Denny, dr. P. je popodne pa možemo planirati zasjedu oko 13 sati(ljudi u crnom), znaš ovo me podsjeća na fanove rock zvijezda koji kampiraju pred koncert na otvorenom ili na ljubitelje nogometa koji mjesecima prije prvenstva rezerviraju kartu,
Ne brini za decaptetil to ti je kao i štoperica, a igla je toliko tanka još tanja od igle štoperice, da je nećeš osjetiti, ja sam se na početku polagano bola sama, no poslije bi mi dosadilo da pa sam si brzo dala injekciju da ne gubim vrijeme za ostale stvari. Tad ti se stomak malo zacrveni, ali ni to nije strašno pa znaš od čega je takav i ne trebaš brinuti.
Adikica, o trombofiliji sam razgovarala s doc. P. zbog spontanog pobačaja te iza njega tri neuspješna IVF-a, neki smatraju da to nije previše IVF-ova da bi se radile pretrage za trombofiliju no kad je razlog neplodnosti nepoznat nije loše uraditi ni tu pretragu. U mojoj familiji proširene vene imaju i žene i muškarci, a ima i slučajeva, ne mali broj srčanih i moždanih udara. Ne mora značiti da će meni te pretrage ponuditi neki novi odgovor, no nekako volim sve isključiti, biti sigurna da nije upravo to razlog neplodnosti smatrala sam a i doc. P. se složio da bi bilo dobro i to provjeriti pa ćemo još vidjeti.

.