Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

matto, riječi ti se pozlatile!
    Kod mene je sinoć bilo burno, pakleni bolovi u trbuhu... Danas je malo bolje, danas su rajski bolovi... Kako god okreneš, meni je trbuh jedan i jedini problem od prvog dana et-a, sve drugo je više-manje ok, bez ijednog simptoma. Problemi su počeli nakon drugog Choragona, i sad mi je malo počelo popuštati, tako da je moguće da je upravo Choragon kriv za sve ovo.
    A moguće da su krive i one dvije male mrve koje su se unutra udomaćile i sad misle da mogu raditi dar-mar...

Saznat ćemo prekosutra. Odlučila sam ne čekati više - bar ću moći navaliti na tablete protiv bolova, a uostalom 10 dpt za blastice testić već može pokazati... ono što misli.

Malo me strah. Još ni jedan test na ovome svijetu mi nije pokazao plus. A bilo ih je američkih, engleskih, talijanskih... čak i kineskih...
    Možda mi se ovaj Blekonjin smiluje... ipak je poklonjen od srca i pomno napunjen trudničkom prašinom! Pa tko zna!

Adikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ navijam za mrve i tulum u stomaku!

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Denny, od sveg srca želim ti da se trudnoća potvrdi jednom velikom betom. Divim se tvom pozitivnom stavu......
    I ja sam tako iščekivala, ali sam se suzdržavala za napraviti test jer zbog hormona test može nažalost biti lažno pozitivan. To mi je i dr. P rekao kad sam mu donijela test s plusićem......i odmah me u onaj lab do njih poslao izvaditi betu. Bila je velika pa je posumnjao na blizance......ali bila je to moja danas već jednoipogodišnja mrva.......Zato.....kad odlučiš.......teta beta je prava stvar.....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dobro jutro cure,ja sam ovdje nova,nisam bas procitala do kraja sve vase postove ,ali vas molim ako bi mi mogle dati savjet i odgovoriti na par pitanja.
    Prosla sam jedan postupak IVF ,sada u sedmom mjesecu u BiH. Bio je bez uspjeha,prokrvarila sam prije bete. Mislila sam ponovo ici na jos jedan pokusaj na isto mjesto,ali kako je vrijeme odmicalo malo sam postala skepticna,sto zbog uspjesnosti na tom mjestu,sto zbog pristupa pacijentu,i td.
    Inace,imala sam 13 zrelih jajnih stanica,od kojih je 12 bilo oplodjeno.Vracena su mi bila 3 embrija.
    Pocela sam razmisljati da sljedeci postupak radim u Citu u Splitu.
    Na njihovim stranicama sam procitala cjenovnik,medjutim to su stare cijene,tako ako mi mozete napisati koliko kosta kod njih postupak IVF, i ono sto me zanima najvise je sto se tice vaseg novog zakona o MPO. Neke su mi stvari nejasne,odnosno dali je dozvoljeno kod vas zamrzavanje embrija? Takodjer,negdje sam procitala da je dozvoljeno oplodjivanje samo 3 jajne stanice.Dali je to zaista tako? Sory,ako je vec pisano o tome,zaista sam nastojala da sve iscitam,ali opet su mi neke stvari nejasne. Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •