Stranica 46 od 54 PrviPrvi ... 364445464748 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Matto i svim ostalim curama na dobrim željama. Matto, nije bilo tako davno pa se i ja sjećam svog trudničkog umora. Navečer bi zaspala već prije 9 sati, a kad smo MM i ja šetali ja sam stalno ponavljala kako sam umorna. Šetanje od vrha do dna Marmontove bi me već poprilično umorilo. Stvarno nisam ni sama mogla vjerovati koliko je to bilo izraženo.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Danny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za što duži ostanak 3u1

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pinky jel ovaj recept sa češnjakom pomaže kod ešerihije??

za acidosalus imam samo rječi hvale uvik mi pomognu kod candide

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    pinky jel ovaj recept sa češnjakom pomaže kod ešerihije??

za acidosalus imam samo rječi hvale uvik mi pomognu kod candide
    je, pomaže. ja ubila e. coli za 10 dana, a prije toga (dakle prethodni put kad sam je imala) trebalo mi je godina ipo antibiotika i homeopatije da je se riješim.

prvenstveno sam mislila na acidosalus za vaginalnu upotrebu, ali dobar je i oralni.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam samo riječi hvale za acidosalus, a puno je ukusniji, poput jogurta. Uz pomoć njega sam se riješila streptokoka nakon 3 ture antibiotika koje mi nisu pomogle. Žena koja radi u laboratoriju mi je to preporučila jer sam joj se skoro rasplakala na telefon kad mi je rekla da je nalaz opet pozitivan.
    Posljednje uređivanje od sildad : 23.03.2011. at 14:43

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da se nadovežem na prirodne lijekove protiv beštija. Nisam osobno isprobala (nasreću, s tom se nisam susretala!), ali nedavno primila link od prije http://www.coolinarika.com/recept/li...herichie-coli/.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kombinirala acidosalus i vaginalno i oralno.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Budući da ja i MM često muku mučimo sa raznim bakterijama ( E coli, enterococcus, gardanella, morganella...) molim vas tko zna gdje mogu kupiti taj acidosalus za oralnu primjenu? Jel to nešto kao jogurt ili...?
    Hvala

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Budući da ja i MM često muku mučimo sa raznim bakterijama ( E coli, enterococcus, gardanella, morganella...) molim vas tko zna gdje mogu kupiti taj acidosalus za oralnu primjenu? Jel to nešto kao jogurt ili...?
    Hvala
    imaš u biljnoj ljekarni preko puta realke na pazaru, u zagrebačkoj ulici. kad iščeprkam adresu i broj telefona stavit ću ga.
    ali za vas je onda savršen ovaj smrdljivi napitak. i ja i mm smo pili. poduplala dozu - 2 litre vina i kil češnjaka

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mury, ovdje je popis ljekarni http://com.hok.hr/web/marinalab/popis_ljekarni.pdf a na njihovoj stranici možeš pročitati sve o proizvodima.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ga kupila u ljekarni u zgradi Montera.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sta nemaju te vaginalete u svakoj ljekarnoj? prvi put cujem za njih

bracka poslusaj pinky
    i javi se u Cito zbog postupka preko HZZO , nek te upise bar za 2012 ako moze....a u međuvremenu probaj u kbc ( naravno kad se rijesis bakterija) SRETNO

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala maca papucarica, kupit ću u nekoj od ljekarni. Iako je MM danas napokon dobio sterilan nalaz ejakulata, ipak ćemo si kuiti preventive radi, još se nadam da će moji brisevi cerviksa biti čisti - trebam ih dobiti za 5 dana.
    Pinky, nemam ti ja pojma gdje je pazar ( ako misliš na pazar u ST), ja sam iz ZG. Inače sam nekada čula za taj pripravak sa češnjakom, ali MM ga odbio, pa se i meni nije samoj dalo piti. Ali ako bi se bakterije vratile, popit ćemo mi i to, samo da beštija nema.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a onda ti je još lakše - evo ti njihova kontakta http://com.hok.hr/web/marinalab/kontakti.html

ma i ja sam prvi puta odustala, pa se godinu ipo zezala sa e. coli, nikako u postupak. pa mi je pukao film, skuhala i ćao bao...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

potvrđujem da je vino-češnjak smrdljiv ali odličan lijek. Ja nisam imala problema ali moja prija jeste s ureap., nakon pola godine antibiotika ništa nije riješila a nako jedne ture vina nalaz negativan. Jeste da je smrdekila (spavala je sa mnom u krevetu na vikendici, ajme majko, zabranila sam joj da se u krevetu okrene prema meni) ali problem je bio rješen. Zato kome je potrebno samo navalite.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pinky i ostale puno hvala na receptu...mam mi već godinama muku muči sa ešerihijom...odma ću joj prosljedit ovaj recept....

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Jel Cito daje ikakvu anesteziju za punkciju?

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, da, daje naravno. Možeš na prethodnoj stranici pročitati moje iskustvo. Anestezija od koje se nećeš ničeg sjećati.
    Posljednje uređivanje od sildad : 24.03.2011. at 10:58

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Da, da, daje naravno. Možeš na prethodnoj stranici pročitati moje iskustvo. Anestezija od koje se nećeš ničeg sjećati.
    a je li to uključeno u cijenu od onih 8000kn ako plaćaš privatno?
    i koliko još koštaju ljekovi??

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    a je li to uključeno u cijenu od onih 8000kn ako plaćaš privatno?
    i koliko još koštaju ljekovi??
    Da, uključeno je, a lijekovi su ovisno o stimulaciji, to ne možeš znati unaprijed dok ne dobiješ protokol.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pinky crvenkapica fala na savjetima. nisam imala pojma da cito radi i preko hzzo. sutra ću odmah nazvati.
    hvala još jednom

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala cure na čestitkama!

Nije me bilo uništila me hiperstimulacija napuhala sam se ko balun, povračala primala infuziju itd. Danas je malo bolje samo ležim nesmin se pomicat. Još uvijek nisam napravila betu nadam se da ću biti u stanju za par dana kad budem išla i na prvi uzv.

Svima puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

gala nema da brineš, ne da ne osjetiš nego se ni ne sjećaš punkcije, zakon. Ali obavezno neka netko bude s tobom, sama nisi u stanju vozit poslije toga.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Gala1979, U Citu imas nekoliko vrsta anestezija, meni je osobno najdraža ona „samo voltaren molim“, to sam prošli put rekla Stefani, nikad nisam imala puno folikula (od 6 do 7) jer sam išla u polustimulirane postupke, pa me nije bilo potrebno posebno ošamućivati.
    No, jednom sam išla u taj stimulirani i Janja me pošteno ošamutila, punkcije se ne sjećam a što je još gore ne sjećam se ni kako sam se našla u onoj sobici do sale tko me je obukao, pretpostavljam da je Janja, ne sjećam se ni mm da je dolazio javiti mi da ide na kavu u Virusa, i od tada sam rekla da ću uzimati samo voltaren bez apaurina. I eto da se nisam smijala na zadnjoj punkciji, odnosno da sam ostala mirno ležati, ne bi me ništa zabolilo, a i ta bol kao da te netko uštipne za tanku kožicu ruku recimo, to ti je nula od boli.
    Možda nekom zvučim nenormalno, ali volim više biti svjesna svega nego da poslije danima prebirem po glavi i prizivam u sjećanje događaje s punkcije, ugodan dan

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga moja Matto, nije ti to apaurin nego Dormicum. Ja se potpuno slažem s tobom, ako budem još ikad išla na punkciju tražit ću da mi to rade bez ičega ili samo volteren kako ti kažeš. Ali, bože moj, svi smo različiti, svatko ima pravo na svoje mišljenje šta je bolje za njega.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nije samo pitanje tko što voli kod punkcije, nego kako stoje jajnici i folikuli, tako da neke realno boli više ili manje.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nije samo pitanje tko što voli kod punkcije, nego kako stoje jajnici i folikuli, tako da neke realno boli više ili manje.
    Škicam, škicam
    Za sada tražim optimalnu kliniku na Zapadu, ali budući da cijedim lovu iz noktiju, a nisam niti jedan postupak na HZZO iskoristila, pratim Cito jer mi se čini solidnim rješenjem. Neću ni ja više dugo dobro reagirati na stimulaciju, tako da ću i ja upast u shemu 3 jajne stanice. Sad da idem bih se raspala od tuge što mi rade s viškom jajnih stanica.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 25.03.2011. at 07:23

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku

Slažem se. Meni je i sama folikometrija bila bolna jer su svi folikuli bili na jednom jajniku a on zabačen. Dr. je baš naglasija sestri da mi da jaču anesteziju..

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Thx cure. Jelena jel i ti to krećeš prema Citu?

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš sam mislila na tebe danas i drago mi je da si se javila. A hebemu misha rekla sam ti da ti se hiper može pojačati u slučaju trudnoće, ali barem si trudna. Ajde drži mi se, brzo će to proć. Ako bilo šta trebaš zvrcni me na telefon.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam imala 5 punkcija i ama baš svaka je bila različita po intenzitetu boli. Spomenut ću samo zadnju i predzadnju. Predzadnja me najviše bolila, mislim na samu punkciju, međutim čak i 5 dana iza punkcije tako da sam osjećala svaki korak kao ubod igle u jajnik. Nakon ove zadnje sam išla na kavu. Ovu predzadnju ne bi stvarno poželjela ni neprijatelju, kasnila sam na punkciju jer je muž krivo shvatio uru u koju treba doći po mene pa nije bilo vremena da počnemo čekati da inekcija počne djelovati, odmah sam legla na stol i sve je napravljeno "na suvo". Međutim taj osjećaj da se ne mogu ničega sjetiti na ovoj zadnjoj punkciji je meni užas jer sam ja control freak i radije bi da me boli nego da se ne sjećam. Na to sam mislila kad sam rekla da svatko zna šta je bolje za njega.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobila sam rezultate koagulacije...protein S mi je blago snižen, malo ispod donje granice....jel mi može netko reć šta to znači i zašto je bitan taj protein S??

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sildad ,ja se stvarno ne mogu oteti dojmu da si ti ovaj put trudna,cijelo vrijeme mislim na tebe, isto kao i na matto dok je bila čekalica....

Daj Bože da sam u pravu,molim se za tebe

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inaa hvala ti na šta misliš na mene i nadam se da imaš vidovnjačke moći kao i za Matto.
    Svim čekalicama bete, naravno osim pozitivnih beta, želim da im čekanje bete prolazi bez nervoze kao šta je i meni ovaj put.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Silidad, i ja od sveg srca navijam da si sljedeca trudnica na ovom forumu... i da ovaj put sve bude kako treba, od pocetka do lijepog laganog poroda male bebice!!! Od srca

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne pratim bas cesto vise, sta je sa Denny, kako su curice?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citašice moje, nešto ste mi utihnule ...bit će da je o zatišje pred buru trudnica.
    Nego, ako bi mi netko mogao poslati na PP točnu ukupnu cijenu postupka u CITO sa PISCI+IMSI+OOSIGHT - da znam se na vrijeme pripremiti koliko mi love treba.
    Hvala!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Citašice moje, nešto ste mi utihnule ...bit će da je o zatišje pred buru trudnica.
    Nego, ako bi mi netko mogao poslati na PP točnu ukupnu cijenu postupka u CITO sa PISCI+IMSI+OOSIGHT - da znam se na vrijeme pripremiti koliko mi love treba.
    Hvala!
    cijenik imaš na njihovoj stranici, a koliko će te postupak koštati nitko živ ne može znati. jer ne znaš koju stimulaciju ćeš dobiti i u kojoj količini.
    a ovo ostalo imaš u cjeniku.

sretno curke!! još malo!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

denny je dobro, samo joj je jako dosadno u bolnici.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Slava, pošalji nalaz doktoru mailom, odgovorit će ti isti dan.

Sildad, Venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cure, kako kod vas izgledaju punkcije i transferi? Odnosno, trebam li uzeti svoju spavaćicu i papuče???
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 29.03.2011. at 09:30

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Slava, pošalji nalaz doktoru mailom, odgovorit će ti isti dan.

Sildad, Venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cure, kako kod vas izgledaju punkcije i transferi? Odnosno, trebam li uzeti svoju spavaćicu i papuče???
    hvala puno...idem ubrzo na dogovor za IVF pa ću vidit šta on kaže

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ništa ne trebaš ponijeti. U Citu dobiješ jednokratnu suknjicu i papuče i čak i uložak nakon punkcije.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Venddy kako se ti držiš? Kad si odlučila vadit betu?

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sildad, Venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do lita imate trbuščiće

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gledala sam cjenik, i znam da ovisi koji postupak, stimulacija..... ali me zanimalo jel se sve posebno plaća ( PISCI+IMSI+OOSIGHT), ili primjena sve tri metode opet ima nekakvu jedinstvenu cijenu (malo manju od sve 3 skupa). Ali, nije ni bitno, samo da ja dođem do svoje bebice, pa makar potrošila zadnju kunu!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima li jedinstvenu cijenu - stvarno ne znam. pretpostavljam da nema, na žalost

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ima li jedinstvenu cijenu - stvarno ne znam. pretpostavljam da nema, na žalost
    ima ,ja sam vidjela na cjeniku,2500 kn, [/B]
    Posljednje uređivanje od inaa : 29.03.2011. at 13:18

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

inaa, sad sam vidjela cjenik, to je super 2500 kn - bravo CITO, misle u svemu na nas

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pinky, molim te prenesi pozdrave i lijepe misli Denny i curama!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sildad ja ću betu vadit u subotu, Analiza radi, rekli su mi ako imam volje doć u Dugopolje dobijem nalaz u roku 2 sata, ali mogu i u ST. Kako sam ja nestrpljiva otići ću u Dugopolje. Inače držim se na momente, nije da sam u nekoj ludoj depri, ali imam kriza tu i tamo. Muči me totalni nedostatak svih simptoma čak i PMS-a.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Poljubac cure, mislim na vas i čekam feštu u subotu! I mi slavimo jer u sub. ulazimo u osmi mjesec trudnoće!
    Inaće, dobro smo, guramo dan po dan, pa dokle stignemo... Svaki dan nam je nova pobjeda, i korak bliže prema cilju. Samo neka curice raaastu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •