Page 40 of 54 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 1,951 to 2,000 of 2721

Thread: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Lua's Avatar

Evo,drage cure, da i ovdje napišem (ipak bi bio red) ovaj put od mene ništa beta=0. Jučer sam se čula s dr P. i on bi da odmah idemo sljedeći ciklus (imam smrznute 3 JS)....ali ja bi se ipak malo odmorila... pa ćemo opet dalje u neke nove borbe...

Sve vas lijepo pozdravljam,trudnicama želim sretnu (dosadnu) trudnoću do kraja a trudilicama da što prije uspiju....

tikica's Avatar

Bok cure evo da se javim!
    Imala sam jako jako bolnu punkciju nisam to baš tako očekivala ali evo i to se preživilo, dobili smo 20 JS, a transver je peti dan od punkcije tj.sutra i jedva čekam otiči po svoje bebice.

Ne znam kako je bilo vama ali meni je od bromergon tableta užasno loše imam velike mučnine i jaku kiselinu u želucu?

Pinky's Avatar

lua baš mi je žao

tikice, odlična reakcija! na žalost da živimo u normalnoj državi imala bi puuuuno razloga za slavlje. i sad imaš, ali zamisli samo koliko smrzlića bi tu bilo da nema hdz-a
    (ovo ja pod dojmom ministrovih laži na presici)

matto's Avatar

Lua,
    tikica, pokušaj bromergon uzeti pred spavanje, a ne tijekom dana. Kod mene je na početku terapije jedina nus pojava bila začepljen nos u jutarnjim satima a mučnina nikad nije bilo upravo zbog toga, a i preporuka liječnika bila je takva.

Žao mi je zbog punkcije no kad jednom primiš svoje bebice znat ćeš da je vrijedilo i to preživjeti, i naravno sretno sutra neka ostanu s tobom narednih devet mjeseci i od malih "zrna pijeska" ili "riže" (meni uvijek na tansferu izgledaju kao zrna riže) postanu živahne bebice

maca papucarica's Avatar

Drage moje trenutne i buduće trudnice! Čitam vas već duže, ali tek se sada pridružujem u nadi da ćete me prigrliti u ovo veselo društvance! Trudilica sam već duže vrijeme, ali tek smo nedavno krenuli u mpo akciju (za koju se nadam da će biti što kraća!). Upravo smo završili treći ciklus klomića i ciljanih. Danas vadila betu, ali . Sljedeći korak je hsg za 10-tak dana, sve u Cita, kod genijalca Poljaka!

Jelena's Avatar

lua i maca papucarica, žao mi je, ali sigurno ste u dobrim rukama i držim fige da što prije ostvarite trudnoću.

Cure, sigurno ste skužile da su izašle danas statistike, piše se pomalo i ovdje . Budući da je sve jako netransparentno prikazano, išla sam malo pogledati stranice od klinika. Cito je zbilja jedina klinika s normalnom web stranicom. Ne znam čitaju li iz Cita forum, ali ako da, čestitam na dobroj stranici!

tikice baš si lipo reagirala 20js.svaka čast.bravooo.oću i ja oću i ja
    maca papucarica žao mi je da vam nije uspilo,ali kako kaže Jelena;u dobrim si rukama.ne brini.samo hrabro.i piši ako ti je lakše
    pinky tebi i tvojim malenim smotuljcima šaljem big kiss

Jelena's Avatar

tikice, oprosti, nisam vidjela jesi pisala kakvu si stimulaciju imala?

super je 20 stanica, ali nisam sigurna koliko sreće od onih smrznutih. ja sam tu preskeptična i nekako se više oslanjam na europske i svjetske trendove, nego na milinovićevske besmislice. mislim, super je što se ima veliki broj za izbor, ali preostalih 17 bi zapadno od RH imalo veću šansu da su u bilo kojoj normalnoj zemlji. u svakom slučaju ~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepše tri.

maca papucarica's Avatar

Ma lakše mi je kad pročitam kako hrabrih i pozitivnih žena ima...
    Kod mene to ide po principu izbaci ljutnju, otari suze i idemo dalje u nove pobjede!

Jelena's Avatar

Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Ma lakše mi je kad pročitam kako hrabrih i pozitivnih žena ima...
    Kod mene to ide po principu izbaci ljutnju, otari suze i idemo dalje u nove pobjede!
    na hrabrost i pozitivu se može računati do 32. godine, onda je vrag odnio šalu i stvari se moraju uzeti u svoje ruke.

uopće ne računam na liječenje kod nas više, ali sam jako tužna zbog toga što nas milinović skupa s doktorima pravi budalama, a pogotovo što se izvlače da bi bilo i bolje da nema toliko 40godišnjakinja, kao da nisu mogli dati posebnu statistiku za 25-30, 30-35, 35-40 i 40+

jedva čekam da nekog dobrog odvjetnika drmne neplodnost u glavu pa skupi snimke milinovićevih laži. ovako smo totalno nemoćni, a pogotovo s neprofesionalnim novinarima poput onih danas s tv nove. katastrofa.

venddy's Avatar

muž je totalno popiz.... kad smo gledali dnevnik nove tv pa im je expresno poslao mail da bi bilo lijepo da se isti novinar malo potrudi i pokuša saznati točnu brojku živorođene djece iz zamrznutih jajnih stanica u ovih godinu i pol dana. Sve je začinio nekim manje pristojnim pridjevima uz Milinovićevo ime pa ne očekujemo da oni naš prijedlog ozbiljno shvate, mislit će da je neki psihopata u pitanju

Jelena's Avatar

venddy, cijela taktika je dobro osmišljena. Provociraju nas i rade budalama, ali su se pobrinuli po novom zakonu da moramo na psihološko savjetovanje. Ne znam jeste skužile onu psihologinju iz Rijeke, ona si zaista daje truda napraviti naš psihoporfil, kao da idem po oružje, a ne po dijete.

tigrical's Avatar

Lua žao mi je

tally's Avatar

Lua, draga, žao mi je!
    Tikica,sretno i bravo za j.s. Bromergon je i mene ubio prošli put! Ništa novo, hahaha!
    Pinky, tvoji burekici cekaju da malo zatopli,ha, pa ce onda van! Uživaj!

Mojca's Avatar

Lua, žao mi je. Samo ti odmori, pa opet u akciju kad osjetiš da je trenutak.
    Tikica, lijepa reakcija, držim fige!
    Maca Papučarica, dobro došla, optimizmu ima mjesta i nakon 32 i nakon 42. To je uvijek važna stavka. Želim ti puno sreće.

Mi smo danas bili na drugom UZV, mrvica je sa 3,8 mm narasla na 20 mm i već se vidi glavica, tijelo, nogice, "perajice" iz kojih će nastati rukice, vidi se pupčana vrpca... bila sam ugodno šokirana promjenom u dva tjedna... od jedne male okruglice prošlog puta, već se raspoznaje bebica.

Cure, svima šaljemo pozdrav i puno lijepih misli.

maca papucarica's Avatar

za tvoju mrvicu Mojca i da ti na sljedećem uzv maše sa rukicama i nožicama!
    Hvala za lijepe željice, sigurna sam da će nam se svima ostvariti, samo treba biti vrijedan, strpljiv i !
    Puuuuno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem Tikici i čekalici Matto, a Lui veliki , da se što prije oporaviš i kreneš dalje.
    Puno sunčanih pozdrava svim suborkama!

Jelena's Avatar

Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    ... sigurna sam da će nam se svima ostvariti, samo treba biti vrijedan, strpljiv i !
    Ovakve su izjave nama koji smo diskriminirani ovim zakonom i nemamo nikakve šanse po njemu doći do djeteta u najmanju ruku uvredljivi. Žao mi je da vi niste gledali vijesti i kako se naša Gabi25 i dio mladih suborki bori i za vas.

Pa pogledajte što su Mury napravili:

Evo da i ja upišem svoje postupke po novom zakonu:
    10/2009 - klomifeni, 1 js - nije se oplodila
    03/2010 - stimulirani sa gonalima, 9 js - dvije oplođene, 6 js zamrznuto - beta 2,1
    04/2010 - sekundarni ivf od 6 zamrznutih js niti jeda nije preživjela odmrzavanje!!!!!!!
    05/2010 - klomifen + gonal 3js - niti jedna jajna stanica nije se oplodila ( eto toliko da je dovoljno oploditi 3js), a sve 3 js bile dobre kvalitete, rađen ICSI, i spermiogram nije toliko loš ( ipak se radi o milijunima spermića, više nego dovoljno za ICSI)!!!!
    06/2010 - klomifen, 2 js, jedna se oplodila - beta 0
    Nije jedina pogledajte:
    http://forum.roda.hr/threads/55519-m...OJIMO-SE/page2

Barem iz suosjećanja s nama bacite i pokoju kritiku.
    Meni je prof. Šimunić osobno obećao da će se izboriti da slučajevima poput moga dozvole oplodnju svih stanica. Jučer je samo spomenuo stare majke. Ja sam s 27 godina krenula.

sildad's Avatar

Cure, samo da prijavim da sam i ja od danas u postupku. Morat ću ovu stimulaciju proći sama jer MM ide na put 3 tjedna. Na 1. UZV sam u slijedeću srijedu.

tikica's Avatar

Sretno sildada!

tikica's Avatar

Jelena, imala sam kratki protokol "flare up" 9,5 Decapeptyla, 20 menopura

Quote Originally Posted by tikica View Post
    Jelena, imala sam kratki protokol "flare up" 9,5 Decapeptyla, 20 menopura
    i ja sam imala ovakav protokol 2x i dobijem 5js
    tikice preva si koka ....bit ce ovo bingo !!!

sildad sretno !!
    pinky kod tebe hdB samo lijepe vijesti

prima's Avatar

Jelena
    vrlo slična pitanja su se postavljala
    recimo tu

Frustrira kad vidiš da te vlada i ljudi koji nisu u toj priči lagano ignoriraju, kao "to nije naš problem".Pa se onda postavi pitanje a što je s ljudima čiji to je problem ?
    Mislim da ipak svačiji osobni izbor na koji način će (ne)djelovati.
    ovaj topic je odavno samo regionalno odbrojavanje, i ako tvoji postovi nekoga potaknu da se pokrene .

Jelena's Avatar

prima
    Skužila sam da ne spava cijela Dalmacija, bilo vas je kad se uvodio Zakon i kad je trebalo podmetnuti leđa.

Zen program - bit će sve uredu mi je teško prihvatiti. A pogotovo kad se piše da samo treba biti vrijedan i strpljiv. Neću sad nabrajati cure koje su bile vrijedne i strpljive i nisu uspjele ni po starom zakon, a po novom je samo još puno gore.
    Naravno da se čovjek uvijek nada i vidim da Citou dobro ide i snimam pomalo situaciju kod vas, ali što ću dok mi ne dopuste da mi se sve stanice pokušaju oploditi, a vrijeme ide. Zamrzavanje embrija je spin off, pravi problem je ograničenje oplodnje na 3 js.
    Last edited by Jelena; 11.03.2011 at 12:13.

sildad's Avatar

Ima li tko s Cita da ide u postupak sa mnom, nek se mi se slobodno javi kad budem na UZV pa možemo na kavu.

prima's Avatar

Quote Originally Posted by sildad View Post
    Ima li tko s Cita da ide u postupak sa mnom, nek se mi se slobodno javi kad budem na UZV pa možemo na kavu.
    utekla si mi, ja ću s tobom na kavu kad dođeš po nalaze (velike) bete

sildad's Avatar

Quote Originally Posted by prima View Post
    utekla si mi, ja ću s tobom na kavu kad dođeš po nalaze (velike) bete
    Iz tvojih usta u Božje uši. Da bar. A bilo bi već i vrime da bude jedna normalna velika beta.

curke moje evo i mene. U utorak sam bila na transferu,a ne u pon,.Kada sam došla kaže dr da je samo jedna preživjela. Ja ostala paf....u prvi tren razočarenje,ali poslije,šta je tu je,lijepo izgleda,osmostanična,biti će šta bude.

Ležala sam ,uglavnom, do sada ,danas malo prošetala.
    matto,šta ima kako si?

pozzzz svim curama i puno sreće

prima's Avatar

Zamrzavanje embrija je spin off, pravi problem je ograničenje oplodnje na 3 js.
    ovo debelo potpisujem. Jeza me hvata kad pomislim na situaciju da bi mogla imati više od 3 js.
    To mi se u 4 postupka dogodilo samo jednom,srećom stari zakon i najbolji mogući rezultat.
    Inače ja koristim svaku priliku koju mogu da ljude koji nisu u MPO upozorim zašto je konkretno zakon loš, i uvijek se baziram na ovaj dio, a vidim iz njihovih reakcija da im je to novost, zbog površnog izvještavanja, oni misle da smo mi svi zabrijali na smrzavanje embrija.
    Eto mogu se pohvalit da od prošlog tjedna moja ortodontica i njena med.sestra znaju zašto je bitno dozvoliti oplodnju više od 3 js

Mojca's Avatar

Sildad, od srca vibramo za uspješan postupak!

Pinky's Avatar

ma najdraže bi mi bilo da se sve s proljeća preselite na trudnoću
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TwistedQ's Avatar

Quote Originally Posted by Pinky View Post
    ma najdraže bi mi bilo da se sve s proljeća preselite na trudnoću
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X

tonili's Avatar

Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
    P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati

Tonili nadam se da nemas nista protiv sto sam rvoj link s avatarima i transparentima podijelila i s curama na MiB-u i pozvala ih da promijene bar avatare ako nista drugo.

tonili's Avatar

ružo - naravno da nemam ništa protiv!!! Dapače, pozivam sve da promijene slike profila i na faceu!!!! Ima nas koji smo to več učinili!

tikica's Avatar

Ajme tko će mi izdržat 13 dana jučer sam 1dpt išla jedno deset puta izbrojat koji mi je dan kad ono još uvijek 1dpt.
    Jeste vi cure baš ono mirovale ja se nisam makla cili dan sa kauča već me bole leđa od ležanja?

tikica,ja sam mirovala četiri dana,danas prohodala,i mene je tako sve bolilo,leđa,ruke, noge,stomak,nema šta nije,a sada je već bolje.Najgore mi je bilo,što sam imala neku tremu,čim sam prohodala bolje je. Koliko embrija su ti vratili? Meni samo jedan,malo sam u bedu zbog toga,ali...
    Ja sam prvi put ležala svih četrnaest dana i četrnaesti dobola M.

matto,draga,javi se, šta ima?

Svim čekalicama želim veeeeeeeeliku betu -

Mojca's Avatar

Tikica, ja sam mirovala, jer me uhvatila gadna viroza, sad mi se čini da je to na neki način bilo i zgodno, jer sam bila zabavljena inhalacijama, brisanjem nosa i sl., a ne brojanjem dana ali i da nije bilo tako mislim da bi bila ležala, jer sam imala osjećaj da je tako najbolje. Stalno me nešto bolilo, zatezalo...
    Naravno, to je totalno individualno i nije dokazano da mirovanje pomaže/odmaže. Samo ti sljedi što je doktor rekao za prva dva-tri dana, a nakon toga ono što osjećaš da trebaš raditi.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

matto's Avatar

ina, neka bude, kako kažu jedan, a vrijedan i nemoj bedariti što ti je vraćen jedan embrij, kod mene su prošli put bile dvije blastciste ocijenjene pet i četiri pa ništa. Ima cura da su imali šestostaničnie treći dan pa su sada trudne, zato ne broji stanice i kako Denny kaže "vjeruj u anđele". Bila sam u Dubrovniku (malo sunca i mora, kavice na otvorenom, mene uvijek drže u dobrom raspoloženju), maloprije sam se vratila pa se nisam stigla ranije javiti, kod mene ako je i bilo simptoma (boluckanje u stomaku, grudima sada su prestali a nažalost znam što to znači, barem kod mene). Uskoro radim test i ne polažem nade u uspjeh, no i ne dramim ja ću bez obzira na rezultat ponovno dalje, možda i nekima zvuči ludo, do zadnjeg atoma snage,
    tebi želim sreću i za deset dana plusić ili troznamenkastu betu, čuvaj se i malo prošetaj, laganini, ako ništa to je dobro za leđa

Denny's Avatar

Da, da, vjeruj u anđele! I ti matto isto, jer vjerujem, kako kažeš, do zadnjeg atoma snage, da ćeš i ti uskoro postati mama. Nisam puno na forumu, nesmijem zbog očiju, ali pratim vas koliko mogu, Vibram iz sve snage da doživite tu ljepotu, da vam doktor kaže da je sve u redu, da vas pita kako će se zvati... da gledate svoje bebice kako se igraju pupčanom vrpcom, i skrivaju lice baš onda kada ih hoćete slikati...
    To vam svima želim od srca!
    E da, i da vas po mogućnosti zaobiđe zatvor...

Moje štručice su napunile 1200 grama, evo nas u 29-tom tjednu. Ja sam i dalje super, (ako izuzmemo sve probleme zbog velikog trbuha), trudnoća je i dalje najškolskija moguća i to veseli i mene i doktora. A bebice lupkaju, okreću se, igraju se... i dalje ne mogu vjerovati da je to stvarnost, i da smo stvorili novi život!

I da matto, imala si pravo: na najnovijoj slici su ISTE MM!

Puno poljubaca i sretnih vibrica vam šaljemo svima, a posebno čekalicama bete!
    sildad - sretno!!!

gargamelica's Avatar

Tikice ,inaa,matto drzim fige za velike bete
    Pinky super da su tvoje štručice napredne !!!!
    Denny pomazi male cure od mene i mog malog čuda
    Mi smo se ovaj 25 tjedan gledali na 3D i cura je spavala i zijevala nikako je probuditi ali bar smo par puta uhvatili lice iako je prema posteljici okrenuta .
    Svim curama zelim srecu

Quote Originally Posted by inaa View Post
    i ti matto isto, vjeruj ... i ja sam odlučila,ići ću dalje do zadnjeg atoma snage

Ne boj se ,jer ja sam s tobom
    Ja sam te otkupio
    Ne boj se jer ja sam s tobom
    Imenom sam te zazvao,jer moja je ljubav istina,moja ljubav liječi srca slomljena.

Ja se osjećam tako naduto,imam vjetrove,stomak velik,imam osjećaj da jedva dišem,od trećeg dana mi je tako.
    Sve što pojedem padne mi kao kamen.
    Quote Originally Posted by gargamelica View Post
    Tikice ,inaa,matto drzim fige za velike bete
    Pinky super da su tvoje štručice napredne !!!!
    Denny pomazi male cure od mene i mog malog čuda
    Mi smo se ovaj 25 tjedan gledali na 3D i cura je spavala i zijevala nikako je probuditi ali bar smo par puta uhvatili lice iako je prema posteljici okrenuta .
    Svim curama zelim srecu
    hvala gargamelice

Tebi i tvojoj curi sve najbolje,uživajte

hvala gargamelice

Sve najbolje tebi i tvojoj curi uživajte

tikica's Avatar

Pozdrav cure evo ja više ne ležim, da je bar lijepo vrijeme da mogu vanka prošetat ah ništa šetat ću po kući.
    Ništa me više ne boli, navikla sam se na Bromergon i nemam nikakvih simptoma vidim da je sve to normalno pa se ne mislim puno.

Sildad iš,iš negativne misli naravno da će biti jajnih stanica.
    Inaa nema bediranja jedan ali vrijedan.
    Matto ne odustaj, nikad ne znaš gdje te sreća čeka.
    Denny kako vrijeme leti 29.tjedan, a štručicama jedna velika
    Gargamelica pozdrav i curici.
    Svim ostalim curama puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i ti matto isto, vjeruj ... i ja sam odlučila,ići ću dalje do zadnjeg atoma snage

Ne boj se ,jer ja sam s tobom
    Ja sam te otkupio
    Ne boj se jer ja sam s tobom
    Imenom sam te zazvao,jer moja je ljubav istina,moja ljubav liječi srca slomljena.

Ja se osjećam tako naduto,imam vjetrove,stomak velik,imam osjećaj da jedva dišem,od trećeg dana mi je tako.
    Sve što pojedem padne mi kao kamen.
    Last edited by inaa; 13.03.2011 at 15:50.

sildad's Avatar

Tikice, jel znaš šta sam ti napisala u SMS-u. A sad slijedi ono najgore a to je čekanje. Ja bi mogla 100 puta proći IVF, samo da nije tog prokletog čekanja bete. Po meni nema potrebe i smisla da ležiš. Ponašaj se normalno, samo nemoj raditi teške kućanske poslove.
    Na mene stimulacije uvijek djeluju tako da sam neopisivo umorna. Valjda će stara koka dati još nešto jaja ovaj put. Do sad je uvijek bilo, sad me isto malo strah da neće biti nijedna JS.
    Matto, Ina, Tikice - sretno!

Pinky's Avatar

ma matto, ja znam da je ovaj dobitan!
    curke moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svu sreću vam želim

matto's Avatar

moja beta: 271,19

ivica_k's Avatar

Quote Originally Posted by matto View Post
    bravo matto, uskoro ćeš biti blago zaokružena...jeeeee, baš si me razveselila!

Pinky's Avatar

Quote Originally Posted by matto View Post
    i deset minuta nakon mog proročanstva: ta daaaaaaaaaaa
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blizanko moja, pa zar si sumnjala da će i tebi biti 5. dobitan? pa pratile smo se svo ovo vrime, samo smo u finalu imale lagani vremenski raskorak.
    a POJMA NEMAŠ KAKO SI ME USREĆILA ČESTITAM
    presretna sam

slava77's Avatar

matto od sveg srca ti čestitam....daješ nade svima nama koje čekamo svoje postupke

Page 40 of 54 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast