Cure trebam pomoć za prijateljicu,mora radit na patologiji neke nalaze za trombofiliju pa me zanima ko je radio da mi kaže jel se treba naručit,koliko se čekaju nalazi i sve skupa kao ide.
Hvala unaprijed
Cure trebam pomoć za prijateljicu,mora radit na patologiji neke nalaze za trombofiliju pa me zanima ko je radio da mi kaže jel se treba naručit,koliko se čekaju nalazi i sve skupa kao ide.
Hvala unaprijed
bok cure
ja vas duže vrijeme čitam ali nikako se javiti...
muž i ja već 2 i po godine pokušavamo zatrudniti ali nikako, probali smo i alternativu i čajeve i sada u 7 mjesecu smo išli na AIH u Cito ali bezuspješno.. u 11-om mjesecu idemo na naš prvi IVF uopće i to sa Femarom, isto u Cito do sada sam bila samo na Klomifenima s kojima nikada nemam više od jedne stanice.. nadam se da će s Femarom biti bolje.. ima li netko od vas situaciju da je na Femari imao više stanica nego s Komifenom?
želim svim puno sreće i uspjeha, a pogotovo Denny koja toliko pršti pozitivom da nema šanse da ovaj put ne uspije![]()
Evo mene... nespavalice... ne pitajte ništa. Osjećam se kao da sam smazala dobar bečki s krumpirićima, veliku pizzu i sve zalila sa dvije krigle pive... A pojela sam samo fetu kruha i paštete!
Svaku večer - neizdržljivo!
Posljednje uređivanje od Denny : 18.09.2010. at 00:57