Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

3 od 15??? a hebemu, još gore nego šta sam mislila, mislila sam da smo 3 od 12.... a štaš....
    sjećam se svog 1. ivf-a kad smo čekali transfer. zbunjeni, sjeli pored nekog para. ona već u suknjici, pije vodu, oboje nasmijani.
    pitali su nas koji nam je put. mi cijeli ustreptali od očekivanja kažemo - prvi.
    oni kažu - nama 8.
    točno se sjećam kako su mi lađe počele toniti naočigled kad su to rekli...
    ali zračili su nevjerojatnom pozitivom. on je tješio mm u čekaoni i pripremao ga na negativnu betu.
    ona je mene hrabrila u sali pred transfer i zezala se: ma daj stara, nama je super! pa znaš li ti koliko parova živi u strahu od seksa? pa hoće li napraviti dijete, pa navlače 3 kondoma. a mi možemo kad hoćemo, hoćeš uz stablo, uz veš mašinu, u autu, u krevetu, ma NEMA ŠAAANSE da nam se uhvati. šta bi oni dali za taj care free sex feeling?
    ušla sam na transfer i kad sam izašla, oni su već otišli.
    poslije sam pitala šta je bilo sa njima... ne samo da im nije uspilo, već je njoj prsnio jajnik taj put...užas...

edit: od tada se nakon negativne bete samo sjetim njenog prsnuća jajnika i pomislim - daj bože da je negativna beta najgore što će mi se desiti na ovom putu, i lakše je podnesem.

zadnji puta mm i ja na transferu, osmjeh oko ušiju. ja čvaknila persen. dobro mi.... rutinski cucim vodu i cerekam se... hrpa parova čeka na transfer. usplahireni, puni očekivanja... pitaju nas koji nam je put. kažem- četvrti i primjetim kako im rušim snove u sekundi...isto ko što sam ja reagirala na anin 8. put... šapnem mužu - heba te, pretvorili smo se u anu i muža, jer smo se smješkali, djelili savjete kako preživiti negativnu betu....

i pogodite što? svi oni su ostvarili svoje snove iz prvoga... osim mene, aleksandre i još jedne jadnice, vjerojatno isto veteranke...
    kako sam se samo glupo osjećala što sam im savjete dijelila...
    Posljednje uređivanje od Pinky : 28.08.2010. at 19:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •