Dobro jutro, vidim da me Bublica preduhitrila iako sam budna od sedam i čekam da se javi Denny,od te treme jučer nisam stigla ni sastaviti rečenicu na Forumu...no moram priznati da je na poslu također gužva, kako sjednem na komp. tako na kraju radnog dana i ustanem, moja leđa
. Aleksandraj, drago mi je da cu imati društvo za
baš sam pomislila kako ću biti sama. Nadam da su svi oni "mrgudi" iz čekaonice od prošlog puta u drugom stanju (tako je bila napeta atmosfera s puno ozbiljnih, natmurenih lica samo smo se Denny i ja smijale kao lude, dobro kasnije je meni bilo "tko se posljednji smije njemu cista"
) , ma da svašta pričam dok čekam ne zamjerite.....
Denny, obradujm me....

od te treme jučer nisam stigla ni sastaviti rečenicu na Forumu...no moram priznati da je na poslu također gužva, kako sjednem na komp. tako na kraju radnog dana i ustanem, moja leđa
. Aleksandraj, drago mi je da cu imati društvo za
baš sam pomislila kako ću biti sama. Nadam da su svi oni "mrgudi" iz čekaonice od prošlog puta u drugom stanju (tako je bila napeta atmosfera s puno ozbiljnih, natmurenih lica samo smo se Denny i ja smijale kao lude, dobro kasnije je meni bilo "tko se posljednji smije njemu cista"
) , ma da svašta pričam dok čekam ne zamjerite.....