Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure moje drage
    sve skupa prvo da Vas pozdravim.
    Dragim trudnicama goa, blekonja, vesnare i njihovim malim bebačima šaljem puno i neka zajedno uživaju, pripremajući se za naljepše susrete.
    Dragim curama, matto, pinky,danny, crvenkapica, adikica, aleksandrej, bubi33 od sveg želim uspiješne postupke i plodnosnu jesen, da nam što prije objave prekrasne bete da se svi skupa veselimo.
    Mi guramo pomalo dan po dan trudni smo 30+3 tj i još malo i stiže naša princeza. Od jučer sam ponovno i pikalica. Na preporuku svog ginekologa zbog niskog hemoglobina poslati smo hematologu koji je zbog visokih d-dimera nam preporučio pretrage na trombofiliju koje sam odradila na KBC Rebro. Nalazi stigli prošli tjedan i nisu tako stravični, ali je dr R. preporučio korištenje fragmina od 0,2 ml do kraja trudnoće zbog visokih d-dimera i PAI genotipa 5G/5G homozigot. Ali nema veze za mrvicu sve ću da uradim, puno toga smo prošle zajedno pa ćemo i ovo izgurati do kraja. Nas dvoje živimo za dan kada ćemo sresti našu malu mrvicu.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[
    Dragim curama, matto, pinky,danny, crvenkapica, adikica, aleksandrej, bubi33 od sveg želim uspiješne postupke i plodnosnu jesen, da nam što prije objave prekrasne bete da se svi skupa veselimo.
    .... Nas dvoje živimo za dan kada ćemo sresti našu malu mrvicu.[/QUOTE]

I mi jedva cekamo vidjeti tvoju mrvicu ...ostalo potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •