-
Draga, prvo da poskočim za tvoje mrve, dobrodošlicu im želim u topli dom narednih 8 mjeseci i 7 dana, haha...! 

Ja sam dan prije bete imala tako jake menstrualne grčeve da sam svaki minut trčala u wc. To mi je bio doslovno najgori dan postupka, mislila sam doć će svaki sekund.
Ti grčići su dobri, i ja sam ih imala odmah nakon et-a. Ne zaboravi da se blastice gnijezde u maternicu već od drugog dana nakon et-a pa dalje.
Zato IŠ, IŠ negativnim mislima, to mrve sebi prave mjesto, i za desetak dana ima da se pitaš: "Jeli ova beta malo previsoka za deseti dan?" 
A ja jučer sva onako u svojim mislima sjedim za komp., dođe MM s posla, i uleti onako s vrata: "Znaš ko je trudan?" a ja sva u čudu: "Tko???" Aaaaaa... 
Cure, hvala vam još jednom svima na čestitkama! Koliko god sam ovo čekala i nadala se, sada mi sve djeluje kao neki san u kojem nisam ja. Ne mogu zamislliti da jedna brojka može preokrenuti cijeli moj život u sekundi, i pretvoriti me u t... ne mogu niti izgovoriti tu riječ! Trebat će mi malo vremena da se naviknem.
Posljednje uređivanje od Denny : 23.09.2010. at 09:22
-
[QUOTE=Denny;1707037
Ja sam dan prije bete imala tako jake menstrualne grčeve da sam svaki minut trčala u wc. To mi je bio doslovno najgori dan postupka, mislila sam doć će svaki sekund.
Ti grčići su dobri, i ja sam ih imala odmah nakon et-a. Ne zaboravi da se blastice gnijezde u maternicu već od drugog dana nakon et-a pa dalje.
Zato IŠ, IŠ negativnim mislima, to mrve sebi prave mjesto, i za desetak dana ima da se pitaš: "Jeli ova beta malo previsoka za deseti dan?" 
[/QUOTE]
ovo mi se sviđa !!!!!!!!
-
-
-
diana prvotno napisa
Goa kako si mi ti

Draga naša Sarajko, često mislim na tebe i presretna sam što se tvoja trudnoća razvija u najboljem redu! Ja i moj mali Herkules smo jako dobro, ja sam njemu kućica, a on nama sve na svijetu
, vjeruj mi, zaljubljena sam u svoje nerođeno dijete! Spol, eto, znamo, bili smo i na 4D ultrazvuku i tu se uistinu sve vidi, ali uvjerena sam da je svima nama spol posve nevažan, ipak, izvještavaj nas i dalje!
Denny,zračiš nam kao prava trudnica
, neka ti ovo drugo stanje bude uistinu i blaženo i radujem se tvojim budućim izvještajima s pregleda! Vidjet ćeš, prekrasno, dobiješ sličicu jedne majušne točkice za početak, a na kraju mu skoro možeš i osobnu izraditi, kako bi to duhovito rekao naš dr. Klik.
A te majušne točkice vam svima želim, a prvo našoj Adikici koja čeka svoju betu i mi skupa s njome te Matto koja nam je već u postupku. Svim curama s KBC-a i CITA šaljem
i da sve budete trudne do kraja ove godine!!
-
Dobro jutro svima!
Ako dobro pratim, Denny, od srca čestitam rođendan i vjerujem da si dobila najljepši dar na kojem također od srca čestitam !!!
Ja javljam svoje sretne vijesti i nadam se na, više nego, pravoj adresi!
Nakon godinu dana tapkanja u mjestu, moj je suprug jutros otišao u
i napravio spermiogram, dg. oligozoospermia, 75% progresivnih
... Dakle, moram hitno promijeniti potpis, a na dogovoru smo kod dr. Poljaka u ponedjeljak... Našoj sreći nema kraja...
"Ništa nam neće ovi dan pokvarit, nanananana ... " ... 
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma