neka posebna procedura. Kasnije se ispostavilo da je to bio odličan izbor, a kad na taj izbor sada gledam s neke veteranske, vremenske udaljenosti mislim da sam svjesno ili nesvjesno izabrala doc. koji ima karakterne osobine ljudi iz kraja u kojem sam odrasla, Doc.P. nema suvišnih riječi, sve ti je jasno nakon par rečenica, nema uljepšavanja situacije nego 'gola istina' ma kakva bila i na kraju a možda najvažnije za mene izvrstan smisao za humor (evo upravo se smijem sama u uredu nakon njegove zadnje poruke). Doc Š. mi je bio na punkciji jednom i imam samo riječi hvale za njega iako me pomalo bilo strah te punkcije. To je neki neobjašnjivi strah od doc. Š. ili pak strah pohranjen negdje duboko u nesvjesno jer je doc. Š. potvrdio da srce moje mrvice ne kuca.
Matto jedva čekam proljeće!