Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
Ode onaj gornji post, nema veze... Uglavnom, po danu sve savršeno kao da nisam u postupku opće, ali zato po noći - urnebes! Ovo su u mene neke noćne ptice!

nadda ja nisam radila trombofiliju, nadam se da će se javiti netko tko je.
Jesen82 dobro nam došla i hvala ti na lijepim željama! Trpam onda i tebe u onaj vlakić, i nadam se da ćeš nam do zime bit trudnica! (kao i većina nas ovdje, of kors!!!)

Nije mi jasno kako sa prvog AIH odma prelazite na IVF? Kakav je mužu nalaz, kakvo je kod tebe stanje? Koliko ti je godina? Teško je reći hoćeš li sa Femarom imati više stanica, ali ja sam sigurna da hoćeš, jer ti dr. najvjerojatnije neće dati samo Femaru, nego će kasnije vjerojatno dodati i koji Menopur da malo pojaća stimulaciju i dobije koju js više. U svakom slučaju, sa Femarom cure uglavnom dobiju više stanica nego sa Klomifenom (osim mene, ja sam posebna sorta!)
ovakva je moja priča.. ja i muž imamo 28 godina, pokušavamo skoro 3 godine, na prvu inseminaciju sada smo išli nakon 2 i po godine pokušavanja.. znači ništa se nije dogodilo... nisam nikada ostala trudna prirodno... inače živimo u Zagrebu, muž je od dolje i zato idemo u Cito jer između ostalog imamo gdje biti a ja sam oduševljena timom tamo... mene vodi Šparac

pošto mi dolazimo dolje 3-4 puta dolje godišnje... a na poslu ne želimo da se znaju naši problemi, pogotovo jer se kod mene reže broj zaposlenih.. zamolila sam dr-a da više ne pokušavamo sa inseminacijama..da ne gubimo vrijeme... uostalom mislim da je 3 godine dovoljno čekanje (meni i previše)...nakon obrade sada za AIH, moj muž je imao 90% brzo pokretnih... i nekih 40 milijuna... doktori bili prezadovoljni i ništa... nemam više snage ni živaca čekati.. a svaki atom mog tijela mi govori da su inseminacije dalje gubljenje vremena... nama treba netko da spoji stanicu i spermić jer je očito da oni sami to ne znaju smotani su)

u svakom slučaju dr.Š je htio još jedan AIH, ali s obzirom na sve ovo gore što sam napisala složio se da idemo na IVF, ja sam htjela u prirodnom ciklusu IVF raditi jer za to trenutno jedino imamo love.. ali je moj dragi Š rekao da mu je žao da ne pokušamo dobiti još bar par stanica, pa je sugerirao Femaru...eto, to je to ukratko... nadam se da će nam i uspjeti... i voljela bih nekako da bar malo ovg prekrasnog optimizma kojeg si puna, pređe malo i na mene

biti će ti beta super