-
Heeeej cure, znate šta je sutra???
Ukidaju nam analogni signal, stiže "novo doba!" 
Ajde, nek nam je sa srećom!
E da, i moja punkcija, dugo čekana i napokon dočekana!
Sutra kreće naš vlakić!
A pošto sam prva u nizu, znajte da je moja najveća želja da vas zaista povedem u neko novo doba gdje će se nizati sami plusići i pozitivne bete... u doba gdje ćemo postati drugačije, "okruglije" i sretnije...
Želim nam od srca da sve ovog Božića kitimo bor mazeći trbuščiće... Čak i moja Pinky koja mrzi kićenja...
i matto, i bublica... ma sve, do iti jedne!
Netko mi je na MiB forumu napisao da je sutra Sv. Ante, zaštitnik malenih... Pa eto, nek nas sve čuva, možda i mojim mrvicama pomogne da se oplode, da se dijele...
Joooj, mojim mrvicama! Ja ću imat mrvice!
Sinoć u 21 h (moj sretan broj!) je pala štoperica. Nakon 57 inekcija, moje bockanje je gotovo. Ja sam dala sve od sebe, sada moram vjerovati u doktore. Moram vjerovati da će ti ljudi, uz pomoć medicime, tehnologije i majke prirode stvoriti nešto što ja ipak nisam uspjela - novi život.
Neka im je sretno i blagoslovljeno na tom putu!
-
vesnare, hvala ti draga na utjesi.
-
Samo da virnem ima li ko trudan
) Deni, Pinky go gooooo!!!
Ja san pri kraju homeopatske terapije, rješavam alergiju na spermu looool. Kontam u 10. misec ić opet u postupak ako svi nalazi budu uredni. Iden 24.09. na koncert Gunsa u Zg(hvali seeee) pa ću svratit do Radončića da mi napiše preporuke za kariogram za mene i muža, kao i za biljege na trombofiliju. Taman sve to obavim dok dođe vrijeme za postupak. Držim vam fige svima!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma