Inna, prvo tebi: svu sreću ti želimi naravno da se nađe vrijednih plivača, u Citu si podsjetila me na mene i moj prvi susret s injekcijama pa iako se ne poznajemo htjela sam ti onako iz horizontalnog položaja dobaciti "kakva medicinska sestra, nije strašno davati injekcije sama sebi"...
nadam se da će sve proći uredu, i da će doc.P imati preciznu ruku "točno u sridu", AuroraBlu hvala ti na lijepim željama, ja i nisam baš neki optimist, češće dramimi ne znam kako drugim curama prenosim nadu i dobre vibre, a sebi podvežem krila. Eh da, danas sam se družila s Jelenom i Rozaljiom ajme kako dobar osjećaj kad ti se ta djevojčica nasmije stotinu puta i tko nakon toga može imati loš dan
. Zato svima želim da uskoro dožive takav osjećaj sa svojim curicama ili dečkima

i naravno da se nađe vrijednih plivača, u Citu si podsjetila me na mene i moj prvi susret s injekcijama pa iako se ne poznajemo htjela sam ti onako iz horizontalnog položaja dobaciti "kakva medicinska sestra, nije strašno davati injekcije sama sebi"...
i ne znam kako drugim curama prenosim nadu i dobre vibre, a sebi podvežem krila. Eh da, danas sam se družila s Jelenom i Rozaljiom ajme kako dobar osjećaj kad ti se ta djevojčica nasmije stotinu puta i tko nakon toga može imati loš dan
. Zato svima želim da uskoro dožive takav osjećaj sa svojim curicama ili dečkima