Stranica 40 od 55 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj plavuša 007 prvotno napisa Vidi poruku
    hello cure! vidim da ste vi sve uglavnom na Citu,pa me zanima ima li netko tko je bio u kbc split i kakva su vam iskustva jer namjeravam preći iz petrove tamo pa me zanima je li i oni radu vikendom i kakva je uspješnost?još sam u fazi premišljanja pa neznam što raditi
    ima nas par šta smo bile na firulama, manje više sve opet završile u Cita. Firule normalno vikednom obave što se mora obavit, ja sam radila i folikulometrije i subotom i nedjeljom, rade i punkcije i transfere ako treba, nema s tim problema, čak je jednostavnije, manje se čeka vikendom.
    Koliko znam na forumu se nitko nije pohvalio trudnoćom sa firula, a doktor i embriolog su mi još davno rekli da imaju dosta trudnoća
    ~~~~~~~~~~ da uspiješ
    PS i u Cita se može na uputnicu

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav cure!Ja se namjeravam iz Zg(Sv.Duh) prebacit na Cito,da li znate koliko se odprilike čeka na postupak preko uputnice?

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

e super kad radu vikendom,onda sigurno prelazim tamo! prijatelj mi je doktor tamo i on me i pozvao da pređem tamo jer i on ponekad radi s njima i rekao mi je da im je super krenulo ali stvarno nikad nisam ovdje na forumu pročitala da se neka cura pohvalila da joj je uspjelo,pa se nadam da ih ima! hvala ti prima na odgovoru.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sretno, i izvještajvaj nas kakvo je stanje tamo, svako toliko se javi netko tko bi na firule, ali se pogubi u mnoštvu postova. Mene naročito zanima uspješnost.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

nina977 ,ja mislim da je 2011god. puna preko HZZO , najbolje nazvati i pitati

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i mene isto zanima kakvo je stanje na Firulama?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam bila na Firulama oko godinu dana (2009/2010), prvu punkciju radili na meni u novom rodilištu! 2 totalno prirodna postupka smo radili, ali bez rezultata.
    Što se tiče doktora, sestara i biologa, samo riječi hvale imam za njih, ali... doktori se ne bave isključivo humanom reprodukcijom, kako to piše na ulazu, nego su i dežurni u ambulanti jednom tjedno, vizite imaju svaki dan, operacije također, tako da se ne mogu posvetiti nama u potpunosti. Osim toga, nemaju puno iskustva, ali osobno sam vidjela neke uspješne postupke tamo...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

after eight, hvala na odgovoru, ali evo još pitanja: kakve su stimulacije? jel zamrzavaju js?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Stimulacije idu s menopurom i gonalima (preko HZZO-a kako to već ide), sve normalno kao i u drugimm klinikama/bolnicama. Sestra Zdenka je tu, daje injekcije i sve što treba. Najbolje je nazvati na tel i raspitat će direktno: 021/551 422.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo vidjeli naše burekiće u petak. srolani su ko dva burekića lol
    jedna bebica je skroz nisko, zgrčena, a druga je malo komodnija. nisu više skroz na kat, sad su ko neki 66 malo ukošeni, jedna glavica drugoj bebi na stomaku, glavice dolje, nogice gore. posteljica jedna sprijeda, jedna straga. ja zatvorena, cerviks 4.5 cm.
    bebice su napredne, velike, u gornjoj granici "gabarita" za našu dob.
    dobili smo još mjesec šetuckanja jer nam je nalaz dobar, nadam se da će tako i ostati.
    veliki cmok od nas troje

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    jedna bebica je skroz nisko, zgrčena, a druga je malo komodnija. nisu više skroz na kat, sad su ko neki 66 malo ukošeni, jedna glavica drugoj bebi na stomaku, glavice dolje, nogice gore. posteljica jedna sprijeda, jedna straga. ja zatvorena, cerviks 4.5 cm.
    dobili smo još mjesec šetuckanja jer nam je nalaz dobar, nadam se da će tako i ostati.
    veliki cmok od nas troje

superrrr draga, uživajte!!!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    after eight, hvala na odgovoru, ali evo još pitanja: kakve su stimulacije? jel zamrzavaju js?
    koliko ja znam situaciju od prije 10 mjeseci, stimulacije razne, po potrebi, i prirodnjaci i dugi protokoli i kombinacije, nema šta nema.Svi ljekovi se dobiju kod njih. Zamrzavanja js tada nije bilo, neznam jeli se šta prominilo nakon Latinice.Nisam čula.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bebel super!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

veliki cmok od nas troje
    Burekiće?
    Sjajno, samo tako dalje. Uživajte u proljetnim šetnjama, upijajte sunce! Ma već se sad vidi da su to super bebe! Sretno dalje.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

veliki cmok od nas troje
    A šta je ovo lipo pročitati !!
    Kad je termin, Pinky ?
    Inače,i ja sam blizanka, kaže mama da je uredno šetala do kraja trudnoće, a bili smo poprilične bebe , uglavnom, i tebi želim isto tako, a napose da se izguštaš u litu, kupanje i ostale radosti..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

termin je 4.8. a 7.7. mi je najavljena hospitalizacija, pa može sve između lol

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

veliki cmok od nas troje
    ajme draga super

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Baš na National Geographicu gledala dokumentarac o životu više bebica u maternici, čudo kako se igraju i maze i sve ostalo !
    Cerviks ti je super, samo guštaj!!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ti si već treća trudnica za koju čujem da ima termin 04.08. Tada mi je mužu rođendan. Želim ti mirnu trudnoću do kraja.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo,drage cure, da i ovdje napišem (ipak bi bio red) ovaj put od mene ništa beta=0. Jučer sam se čula s dr P. i on bi da odmah idemo sljedeći ciklus (imam smrznute 3 JS)....ali ja bi se ipak malo odmorila... pa ćemo opet dalje u neke nove borbe...

Sve vas lijepo pozdravljam,trudnicama želim sretnu (dosadnu) trudnoću do kraja a trudilicama da što prije uspiju....

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Bok cure evo da se javim!
    Imala sam jako jako bolnu punkciju nisam to baš tako očekivala ali evo i to se preživilo, dobili smo 20 JS, a transver je peti dan od punkcije tj.sutra i jedva čekam otiči po svoje bebice.

Ne znam kako je bilo vama ali meni je od bromergon tableta užasno loše imam velike mučnine i jaku kiselinu u želucu?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lua baš mi je žao

tikice, odlična reakcija! na žalost da živimo u normalnoj državi imala bi puuuuno razloga za slavlje. i sad imaš, ali zamisli samo koliko smrzlića bi tu bilo da nema hdz-a
    (ovo ja pod dojmom ministrovih laži na presici)

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Lua,
    tikica, pokušaj bromergon uzeti pred spavanje, a ne tijekom dana. Kod mene je na početku terapije jedina nus pojava bila začepljen nos u jutarnjim satima a mučnina nikad nije bilo upravo zbog toga, a i preporuka liječnika bila je takva.

Žao mi je zbog punkcije no kad jednom primiš svoje bebice znat ćeš da je vrijedilo i to preživjeti, i naravno sretno sutra neka ostanu s tobom narednih devet mjeseci i od malih "zrna pijeska" ili "riže" (meni uvijek na tansferu izgledaju kao zrna riže) postanu živahne bebice

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage moje trenutne i buduće trudnice! Čitam vas već duže, ali tek se sada pridružujem u nadi da ćete me prigrliti u ovo veselo društvance! Trudilica sam već duže vrijeme, ali tek smo nedavno krenuli u mpo akciju (za koju se nadam da će biti što kraća!). Upravo smo završili treći ciklus klomića i ciljanih. Danas vadila betu, ali . Sljedeći korak je hsg za 10-tak dana, sve u Cita, kod genijalca Poljaka!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

lua i maca papucarica, žao mi je, ali sigurno ste u dobrim rukama i držim fige da što prije ostvarite trudnoću.

Cure, sigurno ste skužile da su izašle danas statistike, piše se pomalo i ovdje . Budući da je sve jako netransparentno prikazano, išla sam malo pogledati stranice od klinika. Cito je zbilja jedina klinika s normalnom web stranicom. Ne znam čitaju li iz Cita forum, ali ako da, čestitam na dobroj stranici!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tikice baš si lipo reagirala 20js.svaka čast.bravooo.oću i ja oću i ja
    maca papucarica žao mi je da vam nije uspilo,ali kako kaže Jelena;u dobrim si rukama.ne brini.samo hrabro.i piši ako ti je lakše
    pinky tebi i tvojim malenim smotuljcima šaljem big kiss

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tikice, oprosti, nisam vidjela jesi pisala kakvu si stimulaciju imala?

super je 20 stanica, ali nisam sigurna koliko sreće od onih smrznutih. ja sam tu preskeptična i nekako se više oslanjam na europske i svjetske trendove, nego na milinovićevske besmislice. mislim, super je što se ima veliki broj za izbor, ali preostalih 17 bi zapadno od RH imalo veću šansu da su u bilo kojoj normalnoj zemlji. u svakom slučaju ~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepše tri.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma lakše mi je kad pročitam kako hrabrih i pozitivnih žena ima...
    Kod mene to ide po principu izbaci ljutnju, otari suze i idemo dalje u nove pobjede!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma lakše mi je kad pročitam kako hrabrih i pozitivnih žena ima...
    Kod mene to ide po principu izbaci ljutnju, otari suze i idemo dalje u nove pobjede!
    na hrabrost i pozitivu se može računati do 32. godine, onda je vrag odnio šalu i stvari se moraju uzeti u svoje ruke.

uopće ne računam na liječenje kod nas više, ali sam jako tužna zbog toga što nas milinović skupa s doktorima pravi budalama, a pogotovo što se izvlače da bi bilo i bolje da nema toliko 40godišnjakinja, kao da nisu mogli dati posebnu statistiku za 25-30, 30-35, 35-40 i 40+

jedva čekam da nekog dobrog odvjetnika drmne neplodnost u glavu pa skupi snimke milinovićevih laži. ovako smo totalno nemoćni, a pogotovo s neprofesionalnim novinarima poput onih danas s tv nove. katastrofa.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

muž je totalno popiz.... kad smo gledali dnevnik nove tv pa im je expresno poslao mail da bi bilo lijepo da se isti novinar malo potrudi i pokuša saznati točnu brojku živorođene djece iz zamrznutih jajnih stanica u ovih godinu i pol dana. Sve je začinio nekim manje pristojnim pridjevima uz Milinovićevo ime pa ne očekujemo da oni naš prijedlog ozbiljno shvate, mislit će da je neki psihopata u pitanju

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

venddy, cijela taktika je dobro osmišljena. Provociraju nas i rade budalama, ali su se pobrinuli po novom zakonu da moramo na psihološko savjetovanje. Ne znam jeste skužile onu psihologinju iz Rijeke, ona si zaista daje truda napraviti naš psihoporfil, kao da idem po oružje, a ne po dijete.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lua žao mi je

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Lua, draga, žao mi je!
    Tikica,sretno i bravo za j.s. Bromergon je i mene ubio prošli put! Ništa novo, hahaha!
    Pinky, tvoji burekici cekaju da malo zatopli,ha, pa ce onda van! Uživaj!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lua, žao mi je. Samo ti odmori, pa opet u akciju kad osjetiš da je trenutak.
    Tikica, lijepa reakcija, držim fige!
    Maca Papučarica, dobro došla, optimizmu ima mjesta i nakon 32 i nakon 42. To je uvijek važna stavka. Želim ti puno sreće.

Mi smo danas bili na drugom UZV, mrvica je sa 3,8 mm narasla na 20 mm i već se vidi glavica, tijelo, nogice, "perajice" iz kojih će nastati rukice, vidi se pupčana vrpca... bila sam ugodno šokirana promjenom u dva tjedna... od jedne male okruglice prošlog puta, već se raspoznaje bebica.

Cure, svima šaljemo pozdrav i puno lijepih misli.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

za tvoju mrvicu Mojca i da ti na sljedećem uzv maše sa rukicama i nožicama!
    Hvala za lijepe željice, sigurna sam da će nam se svima ostvariti, samo treba biti vrijedan, strpljiv i !
    Puuuuno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem Tikici i čekalici Matto, a Lui veliki , da se što prije oporaviš i kreneš dalje.
    Puno sunčanih pozdrava svim suborkama!

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Vračene dvije blastice, sada čekamo 24.03.

Jedno veliko hvala Dr.Poljaku, sestri Stefani i naravno Romcu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    ... sigurna sam da će nam se svima ostvariti, samo treba biti vrijedan, strpljiv i !
    Ovakve su izjave nama koji smo diskriminirani ovim zakonom i nemamo nikakve šanse po njemu doći do djeteta u najmanju ruku uvredljivi. Žao mi je da vi niste gledali vijesti i kako se naša Gabi25 i dio mladih suborki bori i za vas.

Pa pogledajte što su Mury napravili:

Evo da i ja upišem svoje postupke po novom zakonu:
    10/2009 - klomifeni, 1 js - nije se oplodila
    03/2010 - stimulirani sa gonalima, 9 js - dvije oplođene, 6 js zamrznuto - beta 2,1
    04/2010 - sekundarni ivf od 6 zamrznutih js niti jeda nije preživjela odmrzavanje!!!!!!!
    05/2010 - klomifen + gonal 3js - niti jedna jajna stanica nije se oplodila ( eto toliko da je dovoljno oploditi 3js), a sve 3 js bile dobre kvalitete, rađen ICSI, i spermiogram nije toliko loš ( ipak se radi o milijunima spermića, više nego dovoljno za ICSI)!!!!
    06/2010 - klomifen, 2 js, jedna se oplodila - beta 0
    Nije jedina pogledajte:
    http://forum.roda.hr/threads/55519-m...OJIMO-SE/page2

Barem iz suosjećanja s nama bacite i pokoju kritiku.
    Meni je prof. Šimunić osobno obećao da će se izboriti da slučajevima poput moga dozvole oplodnju svih stanica. Jučer je samo spomenuo stare majke. Ja sam s 27 godina krenula.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, samo da prijavim da sam i ja od danas u postupku. Morat ću ovu stimulaciju proći sama jer MM ide na put 3 tjedna. Na 1. UZV sam u slijedeću srijedu.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jelena
    vrlo slična pitanja su se postavljala
    recimo tu

Frustrira kad vidiš da te vlada i ljudi koji nisu u toj priči lagano ignoriraju, kao "to nije naš problem".Pa se onda postavi pitanje a što je s ljudima čiji to je problem ?
    Mislim da ipak svačiji osobni izbor na koji način će (ne)djelovati.
    ovaj topic je odavno samo regionalno odbrojavanje, i ako tvoji postovi nekoga potaknu da se pokrene .

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Sretno sildada!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

prima
    Skužila sam da ne spava cijela Dalmacija, bilo vas je kad se uvodio Zakon i kad je trebalo podmetnuti leđa.

Zen program - bit će sve uredu mi je teško prihvatiti. A pogotovo kad se piše da samo treba biti vrijedan i strpljiv. Neću sad nabrajati cure koje su bile vrijedne i strpljive i nisu uspjele ni po starom zakon, a po novom je samo još puno gore.
    Naravno da se čovjek uvijek nada i vidim da Citou dobro ide i snimam pomalo situaciju kod vas, ali što ću dok mi ne dopuste da mi se sve stanice pokušaju oploditi, a vrijeme ide. Zamrzavanje embrija je spin off, pravi problem je ograničenje oplodnje na 3 js.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 11.03.2011. at 11:13

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jelena, imala sam kratki protokol "flare up" 9,5 Decapeptyla, 20 menopura

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj tikica prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, imala sam kratki protokol "flare up" 9,5 Decapeptyla, 20 menopura
    i ja sam imala ovakav protokol 2x i dobijem 5js
    tikice preva si koka ....bit ce ovo bingo !!!

sildad sretno !!
    pinky kod tebe hdB samo lijepe vijesti

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li tko s Cita da ide u postupak sa mnom, nek se mi se slobodno javi kad budem na UZV pa možemo na kavu.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zamrzavanje embrija je spin off, pravi problem je ograničenje oplodnje na 3 js.
    ovo debelo potpisujem. Jeza me hvata kad pomislim na situaciju da bi mogla imati više od 3 js.
    To mi se u 4 postupka dogodilo samo jednom,srećom stari zakon i najbolji mogući rezultat.
    Inače ja koristim svaku priliku koju mogu da ljude koji nisu u MPO upozorim zašto je konkretno zakon loš, i uvijek se baziram na ovaj dio, a vidim iz njihovih reakcija da im je to novost, zbog površnog izvještavanja, oni misle da smo mi svi zabrijali na smrzavanje embrija.
    Eto mogu se pohvalit da od prošlog tjedna moja ortodontica i njena med.sestra znaju zašto je bitno dozvoliti oplodnju više od 3 js

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li tko s Cita da ide u postupak sa mnom, nek se mi se slobodno javi kad budem na UZV pa možemo na kavu.
    utekla si mi, ja ću s tobom na kavu kad dođeš po nalaze (velike) bete

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    utekla si mi, ja ću s tobom na kavu kad dođeš po nalaze (velike) bete
    Iz tvojih usta u Božje uši. Da bar. A bilo bi već i vrime da bude jedna normalna velika beta.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

curke moje evo i mene. U utorak sam bila na transferu,a ne u pon,.Kada sam došla kaže dr da je samo jedna preživjela. Ja ostala paf....u prvi tren razočarenje,ali poslije,šta je tu je,lijepo izgleda,osmostanična,biti će šta bude.

Ležala sam ,uglavnom, do sada ,danas malo prošetala.
    matto,šta ima kako si?

pozzzz svim curama i puno sreće

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sildad, od srca vibramo za uspješan postupak!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma najdraže bi mi bilo da se sve s proljeća preselite na trudnoću
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •