-
Cure hvala vam
ma vjerujem da neće biti problema,
cijeli sam dan zaposlena kuham, pečem, samo da još ne dobijem koju opeklinu na ruci, pa se nadam da ću se pošteno odmoriti nakon transfera.
Ne znam zbog čega, ali nekako sam se uvijek plašila doc. Š. znam da sam pojedenim curama možda i smiješna, i stotinu puta sam za njega čula samo riječi hvale, no vaši postovi otjerali su tremu, a i jučer na uzv mogla sam se uvjeriti da brižno postupa prema pacijenticama.
Kako mi se samo muž smijao kad sam rekla da imam tremu, a ovo mi je četvrta punkcija.
Gargamelice, a da ti ipak nazoveš doc. P. ne zoveš ga tek tako ipak ti si trudnica a imaš smećkasti iscjedak, on je tvoj liječnik i vjerojatno nije ništa alarmantno, ali da se ne grizeš do sutra ti ipak nazovi, vjerujem da će mu biti i drago kad čuje da ima još jednu trudnicu.
Denny, kad tebe nema odmah kiši u Splitu meni se jučer nije posebno ni ostajalo samo smo nakratko popili kavicu u Virusa, kupili knjige, i nazad doma. Draga, ti malo u ponedjeljak zamoli doc. P. da proviriš u lab. I pospeš te sretne trudničke prašine i na moje mrvice, nadam se da neće pitati hoću li još i muzičku želju, (Naime, nisam se mogla odlučiti kad ću na uzv u petak ili subotu, a kad sam se ipak odlučila za subotu nije mi odgovaralo što je rano pa me doc. pitao za muzičku želju)
još jednom havala vam, što bih bez vas
trudnicama Denny, Adikici, Gargamelici, Žanet, pusica za mrvice
te Blekonji, Goi, Vesnire, Diani, Rizaliji za njihove babače,
možda i nekog sretnem sutra,
odbit ću tu anesteziju s potpunim ošamućenjem, pa bih vas mogla i vidjeti,
ugodan ostatak vikenda
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-