Hvala Matto i svim ostalim curama na dobrim željama. Matto, nije bilo tako davno pa se i ja sjećam svog trudničkog umora. Navečer bi zaspala već prije 9 sati, a kad smo MM i ja šetali ja sam stalno ponavljala kako sam umorna. Šetanje od vrha do dna Marmontove bi me već poprilično umorilo. Stvarno nisam ni sama mogla vjerovati koliko je to bilo izraženo.

. Inače sam nekada čula za taj pripravak sa češnjakom, ali MM ga odbio
, pa se i meni nije samoj dalo piti. Ali ako bi se bakterije vratile, popit ćemo mi i to, samo da beštija nema.
potvrđujem da je vino-češnjak smrdljiv ali odličan lijek. Ja nisam imala problema ali moja prija jeste s ureap., nakon pola godine antibiotika ništa nije riješila a nako jedne ture vina nalaz negativan. Jeste da je smrdekila (spavala je sa mnom u krevetu na vikendici, ajme majko, zabranila sam joj da se u krevetu okrene prema meni) ali problem je bio rješen. Zato kome je potrebno samo navalite.

Inaa hvala ti na šta misliš na mene i nadam se da imaš vidovnjačke moći kao i za Matto.
Silidad, i ja od sveg srca navijam da si sljedeca trudnica na ovom forumu... i da ovaj put sve bude kako treba, od pocetka do lijepog laganog poroda male bebice!!! Od srca
- bravo CITO, misle u svemu na nas