Draga Denny, sretna sam što te moja priča pratila na transferu, jer iako ima dijelova iz mog života želim da svima transfer upravo prođe s takvim ili sličnim mislima te da uskoro ili možeš idućih devet mjeseci dok su bebice u stomaku pjevušiti uspavanku jer sada imaš dio svemira u sebi. Od sveg srca ti želim da ove dane, meni najteži dio postupka, zadržiš svoj optimizam da te nosi ta pozitivna vibra kao do sada, jer znaš bez obzira na rezultate testa ovaj tvoj postupak je dobitni kako za tebe tako za nas koje smo imali priliku upoznati te.

Također, moram poslati pohvale tvom mužu jer nisam još doživjela da muškarci s toliko pažnje upijaju svaku riječ o iskustvima tijekom postupka, znate kad doživite da vas netko uistinu prati, sluša, da do njega dopire to što pričate, kad imate sugovornika nekog tko vas razumje od prve do zadnje rečenice, vjeruj mi tvoj postupak je uspio već sada, a ja znam da se bebice čvrsto drže, jer vjerujem u anđele...
Adikice, možda smo se malo zanijeli nakon mrvoblastica Deny i njm, ali znaj da mislim na tebe i nisi zaboravljena iako smo svi pomalo u oblacima, gledaj draga Adikice tih sedam folikula nije uopće loš rezultat, Rozalija kaže da je u Mariboru sedam/osam folikula najpoželjniji rezultat koji jamči i kvalitetne jane stanice, tako da i ovog puta možeš računati na bar jednu blasticu.
Crvenkapice, Pinky, vesnare, Blekonja, Mare, Goa, Rozalija (javi se za kavu), Kinki, pozdravi i ugodan sunčani dan