Stranica 48 od 54 PrviPrvi ... 384647484950 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Obzirom da sam ja na dva UZV vidjela srce da kuca i opet je ispalo loše, mislim da ću se ja tek smirit kad mi dijete završi fakultet.
    nećeš ni tada, onda idu muke oko izbora muža/žene, plaćanja vinčanja.... eeeeee

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nećeš ni tada, onda idu muke oko izbora muža/žene, plaćanja vinčanja.... eeeeee
    A kako je meni 40, a još nisam trudna, vjerovatno ću umrit do tada pa neću imat tih muka, pa me nije ni briga.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Obzirom da sam ja na dva UZV vidjela srce da kuca i opet je ispalo loše, mislim da ću se ja tek smirit kad mi dijete završi fakultet.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mene su isto sinusi mučili u danima do čekanja (pozitivne) bete, i još dugo u trudnoći, čitala sam nešto da se sluznice u nosu ponašaju slično endometriju i zadebljavaju se zbog povišene razine hormona, i vezano s tim trudnice znaju imati krvarenja iz nosa
    a ovo sa imunostatusom mi ima smisla, jer je često imunološki odgovor tijela povećana razina NK stanica, a to za trudnoću nije povljno, a ja sam se znači taman dovela u super stanje za bit u drugom stanju, šmrcam punih 6 tjedana, imunitet na 0. sad imam izliku da ne gutam još pripravaka za imunitet kojima me mm šopa

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    i vezano s tim trudnice znaju imati krvarenja iz nosa
    Istina, ja inače od malena imam problema s krvarenjima iz nosa na prelazu godišnjih doba, ali sad je to jače i intenzivnije nego ikad. Svako jutro ode pola role papirnatog ručnika.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, poželjno je smanjiti imunološki odgovor, što viroze rade, zato neke klinike i uvode imunosupresivnu terapiju (koja može ili ne mora pomoći uspješnosti postupka).

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mojca, ja krvarim iz nosa sve u 16., desni mi isto tako krvare, sve je to normalno.
    sildad, mm i ja se zezamo da bi bilo super da nam klinci postanu roditelji u ranim 20-im, inače unuke nećemo dočekati

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pinky, ja sam skroz kul sto se tog krvarenja iz nosa tiče. Znam da je normalno i ne brinem, ali me zato pucaju druge brije. )

Nego, za desni, ja sam u prosincu bila kod zubara, obavila sve sto je trebalo i zubar (od frendice muž, pa mu vjerujem) jer rekao da pređem na Sensodyne pastu. Za sad još krvarenja iz desni nisam imala, iako se nekad davno i to znalo pojaviti (isto na prelazu godišnjih doba), pa probaj. Bar 3 tjedna treba za neki efekt i treba koristiti samo tu pastu, a ne ujutro jednu, u podne drugu, navečer treću.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja se bojim da od moje bete neće biti ništa. Danas mi je dan kada bi trebala dobit M i maloprije par nekakvih brljavih smeđih točkica na gaćicama. Baš me zbediralo

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Venddy, to ništa ne mora značiti. A da ti sutra odeš vadit betu.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo sam i sama odlučila da to napravim sutra pa da znam na čemu sam. Nakon nekoliko dana zatišja počeli su ponovno PMS simptomi, a i križa me bole, ovako su me bolila kad sam imala spontani. Šit. Izvadit ću sutra betu pa da se znam pregrupirat u glavi za dalje

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

napravila sam test, minus ko kuća. Idem sutra odradit betu pa se skidam sa utrića da mogu što prije u stimulirani

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venddy, baš mi je žao... ali znaš da su puno veće šanse sa svježim zamecima i punoj stimulaciji. Nadam se da si već idući ciklus u takvoj akciji.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Venddy, baš mi je žao... ali znaš da su puno veće šanse sa svježim zamecima i punoj stimulaciji. Nadam se da si već idući ciklus u takvoj akciji.
    x

baš mi je žao. ali drago za brzu novu akciju

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    X

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Venddy, žao mi je..

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj sildad

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

startam odmah sa stimuliranim, nadam se već početkom tjedna

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

venddy, jako mi je žao!
    Ali ~~~~~~~~~~~~~ za novi start, koji će sigurno biti uspješan, jer se ipak radi o svježim stanicama!!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    venddy, jako mi je žao!
    Ali ~~~~~~~~~~~~~ za novi start, koji će sigurno biti uspješan, jer se ipak radi o svježim stanicama!!!
    XX
    samo hrabro!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, a tako sam se nadala. Venddy, baš mi je žao.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Molim vas nemojte mi još čestitat, napravila sam test, znam da je rano 10. dnt i to nije bio prvi jutarnji urin, crtica je jedva vidljiva, da mi se čini da umišljam.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Molim vas nemojte mi još čestitat, napravila sam test, znam da je rano 10. dnt i to nije bio prvi jutarnji urin, crtica je jedva vidljiva, da mi se čini da umišljam.
    ...znala sam,znala sam....
    punooooooooooo vibrica da i dalje sve bude super ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sildad, osmjeh si mi izmamila na lice konačno sam se i probudila. Neću čestitati, obećavam, samo ću se lagano veseliti.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas je 1. april, pa se možda to test zeza sa mnom?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sildad, samo ću moliti, i još~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!Sretno

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Sildad, samo ću moliti, i još~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!Sretno
    X i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

sildad, draga ja ću ipak , s dozom opreza, kako je i meni rekao doc. P. kad sam mu javila za test. No unutarnji glas mi govori da je test u pravu, i naravno da je crtica blijeda pa tek je 10. dnt., usput ni moja nije bila neka "debeljuca", ali je beta bila 270, tako da nema druge ti ideš polako a sigurno mojim stopama , drži se draga znam da je trema ogromna i vjerojatno ti se ruke tresu od uzbuđenja no bit će to uredu, samo čekam da je javi proročica inna .

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A meni je rekao da ne ludujem i gdje mi je pamet radit test 10.dnt. Ne mogu vjerovat da jedna veteranka radi ovakve gluposti, ali jednostavno me puklo dok sam pila kavu, a kako ih doma imam 5 komada (onih internetskih, šta se dobiju uz LH trakice), nisam si mogla pomoći. Znam da test neće baš prikazati lažno pozitivan rezultat, nego me opet strah male bete i njenog ne-duplanja, zbog toga ne želim čestitke. Molim cure koje su imale skroz blijede crtice na testu da mi jave kolike su im bile vrijednosti bete.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A meni je rekao da ne ludujem i gdje mi je pamet radit test 10.dnt. Ne mogu vjerovat da jedna veteranka radi ovakve gluposti, ali jednostavno me puklo dok sam pila kavu, a kako ih doma imam 5 komada (onih internetskih, šta se dobiju uz LH trakice), nisam si mogla pomoći. Znam da test neće baš prikazati lažno pozitivan rezultat, nego me opet strah male bete i njenog ne-duplanja, zbog toga ne želim čestitke. Molim cure koje su imale skroz blijede crtice na testu da mi jave kolike su im bile vrijednosti bete.
    ja ću ko Mojca, neću čestitat samo ću se lagano veseliti.
    9dnt ujutru test-ja crtu nisam vidila, ipak izvadila betu nakon sat vremena, bila je 24, dok sam došla popodne kući iskopala test iz smeća i tek tada sam vidila blidu crticu.sutradan malo jaču, prekosutra beta 85....dalje je sve bilo savršeno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Neću ti čestitat, ali te pratim u mislima... sa željama prvenstveno da budu dobre visine i rast i šaljem ti ogromno srce!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da, a oni internetski testovi - njihovi LH su mi bili skroz slabi, kad su mi LH-ovi od primatimea i ovugnostea bili ful tamni. to ti je sad igra živaca - koliko je urin koncentriran, koliko je test osjetljiv. Meni je LH najtamnija u ovugnosta i primatimea, a ovi internetski su mi bili teški za skužit i uvijek svjetliji. U curama koje su slikale te slikice prvi put kad se biljedo vidi blago pozitivan internetski test je 10 dpo (za ove normalno plodne). Evo ti malo tih fotkica - govorim o LH testovima, ne ovima za trudnoću:

http://www.peeonastick.com/opkhpt.html

Ma, na kraju je beta jedino razrješenje, ovisi što će ti manje iskidat živce sad.

Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na blasticu beta bi 13 dpt trebala bit preko stotke, nisam pratila što si imala. Meni je na bete oko 300 crtica (ona od LH trakice) bila ful tamna - test ovugnost i onaj neki primatime, to sam radila 13 dan nakon transfera blastice. Ma, reći će ti Poljak već, pitaj ga u glavu, iskreno, neće tebi bit u onome mislite pozitivno. Držim palčeve!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.04.2011. at 13:35

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sildad draga nasa

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sildad,
    kad planiraš vaditi betu?
    Posljednje uređivanje od TwistedQ : 01.04.2011. at 13:45

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam radila test na trudnoću, a ne LH trakicu. Nemam pojma na koliko je osjetljiv, a nije me više ni briga, znaš da je meni beta najvažnija, ovo sam radila više iz zabave, ajmo vidit hoće li išta pokazat 10.dnt. Ovaj put je bio transfer 3.dan. Uspjela sam pronaći svoj test iz 2008.g. kad sam imala biokemijsku (radilo se isto o testu naručenom preko neta) i kad sam uspoređujem ta dva testa, intenzitet druge crtice je tu negdje. Tada sam odmah nakon testa trčala vadit betu i bila je negdje oko 88. E sad se jedino mislim da li vadit betu sutra ili pričekat ponedjeljak. Ti si ina33, zadnji put prošla sve zajedno sa mnom, pa točno znaš koje su vrste moji strahovi.

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zadnji postupak imala sam gomilu tih internetskih testova i doslovno sam pratila iz dana u dan kako crta tamni. 10. dan crta je bila poprilično blidunjava ali se vidila ( provjerila sam, čuvam ih ).
    Moja beta 11. dan nakon transfera 2 trodnevna embrija bila je oko 120..

Sritno!!

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znam kakva je muka sam biokemijskom trudnoćom i čekanjem bete, ja bi je vadila sutra i u ponedjeljak provjerila da li se dupla..

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sildad, nemaš pojma koliko mi je drago zbog pozitivnog testa. Želim ti draga sve, sve, sve najbolje i da ovo bude jedna prekrasna mirna trudnoća.

Moja M stigla jutros ranom zorom, beta 1,2 a od sutra sam na prvom bockanju. Nema odmora dok traje obnova

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam isto imala te testove za trudnoću koje dobiješ uz LH. Prošli IVF na 14 dan ujutro, prvi urin, crtica se pojavila ali je bila blijeđa od kontrolne. Kad sam 2 sata kasnije izvadila betu bila je 1545 tako da boja na tom testu očito nije presudna

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A stvarno sam pukla totalno. Čekam da idem na aerodrom po muža, a nemam šta radit do tada, pa se bavim glupostima. Sad sam radila LH trakicu i druga crta se baš lijepo vidi. Eh da je barem takva na testu za trudnoću. Do sada sam bila totalno mirna, a sad mi slijedi igra živaca. Ja sam za to da vadim betu sutra, a muž mi neda, kaže da hoće veliku lijepu brojku i da još sačekam ponedjeljak.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sildad, iskreno, pričekala bi pon možda, nakon ovih mojih i tvojih iskustava. Tj. pričekala bi službeni dan vađenja bete, osim ako ti nije iz nečeg drugog bitno - tipa trebaš počet pit antibiotik za nešto drugo pa da znaš možeš li ga mirno krknut ili ne, ići na put itd. Ikustvom kolika je beta na službeni dan bete i onda praćenjem moći ćeš lakše i brže do odgovora jesu li visine OK, iako, na trodnevne su dozvoljene veće varijacije, za blasticu se točno zna kad se implanirala i lakše je skužit je li je ili nije OK (barem mi tako rekoše tj. tako sam shvatila giniće). Sretno.. .ako je tolika frka vis-a-vis mirnoće i živaca, popij normabel (ili ugrogestane uzmi oralno) - ali NAKON što dovezeš muža s aerodroma, utječe na vožnju.

Mislim na tebe preko vikenda i poslije toga!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A čuj, jednom si mi u mailu rekla da svi gledamo iz svojih cipela, tako da ako i budem radila betu sutra, ponovit ću je i u ponedjeljak, srijedu...
    Znam da utrići tako djeluju, previše sam ih puta uzimala. Nadam se da je ovo zadnji put.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bez brige cure, gušim se od kašlja, ali ne pada mi napamet piti bilo šta od lijekova.
    Ja sam nekako osoba trenutka, pa ću valjda odlučit šta ću povodom bete sutra kad se dignem. Ali test sigurno ponavljam sa prvim jutarnjim urinom.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

LH testovi su osjetljiviji od onih za trudnoću, zato ih neki i koriste u svrhu ranog otkrivanja trudnoće. ovo je definitivno potvrda da je neka količina HCG-a u tijelu, koliko šta, sve znaš, triba pratit betu. ja bi već bila u analize , a ti ćeš, naravno, kako ti je najlakše

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sildad, moja frendica farmaceutica bila je pred mjesec dana na seminaru koje je organiziralo Hrv. farmakološko društvo (komora ili tako nešto, uglavnom ne neka farmaceutska kuća), tema je bila "Primjena ljekova u trudnoći" i puno se govorilo upravo o štetnosti normabela. Znam da ga lječnici uredno propisuju u trudnoći, ali farmaceuti su totalno protov toga. Evo, čisto za info.
    Prilažem i podatak o mojoj beti, ako će ti koristiti: 11. dan bila je 165,5. Transferirane 2 blastice i 1 6-stanični.

Ja sam za to da napraviš sve što će te učiniti mirnijom, ako to znači beta sutra, onda je učini. Pa ponovi u ponedjeljak, pa ako treba i u srijedu.
    Kad sam kupovala test Shanti mi je rekla da je Ovugnost najosjetljiviji, budeš li se opet odlučila za test.
    Čvrsto držim fige, mislim na tebe i vibram za lijepi razvoj događaja.
    ************************************************** ************************************************** ***********************

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Venddy, žao mi je šta ti nije uspjelo, ali me tješi da ideš na stimulaciju. Doći ću u Cita kad ti bude punkcija pa da se i ja tebi malo smijem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sildad, napravi onako kako će ti najbolje osigurat unutarnji mir, nema ti druge. Ako ćeš bit mirnija danas izvadit betu - vadi. Ako ništa, s time ćeš dobit trend rasta (bit ćeš pametnija za podatak "danas i u ponedjeljak"). Ako ćeš bit mirnija živjet u neizvjestnosti -napravi tako. Iz tvojih cipela ti sada nema, neko bi dao sve da je u njima, a ja razumijem dvojbe i stojbe.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sildad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu betu!
    Venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak!
    I pusa svim trudilicama!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sildad, ako je kašalj ono baš ful jak, ipak zvrcni svoju opću dr. možda, vjerojatno postoji nešto prirodno i biljno što možda možeš piti za smirenje. Naime, kašalj u trudnoći isto nije dobar, ali mislim da se to odnosi više na kasniju trudnoću. Ni temp preko 38, recimo, nije dobra... Tj. uvijek je to omjeravanje rizika i koristi - kod lijekova u trudnoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •