-
Drage moje Denny, Adikice, Goa, hvala vam na lijepim željama
,
danas zovem Janju za termin folikumetrije, nadam se da se termini nisu razgrabili i da će me smjestiti u srijedu popodne negdje blizu Denny (u koliko si ti sati) a ne baš daleko od Crvenkapice,
Denny ne brini za smajliće sve sam shvatila, nadam se da si se osunčala dobro i da si
kažu da sunce godi jajnim stanicama, ah...sunčam se i ja ali gradskim ulicama. Naime od jutros sam na nogama zbog posljednjih pretraga na trombofiliju a odmori traju li traju. Doc. na kojeg sam se najviše oslonila da bi me mogao preporučiti za komisiju koja bi uradila uputnice za KBC Split krstari „od vale do vale“, a kako sam prešla na Cito na sreću ili nažalost nemam više kontakte s našim liječnicima baš sam ….
ostale su mi još četiri pretrage i dižem ruke od svega u srijedu žive zore eto mane na Patologiju (zvala sam kažu primit će me kad god dođem) pa onda popodne na Cito.
Goa kako je lijepo čitati te ne mogu vjerovati da je prošlo toliko vremena, a kao da si jučer objavila betu pusa tebi i bebici, hvala ti na lijepi željama ali beba će biti mala dogodine pa ćemo samo maštati o moru (čitaj Hvaru), eto vidiš počeli su simptomi sunčanice nisam trebala jutros toliko đirati po gradu….
E sad još nešto ...već osjetim jajnike da je hiperstimulacije nije ne može biti u ovim godinama da je više folikula nije ni to ne može u ovim godinama pa se pomalo brinem no s obzirom na to da odavno nisam bila u postupku vjerojatno sam zaboravila kada dolaze prvi znakovi da se nešto događa u tom svemiru...
, neću paničiti peživjet ću do srijede što god to bilo, nadam se da se vidimo za dva dana, još samo malo....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma