Joooj, vi stvarno znate raznježit čovjeka! Ne znam šta da kažem, osim da vas volim sve, i da vas čekam u onom vlakiću, jednu po jednu...
Pinky, da si mi bliže, došla bi te sad izgrlit, a ovo tvoje ću isprintati i zalijepit poviše kreveta da mi bude prvo što ću pročitat svako jutro ovih 14 dana!
matto ta priča mi ne izlazi iz glave otkad sam je prvi put pročitala, a jučer sam je se posebno sjetila kad je dr. rekao da su mrve savršene, i sve je prošlo baš tako nekako svečano - njih troje oko mene, svi dobre volje i nekako puni nade uu uspjeh... Kad sam pitala doktora jesam li sad trudna barem dok se ne dokaže suprotno, rekao je: ne, trudna si ovako i onako!
A onda je dotrčao MM s onom slikom, i raspametila sam se...
Sreća da nas je sestra nasmijavala pola sata, jer bi pukla od emocija. Ovako sam pucala od smjeha, nadam se da se mrvicama nije previše treslo unutra!
matto hvala i za pohvale MM, ja uvijek mislila da me ne sluša, haha...
BHany sorry ako smo pretjerale, nemoj brisati pliz, barem da kopiram sve ove predivne postove koji su me proteklih mjeseci čvrsto držali na površini. Jer cure, koliko god mislite da sam ja vas, i vi ste mene.
Pa idemo onda puniti vlakić!
Adikice nestrpljivo čekam tvoj izvještaj kako napreduju folikuli i nadam se da ćemo uskoro pozdraviti i tvoje blasto-mrve! (kako ono ste rekle?... Mrvoblastice? Haha...)
A ove moje mrvoblastice su zbilja gladne! Otkad sam se jučer vratila iz Cita, nisam prestala jesti! Osim toga, sve drugo je ok.
I pošto sam od jučer službeno "trudna i točka", svih vas posipam s puuuuuuuuuuno trudničke prašine! Baš je gušt!
Znate, možda sam jedina u ovom razmišljanju, ali čini mi se da će mi ovo ipak biti lijepih 14 dana!!!!!