Gabi, mislim da je najbolje da ih nazoveš i pitaš, sve drugo je nagađanje. Koliko ja znam u Cita idu na godišnji u 8.mjesecu i to samo 2 tjedna.
Gabi, mislim da je najbolje da ih nazoveš i pitaš, sve drugo je nagađanje. Koliko ja znam u Cita idu na godišnji u 8.mjesecu i to samo 2 tjedna.
Ja sam bila u CITO na konzultacijama subotom, a kada sam sestru pitala kada idu na godišnji, samo mi je rekla da oni uvijek rade.
Vjerojatno se sve može dogovoriti. A na konzultacije sam došla na red odmah slijedeću subotu ( zvala čini mi se srijedom).
Cure želim vam svima puuuuno sreće!!! Ja iskreno vjerujem u dobitni CITO postupak, nadam se da se neću razočarati.
Gabi25, mogle bi i skupa u taj dobitni postupak![]()
Hvala na ogovorima cure - kamen mi je pao sa srca. Planiram konzultacije obaviti jednu subotu u svibnju, a za postupak ću još vidjeti kad ću...
Konzultacije mozes dogovoriti petkom kad tebi odgovara,a subotom se rade transferi, punkcije i folikulometrije rano ujutro, pa bi ti bilo najbolje to obaviti u petak.
Na godisnjem su u 8. mjesecu, pa bi njih trebalo pitati da li tada obavljaju postupke, nisam sigurna.Sretno!!!!
Bubi, bila sam ja (i slučajno srela još jednu suborku) prije mjesec dana baš u subotu u 9 ujutro na konzultacijama. A rade i ljeti, odnosno 8.mj. - pouzdano znam! Tako da nema problema vezano za to.
Goa, nemoj ništa govoriti prijateljici, znam da su preko hzzo-a odbijali pacijentice ako im je amh loš, ali sve je uvijek individualno, nek ode na konzultacije...
Dobro je znati da se i konzultacije obavljaju subotom, imala sam dva transfera subotom, nisam vidjela nikoga osim cura kojima su također radili transfere.
Samo je bitno da je subotom dežuran onaj doktor kod kojeg ces u postupak, TrudyC!
Posljednje uređivanje od bubi33 : 17.03.2011. at 14:14
Cure hvala vam svima na informacijama, važno mi je znati ako se odlučim tipa za mjesec dana da ne moram čekati još pola godine na postupak
Cure, evo samo da javim punkcija je u subotu. Ima li još netko sa mnom taj dan?
u principu nema godišnjih kolektivnih, već dr. š i biologica baranović budu na godišnjeme u 7., a dr. p i romac u 8. mjesecu. dok nema jednog tima, sve radi drugi, tako da nema praznog hoda.
gabi ja privatno nikada nisam čekala, već bi išla u postupak kad god sam htjela u dogovoru sa dr
metkovka, u kojoj si ti fazi?
Posljednje uređivanje od Pinky : 17.03.2011. at 15:32
Sildad, želim ti svu sreću ovoga svijeta!!! Neka se nađe ljepih jajca, fino se oplode i ugnjezde u svojoj mamici![]()
Sildad, sretno preksutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kakav je danas bio uzv? Ima li još koji folikulić?
Ista situacija. Ali vidjet ćemo u subotu šta će biti. U svakom slučaju ne nerviram se previše. Sa svakim novim IVF-om sam sve opuštenija.
Sildad sretno u subotu držim ti fige, ali znam da će biti sve ok.
sildad možda se i vidimo u subotu ti si na punkciji a ja na transferu
Venndy, svakako se javi. Rekao mi je dr. da ja dođem oko 7,45 h i da budem prva jer jedina imam punkciju, a da ima dvije cure iza mene na transferu. Kako mi je muž na putu, dovest će me jedna forumašica.
medena, pročitaj moj zadnji post o g.o. u cita
sildad, venddy~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Pinky : 17.03.2011. at 20:05
sildad onda da se dogovorimo, ajmo ovaj put baš zatrudnit pa tako 9 mjeseci, evo ja nam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam jedna od tih transferuša, na rasporedu u 8.30
dakle, ti si sa svojim rezultatom od 1.33 ng/ml u ovoj normalnoj skupini, što je po meni super
crvenkapice, ovo sam našla:
What is a normal AMH level?
Interpretation of anti-mullerian hormone levels and chances for conception
There are some problems involved with interpretation of AMH hormone levels. Because the test has not been in routine use for many years, the levels considered to be "normal" are not yet clarified and agreed on by the experts. Also, not all current commercial assays give equivalent results.
The table below has AMH interpretation guidelines from the fertility literature and our own experience. Do not get carried away with the cutoff values shown here. For example, the difference between a 0.6 and a 0.7 ng/ml test result puts a woman in a "different box" in this table - but there is very little real difference in fertility potential. In reality, it is a continuum - and not something that categorizes well.
InterpretationAMH Blood LevelHigh (often PCOS)Over 3.0 ng/mlNormalOver 1.0 ng/mlLow Normal Range0.7 - 0.9 ng/mlLow0.3 - 0.6 ng/mlVery LowLess than 0.3 ng/mlMore will be learned regarding anti-mullerian hormone levels and outcomes as we continue to use the AMH fertility test and study the relationship between AMH hormone values and fertility, ovarian responsiveness, chances for IVF success, etc.
Pinky thanks
Vedre ona planira u 5mj doc ,hvala ti na ponudi
Reci cu joj iako ona nece bit s autom(iz Londona dolazi) svejedno vidit cu sta planira pa ti javim
goa stavila sam tabelu vrijednosti amh pa pogledaj
Dobro jutro cure! Ubacujem se kod vas da vas pitam da li je netko od vas imao iskustva s poznatom homeopatkinjom iz splita?
zašto ćeš raditi hiv i hepatitis privatno? na uputnicu na odjelu za transfuziju na križinama, zašto bi plaćala?
Možeš vaditi i markere u Zavodu za javno zdravstvo ilitga higijenskom. Nalazi budu gotovi za tjedan dana i nema gužve.
Drage moje,jučer obavljen prvi UZV.Imamo dva!!!Dr.je rekao da je drugi nešto manji,ali da ipak kucka.Ponovni uzv je za 3 tjedna.
bravo watson za 2 malena srčeka.čestitam
Watson, čestiitke na!!!
Ostalim curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Watson, i ovdje čestitke, neka je i dalje sa srećom!
Joj, kako bih voljela tvoj scenarij, ja skoro svaku večer sanjam blizance, ali uvijek su to nečiji blizanci, a ne moji.
jeeeeeeeeeee duplići!!!!
mury, sanjala sam ih i ja i evo ih konačno![]()
doći će i tvoji![]()
Pinky
Joj, nadam se, bio bi to san snova
!!!
Ali stvarno, evo četiri večeri za redom ja sanjam blizance, i to uglavnom dečka i curicu, ali kad skužim da nisu moji i da ja nisam trudna...![]()
prekrasno Watson, neka i dalje sve bude tako lijepo![]()
Čestitke Watson nai puno sreće Sildad i Venddy sutra!