Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    da ja ako mi ciklusi budu ovakvi kakvi jesu bi trebala biti na na punkciji od 12.11 na dalje ... htjela sam pitati... pošto nisam bila nikad na IVF-u da li se mogu ravnati kao kada sam išla na AIH... 12dc mi je folikul bio na 18mm i navečer sam si dala štopericu a 14dc ujutro sam bila na inseminaciji.. znači sad bi mi punkcija mogla biti oko 14-og dana a transfer negdje 17dc? naravno ako će mi na Femari rasti folikuli brzinom kao i na Klomifenu... jer na Klomifenu mi se to manje više poklopilo sa mojom prirodnom ovulacijom koja mi bude 14,15,16 dan jer imam cikluse 29,30 dana..i naravno ako će biti što za vratiti.. a moram vjerovati da hoće!
    neces vjerovat ali i ja sam tako nekako sracunala.....dan -dva gore -dole.....12.11....ali to nemozemo nikako tocno znati......

ne drzi se za to da bi ti punkcija bila kad i aih.....to nemozes znati a ni dr., ovisi kako budu folikuli rasli...
    moje misljenje da ce ti punkcija biti prije nego sto ti je bila inseminacija.....
    meni npr. aih bio 16dc jednom, drugi put 14dc a punkcija 12dc.....

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Osmi dan na Yasminu,
    svađalački raspoložena nastojim koračati sunčanom stranom ulice
    i usprkos činjenici da su jutros gotovo pa svi obukli jakne ili nešto dugi rukav, idem kao Mali Princ na mojoj majici u kratkim rukavima i prkosim jeseni,
    kao s nekog drugog planeta. Sva sreća taj "džasmin" pijem samo 21 dan
    inače bi se udebljala (nigdje ne piše da tako otvara apetit),
    a tek me onda doc. P. ne bi prepoznao,
    od sutra vježbam intenzivno

Adikice nadam se da su se blastice udobno smjestile u buši,
    pa kad protegneš noge do kompa piši

Denny vidim da nestrpljenje ključa, izdrži draga još malo,
    no uostalom kako reče doc. P. trudna si i ovako i onako, je li tako bilo,
    uglavnom kad sam bila trudna, (malo više nego što si ti sada), mučila me ta nadutost koja bi posebno do izražaja došla navečer,
    nekako mi je kad bolje razmislim nadutost bila prvi simptom,
    tako draga moja i prije testa znam da si ti naša trudnica,
    i drugačije ne može biti,

Koliko vidim ostavljate me kao „vuka samotnjaka„ u listopadu,
    i sve se ukrcavate za vlakić u studenom samo ne znam što je s Aleksandraj,
    ne javlja se posljednjih dana, hajde draga prijavi se da imam ćakulati s nekim osim naravno Janje i Stefani (samo one ne mogu na kavu).

Jesen tebi dobrodošlica, i s punkcijom možeš računati slično kao i s inemnacijom, e sad ne možeš izračunati u dan točno ali ćeš biti blizu, znam zašto pitaš da posložiš dane na poslu, ali ćeš jasniju sliku imati tek nakon prvog UZV.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    neces vjerovat ali i ja sam tako nekako sracunala.....dan -dva gore -dole.....12.11....ali to nemozemo nikako tocno znati......

ne drzi se za to da bi ti punkcija bila kad i aih.....to nemozes znati a ni dr., ovisi kako budu folikuli rasli...
    moje misljenje da ce ti punkcija biti prije nego sto ti je bila inseminacija.....
    meni npr. aih bio 16dc jednom, drugi put 14dc a punkcija 12dc.....
    budem vidjela.... već ću više znati sa sljedećom mengom pa ću onda biti pametnija

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Osmi dan na Yasminu,
    svađalački raspoložena nastojim koračati sunčanom stranom ulice
    i usprkos činjenici da su jutros gotovo pa svi obukli jakne ili nešto dugi rukav, idem kao Mali Princ na mojoj majici u kratkim rukavima i prkosim jeseni,
    kao s nekog drugog planeta. Sva sreća taj "džasmin" pijem samo 21 dan
    inače bi se udebljala (nigdje ne piše da tako otvara apetit),
    a tek me onda doc. P. ne bi prepoznao,
    od sutra vježbam intenzivno

Adikice nadam se da su se blastice udobno smjestile u buši,
    pa kad protegneš noge do kompa piši

Denny vidim da nestrpljenje ključa, izdrži draga još malo,
    no uostalom kako reče doc. P. trudna si i ovako i onako, je li tako bilo,
    uglavnom kad sam bila trudna, (malo više nego što si ti sada), mučila me ta nadutost koja bi posebno do izražaja došla navečer,
    nekako mi je kad bolje razmislim nadutost bila prvi simptom,
    tako draga moja i prije testa znam da si ti naša trudnica,
    i drugačije ne može biti,

Koliko vidim ostavljate me kao „vuka samotnjaka„ u listopadu,
    ne javlja se posljednjih dana, hajde draga prijavi se da imam ćakulati s nekim osim naravno Janje i Stefani (samo one ne mogu na kavu).

Jesen tebi dobrodošlica, i s punkcijom možeš računati slično kao i s inemnacijom, e sad ne možeš izračunati u dan točno ali ćeš biti blizu, znam zašto pitaš da posložiš dane na poslu, ali ćeš jasniju sliku imati tek nakon prvog UZV.
    ja ti imam već plan:

najavila sam na poslu da bi uzela jedno sedam radnih dana u 11-om mjesecu i to negjde sredinom

kada dobijem mengu u 11-om znati ćemo jesmo li po planu i kada mi pada 9 dc... pretostavljam da prije toga ne moram na ultrazvuk (uzimati ću Femaru, ali to mi je isto kao Klomifen... prije 9dc nisam morala dolaziti kod doca)

kada vidimo kako svi ti dani padaju, pošto se Šparac i moja dokica tu u Zg znaju, zamolila bih ga da me ona pogleda ultrazvučno 9dc (što se ona sama bila i ponudila) i njemu bih došla 11dc..mislim da bih tako sve uspjela... ali vidjeti ćemo kako će ići

želim ti jednu prekrasnu betu i da Božić dočekaš trudna

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo me, provirim ponekad i vidim puno akcije..i cekam Denninu betu (samo me zanima da li stizu blizanci)..ovih dana sam u velikoj guzvi na poslu. Slijedeci tjedan zovem CITO pa cu vidjeti, mislim Matto da cemo skupa u 10. jer idem na prirodni...puno vibrica svima..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •