Dobro jutro i kavica
meni je potrebna jer sam još pomalo umorna od puta,
pozdravčići za Denny i Adikicu, kava je bila odlična ali žalim što nismo mogle duže ostati (ah taj prijevoz). Drago mi je da sam konačno upoznala nekog iz ekipe jer kako sam u postupcima najviše na putu rijetko stignem na kavice. Denny sam potpuno drugačije zamišljala a ni slutiti nisam mogla da je to jedna nježnica, baš kako kažu na ovom ili jedno drugom forumu „anđeo foruma“ e pa sad i znam zašto taj naziv. Crvenkapice kako je prošao dogovor, ima li najave postupka.

Meni je jučer dan bio pomalo naporan jer sam radila završne nalaze za trombofiliju na patologiji, pa onda na Cito, gdje sam dobila jedan poprilično dobar poklon pa mi je uz druženje za curama to uljepšalo dan, bez obzira na umor. Peti dana ciklusa UZV kaže da imam folikule obostrano, u skladu s krilaticom „koka mozak“ nisam doc. P. pitala ni koliko ih je a ni koliki su no mislim da je i rano za neke procjene. Od jučer sa na dva menopura pored femare koju još imam danas, a u petak sam ponovo na Citu.

Drage trudnice, Goa, Rozalija za vas i bebice, Goa pusti da se potpuno uživim u stanje „koka mozak“ za barku sreće znam da je bilo metaforički ali ja sam produžila još maštati i maštati,
Rozalija, vrijedi poziv za kavicu, cure u danima kad sam najmanje raspoložena znate što mi povrati osmjeh: sjedim u hladu pred kavanom a onda vidim u susret mi ide Rozalija sa stomačićem (ovo stomačić je tepanje inače je skoro pa stomačina), a meni se odmah razvuče osmjeh na licu, pusica Jeleni koja je dokaz kako čovjek možete voljeti nekog koga još nije upoznali (osim slika UZV-a).

Stvarno sam se raspisala, jadni moj doc. kad dobije poruku od mene nadam se da ne izgubi strpljenje, pozdravi Pynki, Blekonja, Crvenkapice, nada se da će nas u petak biti više na kavi iako je „nezgoda ura“,