Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Draga, prvo da poskočim za tvoje mrve, dobrodošlicu im želim u topli dom narednih 8 mjeseci i 7 dana, haha...!
    Ja sam dan prije bete imala tako jake menstrualne grčeve da sam svaki minut trčala u wc. To mi je bio doslovno najgori dan postupka, mislila sam doć će svaki sekund.
    Ti grčići su dobri, i ja sam ih imala odmah nakon et-a. Ne zaboravi da se blastice gnijezde u maternicu već od drugog dana nakon et-a pa dalje.
    Zato IŠ, IŠ negativnim mislima, to mrve sebi prave mjesto, i za desetak dana ima da se pitaš: "Jeli ova beta malo previsoka za deseti dan?"

A ja jučer sva onako u svojim mislima sjedim za komp., dođe MM s posla, i uleti onako s vrata: "Znaš ko je trudan?" a ja sva u čudu: "Tko???" Aaaaaa...

Cure, hvala vam još jednom svima na čestitkama! Koliko god sam ovo čekala i nadala se, sada mi sve djeluje kao neki san u kojem nisam ja. Ne mogu zamislliti da jedna brojka može preokrenuti cijeli moj život u sekundi, i pretvoriti me u t... ne mogu niti izgovoriti tu riječ! Trebat će mi malo vremena da se naviknem.
    Posljednje uređivanje od Denny : 23.09.2010. at 09:22

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=Denny;1707037
    Ja sam dan prije bete imala tako jake menstrualne grčeve da sam svaki minut trčala u wc. To mi je bio doslovno najgori dan postupka, mislila sam doć će svaki sekund.
    Ti grčići su dobri, i ja sam ih imala odmah nakon et-a. Ne zaboravi da se blastice gnijezde u maternicu već od drugog dana nakon et-a pa dalje.
    Zato IŠ, IŠ negativnim mislima, to mrve sebi prave mjesto, i za desetak dana ima da se pitaš: "Jeli ova beta malo previsoka za deseti dan?"

[/QUOTE]

ovo mi se sviđa !!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo meni su u 4tom mjesecu trudnoce rekli da je djecak...a sad u 6tom i drugi Dr. kaze da je curica,zbunise me...mislim da ce biti iznenadjenje,ali sta god da bude niko sretniji od nas samo da bude zivo i zdravo, a ostalo nije vazno...svim curkama puno srece od srca Goa kako si mi ti

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Denny, malo kasnim ali samo da kažem da mi je toliko drago zbog tebe

tvoja pozitiva... ma nije bilo šanse da beta bude negativna!

čuvaj se i uživaj!

cure moje, ne znam da li ću vam se pridružiti u 11-om mjesecu... u Zagrebu se u par dana sve promijenilo.. Lučinger sa VV kreće privatno od 4.10. a biologica će mu biti Krile... to bi mi uvelike olakšalo jer ne bi morala putovati.. a i muž mi ima problema dobiti godišnji.. ja sam u Cito iz Zagreba i išla najviše zbog Romca i njegovih kvalifikacija.. a Krile i on su najbolji biolozi u HR...tako da... sredinom 10.og ću do Lučingera na pregled i da mi pogleda sve nalaze pa ćemo vidjeti što bi se dogovorili za dalje...tako da bi u 11-om onda vjerojatno kod njih u postupak..

ali ja bih ipak ovdje povirila ako vam ne smeta.. toliko ste super cure i toliko ima ovdje pozitive... svima vam želim turbo uspješne postupke!!

Kinki mi se vidimo i čujemo
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 25.09.2010. at 23:35

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Goa kako si mi ti
    Draga naša Sarajko, često mislim na tebe i presretna sam što se tvoja trudnoća razvija u najboljem redu! Ja i moj mali Herkules smo jako dobro, ja sam njemu kućica, a on nama sve na svijetu , vjeruj mi, zaljubljena sam u svoje nerođeno dijete! Spol, eto, znamo, bili smo i na 4D ultrazvuku i tu se uistinu sve vidi, ali uvjerena sam da je svima nama spol posve nevažan, ipak, izvještavaj nas i dalje!
    Denny,zračiš nam kao prava trudnica , neka ti ovo drugo stanje bude uistinu i blaženo i radujem se tvojim budućim izvještajima s pregleda! Vidjet ćeš, prekrasno, dobiješ sličicu jedne majušne točkice za početak, a na kraju mu skoro možeš i osobnu izraditi, kako bi to duhovito rekao naš dr. Klik.
    A te majušne točkice vam svima želim, a prvo našoj Adikici koja čeka svoju betu i mi skupa s njome te Matto koja nam je već u postupku. Svim curama s KBC-a i CITA šaljem i da sve budete trudne do kraja ove godine!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro jutro svima!

Ako dobro pratim, Denny, od srca čestitam rođendan i vjerujem da si dobila najljepši dar na kojem također od srca čestitam !!!

Ja javljam svoje sretne vijesti i nadam se na, više nego, pravoj adresi!
    Nakon godinu dana tapkanja u mjestu, moj je suprug jutros otišao u CITA i napravio spermiogram, dg. oligozoospermia, 75% progresivnih ... Dakle, moram hitno promijeniti potpis, a na dogovoru smo kod dr. Poljaka u ponedjeljak... Našoj sreći nema kraja...
    "Ništa nam neće ovi dan pokvarit, nanananana ... " ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •