Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Heeeej cure, znate šta je sutra???

Ukidaju nam analogni signal, stiže "novo doba!"
    Ajde, nek nam je sa srećom!
    E da, i moja punkcija, dugo čekana i napokon dočekana!
    Sutra kreće naš vlakić! A pošto sam prva u nizu, znajte da je moja najveća želja da vas zaista povedem u neko novo doba gdje će se nizati sami plusići i pozitivne bete... u doba gdje ćemo postati drugačije, "okruglije" i sretnije...
    Želim nam od srca da sve ovog Božića kitimo bor mazeći trbuščiće... Čak i moja Pinky koja mrzi kićenja... i matto, i bublica... ma sve, do iti jedne!

Netko mi je na MiB forumu napisao da je sutra Sv. Ante, zaštitnik malenih... Pa eto, nek nas sve čuva, možda i mojim mrvicama pomogne da se oplode, da se dijele...
    Joooj, mojim mrvicama! Ja ću imat mrvice!

Sinoć u 21 h (moj sretan broj!) je pala štoperica. Nakon 57 inekcija, moje bockanje je gotovo. Ja sam dala sve od sebe, sada moram vjerovati u doktore. Moram vjerovati da će ti ljudi, uz pomoć medicime, tehnologije i majke prirode stvoriti nešto što ja ipak nisam uspjela - novi život.

Neka im je sretno i blagoslovljeno na tom putu!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vesnare, hvala ti draga na utjesi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo da virnem ima li ko trudan) Deni, Pinky go gooooo!!!
    Ja san pri kraju homeopatske terapije, rješavam alergiju na spermu looool. Kontam u 10. misec ić opet u postupak ako svi nalazi budu uredni. Iden 24.09. na koncert Gunsa u Zg(hvali seeee) pa ću svratit do Radončića da mi napiše preporuke za kariogram za mene i muža, kao i za biljege na trombofiliju. Taman sve to obavim dok dođe vrijeme za postupak. Držim vam fige svima!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •