-
Tmurni petak uvod u tmurni i oblačni vikend nemojte zamjeriti što počinjem žalom za ljetom, no sreća da je tu naša Denny da nam uljepšava vikend i rastjera oblake, Denny do transfera odmaraj i izležavaj se kavica, novine, pored mora ako ne zapuše jugo, a u nedjelju ideš po svoju dječicu
, pa sretno tebi draga i tvom mužu naravno.
Adikice, ne žali se to uopće nije loša reakcija, sedam folikula a krati protokol, ne zaboravi da je tijelo podnijelo manju stimulaciju za isti rezultat, ma zna doc. P. što radi, ovako je bolje a tko zna možda se do punkcije pojavi još koji folikulić, pa tek ti je prvi UZV.
Crvenkapice, nazovi doc. P i reci da ćeš mu sutra ili prekosutra poslati, javiti rezultat FSH, doc. P. ti je popodne, i ne brini čita on mailove, FSH možeš raditi od 2 do 5 dana ciklusa tako da nisi zakasnila kad gode odlučiš.
Vesnare, pozdravi tebi, bebici i Anti,
Stigli su konačno i moji nalazi za trombofiliju, kako doc. P kaže imam blaži oblik urođene trombofilije koja može biti uzrok spontanih pobačaja i neuspjelih IVF-a. Od jučer sam na andolu 100 a od ET-a do 12 tjedna trudnoće na nisko molekularnom heparinu (fragmin)
.
uživajte u vikandu, kao da nije jesen
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma