Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dobro jutro!
    Prvo da pozdravim curke koje su mi jučer uljepšale dan, matto i Andikicu. Baš smo se fino napričale na kavici, šteta što nismo mogle i duže, ali ponovit ćemo mi to opet. Baš mi je drago da smo se napokon upoznale!

Blekonja, rozalija, goa, puse velike vam šaljem, a još veće vašim bebicama!
    Goa, nadam se da je sve prošlo ok na pregledu.
    Andikice, crvenkapice, kako je prošao dogovor?

Kod mene je sve ok, endometrij je dovoljno tanak, i u petak počimamo sa stimulacijom. Uzbuđena sam, jako, i ne razumijem taj osjećaj pozitive koji me drži cijelo vrijeme - razum mi govori da se ne zanosim jer je tek prvi IVF, ali srce skače sve jače kako se bliže dani postupka... uff...

U svakom slučaju ovdje se zahuktalo pošteno, i neka nam jesen donese puno novih trudnica.

SRETNO CURKE!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro mojim curama sa ovog foruma , poseban pozdrav Deny i matto jučer smo se upoznale ,malo isćakulale ali nije bilo dovoljno vremena ,nadam se drugi put da će biti duže.
    Kod mene stanje ok dr. kaže da miomčići nisu strašni i da možemo početi sa postupkom isto tako brisevi hormoni i sve što treba je ok.Ovaj put idemo sa kratkim protokolom menopur + cetrotid , tj. od drugog dana ciklusa krećem sa stimulacijom , a menga bi trebala doći tamo do 06-07 .09 /2010.
    Cure i ja kreeeeeeeeeeeeeeććććććććem u postupak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •